Bagaj pe avion

Bagaj pe avion | Autor: mada101

Link direct la acest mesaj

Stiam ca un bagaj de persoana nu poate sa depaseasca 25 kg. Intrebarea mea este daca stiti cumva daca se poate cumula, adica daca 2 persoane putem merge cu un geamantan mare de 50 kg maxim????
Plecam in excursie si nu prea stim cum sa facem cu bagajul....
Daca mai aveti si alte informatii de ultima ora va rog sa imi spuneti.
Stiam ca bagajul de mana nu tb sa depaseasca 10 kg.

Multumesc si pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

fiecare persoana are voie la 2 genti. Fiecare geanta trebuia sa nu depaseasca 23 de kg.
Nu ai voie sa pui intr-o geanta mare 46 de kg... trebuie sa respecti limitele "2 genti a cate 23 de kg"
- geanta de mana nu ai voie nimic ce e lichid, pasta de dinti, gel, apa, suc, sampoane, farduri, obiecte ascutite.

Cel mai usor pt orice info e sa suni la compania cu care zbori sau sa cauti pe net info despre bagaj la acea companie.
zbor uspor

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu stiu ca nu e voie sa depaseasca 20 kg/persoana. Anul trecut am fost cu Carpatair in Grecia si am putut avea impreuna cu sotul un bagaj mare, mare peste 20 kg si unul mai mic. La intoarcere am depasit 50 kg, dar nu ne-a pus sa platim in plus . Cred ca depinde si de linia cu care zbori, cum zice gabriela, suna cel mai bine la ei sa fi sigura.
Iar bagajul de mana poate fi oricat de greu, dar nu trebuie sa fie mare, ca ti-l pune intr-un loc special si trebuie sa incapa acolo, la dimensiune, nu greutate.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Depinde cu ce companie zbori, noi am fost acum in Turcia si am zburat cu Blue Air, la ei limita maxima e de 25 kg de persoana...iar aceste kg nu se insumeaza. bagajul de mana e de max 7 kg. Cel mai bine e sa suni direct la companie si sa intrebi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

depinde de companii, unele accepta pana la 25 kg, altele pana la 20. La bagajul de mana, in afara de greutate mai conteaza si dimensiunile, pt ca trebuie sa incapa in compartimentul de bagaje de deasupra scaunelor, nu mai stiu exact care sunt dimensiunile, dar scrie pe bilet daca ai bilet imprimat (nu in varianta electronica ) sau poti sa afli pe site-ul companiei sau daca suni direct.
in afara de asta nu ai voie in bagajele de mana cu obiecte ascutite ( nici forfecuta, briceag, pila de unghii, cutter, unghiera) si nici cu lichide sau geluri in cantitati mai mari de 100 ml ( parca, nu mai sunt sigura de cantitate ), binenteles nici produse toxice, iritante, explozive, artificii... daca trebuie sa iei medicamente trebuie sa ai reteta la tine ( aspirina & co iti dau si stewardesele daca iti trebuie ).

calatorie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu mi-am luat medicamente (algo, strepsils, paracetamol, etc) in bagajul de jos si nu am avut reteta. Trebuie retete pt ele?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Multumesc pt raspunsuri. Tocmai azi a cumarat biletele o pritena, si inca nu am aflat compania cu care vom zbura...
Maine aflu si sun.
Noi avem un geamantan f mare care ar fi fost perfect, poate ca la dus nu vom depasi 20 kg dar la intoarcere....cu siguranta
Plecam la Turci in Antalya...sper sa avem si unde face shoping.

Pupici
Mada

Mergi la inceput

Codruta, pt medicamentele din bagajul care merge la cala nu e nici o problema, reteta trebuie sa ai pt medicamentele sub forma lichida sau gel de mai mult de 100 ml pe care vrei sa le ai cu tine in bagajul de mana. Cel putin asa ne-au spus cei de la agentie asta iarna.

Mergi la inceput

uitati aici ce conditii se aplia pt lichidele din bagajul de mana:

http://www.tirawa.com/photos/Image/AfficheDGAC3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Un bagaj care depaseste mai mult de 20 kg .pentru 2 persoane cred ca e ok.Dar ar fi mai bine sa te informezi direct de la compania de zbor.Pentru bagajele de mina exista o limita si la dimenisiuni si la kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mada, iti spun sigur ca nu se poate cumula greutatea. Stiu de la sotul meu ca el petrece mai mult timp in delegatii decat acasa.
Eu zic ca cel mai bine e sa suni compania sau uita-te pe net.
Ce stiu cu siguranta (ai mei tocmai s-au intors in Ro) ca geanta mare nu a trebuit sa depaseasca 23,5 kg, iar bagajul de mana 18 kg. Au zburat cu Delta si din Europa cu Air France. Suna ciudat. Bagajul de mana aproape cat o geanta mare.
Eu te-as sfatui sa iti iei doua bagaje. Ca nu stii ce cumparaturi faci si te pomenesti ca iti cumperi geanta de acolo. Sau i-ati una care sa o poti plia si sa o folosesti la intoarcere.
Insa ce am vrut sa mentionez e ca greutatea nu se cumuleaza. Acum depinde de norocul tau. Eu am patit-o candva sa mi se puna toate bagajele pe cantar, iar alta data sa mi le cantareasca separat.
Despre dimensiuni suna compania. La bagajul de mana stiu ca au in aeroport suport in care sa iti incerci geanta. Daca incape acolo atunci e buna dimensiunea.
Hai ca te ajutai ioc. Batui apa in piua.
Drum bun si o vacanta de vis. Poate o sa ne rasfeti cu un jurnal de calatorie.
Codruta, atata timp cat medicamentul e in cutia originala nu iti face probleme.
Ai mei parinti varsasera ditamai cutia de ulei de peste intr-o punguta si nu i-a intrebat nimeni la security ce au acolo.
Dar poti sa nu le cari in bagajul de mana si atunci nu te mai doare capul deloc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput