Bagaj pe avion

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi de cate ori am plecat in vacanta am avut bagajul cumulat. Ni l-au cantarit impreuna. Si nu a fost nici o problema. Avem o geanta mare si una mai mica.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fiecare companie are regulile ei. pe biletul de avion sunt trecute si conditiile de calatorie, inclusiv bagajele. si ele exista publicate si pe site-urile companiilor respective.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Fetelor pupici multi , multumes pt informatii.
Am aflat ca voi zbura cu Blue Air. Am sa studiez pe situl lor mai intai , daca nu ma lamuresc cu faza asta daca se cumuleaza kg pt un bagaj...am sa le dau un telefon.
BraveGirl cu ce companie ati zburat?
Multumesc mult.
Am sa sa spun dupa ce aflu cum tb procedat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

As vrea sa stiu cum ati procedat pentru inchiderea bagajelor. Ati cumparat lacatele pentru a le incuia la fermoare? Trebuie etichete cu numele sau le pun ei acolo? Nu am mai zburat cu avionul si am inca aceste nelamuriri...
S-a intamplat sa pierdeti ceva vreodata, sa se imprastie prin manipularea bagajelor?

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Eu stiu ca la cursele charter ai dreptul la mai putine kg fata de cursele de linie, eu stiam de 20 kg/pers.
Ca sa nu ti se "imprastie" bagajele poti folosi o curea speciala de pus pe valiza. E utila mai ales ptr valizele cu structura metalica gen Samsonite care s epot desface la socuri, chiar daca sunt incuiate. Si pentru orice eventualitate, eticheta cu numele, adresa si nr. de tel. pe bagaj. (vezi ca sunt niste chestii speciale din plastic de agatat la bagaje). Le poti gasi si in aeroport la duty-free. Etichetele le pui tu acasa.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Indicat e sa ai si troler (geamantan) din ala tare, ca asa le arunca si le pun una peste alta . Sunt lacatele mici de cumparat sau chiar in aeroport sunt centre de infoliat bagajul (contracost)-cred ca doar aeroporturile sunt...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si eu recomand genti cu "coperti" tari (dar sa nu fie prea grele). La cum le trantesc prin aeroport, mare mirare sa nu se sparga una-alta.
referitor la lacatele eu nu le recomand. La ai mei le-au taiat lacatul pe motiv sa le faca control, fara sa stie ei. Iar la sfarsit li s-a pus o hartiuta in geanta prin care erau instiintati ca bagajul lor a fost ales pentru inspectie.
In cazul in care aveti genti destul de comune, puneti-va un semn pentru a va recunoaste geanta pe banda de bagaje. Altfel va trebui sa incercati mai multe genti pana cand veti da de a voastra.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

quote:
Originally posted by serenita

As vrea sa stiu cum ati procedat pentru inchiderea bagajelor. Ati cumparat lacatele pentru a le incuia la fermoare? Trebuie etichete cu numele sau le pun ei acolo? Nu am mai zburat cu avionul si am inca aceste nelamuriri...
S-a intamplat sa pierdeti ceva vreodata, sa se imprastie prin manipularea bagajelor?

Camelia

Daca nu se deschide singura, nu cred ca e necesar sa ii pui lacatel, nu am auzit niciodata sa dispara ceva din bagaje.
Etichetele cu numele pasagerului, zborul si destinatia sunt puse pe bagaj de catre companiei cand faci check-in si lasi valiza, insa ideal este sa pui si tu o eticheta de genul asta http://www.pearl.fr/article-PE5663.html in care iti scrii numele, adresa de acasa si un nr de tel.

Eu mi-am pierdut bagajele de 2 ori pana acum, cu Alitalia si Air France, dar nu a fost nici o problema, este un birou la care spui ca ai pierdut bagajul, arati hartiuta care ti s-a dat cand ai lasat valiza, si dupa o zi iti aduc ei bagajul acasa.

Cum mai spunea o fata, ca sa iti ochesti usor valiza pe banda rulanta, daca este destul de comuna, poti sa ii adaugi un semn distinctiv : o funda colorata de ex e usor de agatat de maner.

Daca mai ai intrebari nu ezita! Calatorie placuta!

Mergi la inceput