Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
doradora spune:
vine...vine....vine....gataaa! l-am prins-pe scutec
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by Donia
Gata, i-am dat drumul.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102280
Ma duc la culcare, arunc scutecul!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
i-oi fi dat tu drumul, dar ia uite-te unde s-a ajuns! asa-i ca lasagna nu era inca in meniu? sa luam notite, sa invatam!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
lizzy spune:
roxanica, ma bucur ca te-ai linistit in privinta greutatii lui david, stiu cat de greu este sa-ti inchipui c-o fi asa din cauze medicale, mai ales ca ati trecut prin experiente nasoale la spital... ma bucur ca s-a confirmat ca e un copil sanatos si activ.
vizionat pozele voastre... sunteti o familie frumoasa foc!
ianis avea 7.5kg la 6 luni, deci f.aproape de greutatea lui david, si m-am impacat cu gandul ca nu va fii bondoc si mancacios - deocamdata - ca la maturitate stim noi ca nu are cu cine semana slab...
dia, am priceput acum treaba cu cerealele. iti doresc sa revina cat mai repede la lingurita. nu incerci eventual sa schimbi cerealele, adica sa-i dai o alta aroma, poate ii plac si accepta din nou cu lingurita? doar o sugestie...
dianocica, pasta de dinti ce se poate inghiti e de la chicco, o gasesti doar in farmacii (ex.sensiblu). are gust de capsuni si e fara fluor.
chinico, faza cu "buna ziua" tatalui tau a fost mortaaaaalaaaaa.
esti experta sa imiti "usi care scratzaie" ?!
a_deju, cand nu bea lapte, pe al meu il suspectez de ceva in gura/gat - fie rosu in gat, fie stomatita, afte, etc - ceva tre sa fie... (din pacate) dar daca tu spui ca papa ok din lingurita... ciudat... tare ciudat. ce zice pediatra, ai apucat sa mergi la ea?
lavinia - raionul de dietetice nu e pt bebei sub 1 an, deci nu m-as incumeta. numai pt ca nu au zahar... nu, tot nu i-as da. decat biscuiti mai bine cereale pt bebelusi, tot fainoase sunt.
cum mai e cu inimioara?
laura, felicitari pt capitol nou
mamaana, le-ai incurcat...
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
a_deju spune:
'neata!
copchilu' a dormit bine-mersi, pana la ora 8, cand a baut 80 ml (humana, n-am mai stat sa amestec si cu milumil, ca probabil nu i-ar fi baut nici pe astia....). nu stiu ce mama ma-sii sa mai zic....
portiile de mancare sunt absolut normale, sunt aceleasi cantitati pe care le manca si cand bea cate 5 - 600 ml de lapte pe zi (120 gr piure de frcute, 200-250 gr piure legume, cu carnita o data la doua zile, 120 gr cereale cu lapte..)...... deci nu e acesta motivul....
tre' sa ajung si la pediatra sa vad ce zice, macar sa excludem cauze medicale... va anunt cand m-oi intoarce. oricum, o sa iau probabil si nan, sa nu zic ca nu l-am incercat si pe-asta :)
multumesc mult fetelor care isi bat capul cu chestiuni motanesti :))) va pupam!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Yagmur spune:
Neatza,
Sint rupta de somn... exista criza de 6 luni? Ca tare agitat si plangacios a fost Luchitza aseara...... s-a terminat si cafeaua la mine in container si trebuie sa-mi deplasez cele 84 de kile in cealalta parte; mi-e SOMN!!!!!
Donia, Chinico, inainte de a construi orice, trebuie facuta investigia arheologica... si avem un sit super pe autostrada; si eu ma ocup de tot ce inseamna land access si coordonarea programului de constructie asa ca trebuie sa ma vad cu ei destul de des; sint tineri, simpatici si asculta rock... asa ca ma simt bine cu ei
Bebinuta, chiar intrebam de tine la un moment dat;
bine ai revenit
M-ati innebunit cu Capraru; cred ca sint singura de pe forum care nu are cartea, nu a citit nimica.... bine ca mi-am luat Spock si sterg cartea de praf.... dar eu chiar nu mai am timp de nimica
In noaptea asta vine prietena mea de la Bucuresti, saptamana viitoare cred ca vine mama.... poate, poate apuc sa dorm si eu cat pot si cat vreau...
Roxanica, David e super sanatos.. sa nu te mai strezesi atata...
Chinico, cand ma gandesc ca saptamana viitoare ii dau legume; adica ii da legume dadaca..... eu inca mai am pana la prima duminica cand cred ca fug direct la magazin si ii dau din borcan.... sint speriata de diversificarea asta...
Asiza, eu folosesc Bucovina la 5 litri
Laura, felicitari pentru capitol nou.... eu nu ma incumet; am citit instructiunile, dar asa cu un ochi inchis
Lavinia, wow... 4 labutze; Great!!!!
Daniel, Darius, Rares
Va pupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dianocica spune:
AVIZ AMATORILOR:
ingrediente pt biscuiti petit beurre-rostar
faina de grau, zahar, zahar invertit, grasimi vegetale hidrogenate, amidon de porumb, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, sare iodata, lecitina din soia, metabisulfit de sodiu, acid citric, etilvanilina.
Pofta Buna, fulguleti!
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Donia
Gata, i-am dat drumul.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102280
Ma duc la culcare, arunc scutecul!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
am citit. ce bine sti sa pui punctul pe "i"...
bey, tu ai scoala pe bune cu astea, sau e numai "stofa"?
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by a_deju
'neata!
copchilu' a dormit bine-mersi, pana la ora 8, cand a baut 80 ml (humana, n-am mai stat sa amestec si cu milumil, ca probabil nu i-ar fi baut nici pe astia....). nu stiu ce mama ma-sii sa mai zic....
portiile de mancare sunt absolut normale, sunt aceleasi cantitati pe care le manca si cand bea cate 5 - 600 ml de lapte pe zi (120 gr piure de frcute, 200-250 gr piure legume, cu carnita o data la doua zile, 120 gr cereale cu lapte..)...... deci nu e acesta motivul....
Andreea, asa am patit si eu cu conul. La vreo 1-2 saptamani dupa ce incepusem sa-i dau 3 mese solide (branza&mere, legume&carne si cereale) incepuse sa fushareasca rau de tot mesele de lapte. Asa ca m-am suparat => i-am scos masa de cereale si am ramas la 4 mese, adica 2 mese solide (branze&mere si legume&carne) si 2 de lapte (din care una si cu o leaca de orez).
Sper sa fie totul o.k. cu motanul.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dianocica
AVIZ AMATORILOR:
ingrediente pt biscuiti petit beurre-rostar
faina de grau, zahar, zahar invertit, grasimi vegetale hidrogenate, amidon de porumb, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, sare iodata, lecitina din soia, metabisulfit de sodiu, acid citric, etilvanilina.
Pofta Buna, fulguleti!
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
aaaaaaa..... merci, deja imi stau in gat. am mancat io de-astia aseara. cu dulceata.
hai, baga si la "generale" ceva. acuma coci un post pe masura?
Pozele noastre
alexandra_25 spune:
Buna dimineata.....iar pe fuga....!
Donia..felicitari pentru subiect...un mare si o ...si sa vezi ce o sa-i dea unele mamici arama pe fata....asta chiar ca e culmea diversificarii...sa-i dai suc de morcov la 6 saptamani??????chiar ca-ti vine sa urlii...ma rog..."e chestie de perceptie"...
Teutz....
Mamaana.......super tare...intradevar ca sunt ca 2 picaturi...
Va doresc o zi cat mai placuta!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti