Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aaa, mi-am amintit alexandra, ce rpd v-ati miscat cu asigurarea... mie mi-au busit masina in parcare acu' 2 saptamani si tot n-am ajuns la politie sa fac amarata aia de constatare ... ma apuca disperarea cand ma gandesc ca tb sa bag masina in service... eu ce fac cu caruciorul? (ca acolo il tineam) ... cred ca o sa-mi trimit sotzul cu taxi la servici si tin eu masina lui

ktrinel, cred ca io o sa fiu ultima bantuitoare noaptea asta aici, ca stau de planton la oana... sa nu ma prinda nauca de somn cand se trezeste sa-l caute pe tati, ca atunci nu stiu ce sa fac cu ea ... in seara asta am facut de 2 ori turul casei cu ea in brate sa vada ca nu e tati nicaieri ... saracutza, ce o fi oare in caputzul ei? abia astept sa o vad cum se bucura cand o sa-l vada pe tati

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Raluca!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
La multe lunisoare si sa fie sanatosi flacaii Christian de Donia, Daniel de Laura13, Darius de Madaluta si Rares Andrei de Danutz, precum si domnisoarele Ana-Beatrice de Saftoiu Gina si Beatrice Maria de Chinico!

Donia, vreau sa apara citat dupa citat, adica sa citez pasaje din mesajele unor persoane diferite. Referitor la subiectul cu articolele de pe site si eu ma gandeam ca la generale ar fi potrivit. Cat despre diversificare... fir-ar ea sa fie de treaba! Nu stiu cum sa ma mai scalambai si ma doare in gat de atata cantat, doar ca s-o fac sa mai ia o lingurinta! Azi, daca ne vedea cineva, zicea ca nu-s intreaga la cap! Eu ii dau sa manance in scaunul auto, ca n-am cumparat inca scaun de masa, vom lua saptamana asta. Azi la pranz era tare maraita, cred ca de la dintisori, si n-a mers nici faza cu scalambaiala, nici cu cantatul. Ea e pasionata de parul meu, mai ales de breton, si tot intindea mainile spre capul meu, asa ca m-am apropiat cu capul de ea, ea si-a infipt mainile in bretonul meu si din pozitia aia chinuita am inceput sa-i dau sa manance. Asa a vrut, a mancat cateva lingurite. Maine trebuie sa gasesc altceva,ca sa-i distrag atentia, ca altfel raman cheala. Am probleme la mansarda, aa? Sau sunt prea disperata? Poate si una si alta!
Dianocica pentru initiativa!
A_deju, imi pare rau ca motanul e in greva si papa atat de putin laptic! O sa-si revina el, sunt convinsa!
Alexandra, imi pare tare rau pentru problema cu masina!
Aelita, multumesc mult pentru explicatii!
Yagmur, gasim noi timp sa ne vedem cu toatele!
Asiza, bine ca ati scapat si de vaccinul de 6 luni! Mama, dar ce soacra ai si tu!!!

Referitor la iaurturile Danone, pediatra unei prietene a spus ca a avut o multime de copii cu tot felul de probleme de la tipul asta de iaurt, iar o cunostinta de-a sora-mii care a lucrat pe la astia cu Danone, i-a spus ca nu i-ar da copilului lui in nici un caz vreun produs Danone, ca n-au nici o chestie cu laptele, sunt facute numai din prafuri. Acum nu stiu ce sa zic, cat e adevarat si cat nu, dar eu Danone nu o sa-i dau Alexiei.

Mai citesc si revin, ca sunt putin in urma.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dia...uite aici e tarcul

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

a deju, o sa-ti zic cate ceva din experienta mea...cu Milumil, desi nu-sh` cat de concludent e...depinde de copil si de comportamentul lui.
Am mai zis ca, atunci cand am facut trecerea de la HN la laptele normal am incercat Milumilu` pt. ca stiam,din mai multe surse, ca ar fi cel mai bun lapte pt .sugari de la noi.Lui Andrei nu i-a placut deloc, asa ca imediat am trecut la NAN...cu care am si ramas pana de curand. De altfel, am observat ca lui Andrei nu-i plac chestiile puternic aromate (nici cerealele cu vanilie sau mai stiu eu ce arome nu-i plac). Confruntandu-ne cu constipatia, acum 2 sapt. si ceva, am decis sa incercam din nou cu Milumil. Dupa ce ca abia imi bea laptele vechi (NAN), acu` m-am legat la cap aiurea...ca Milumil nu vrea deloc. L-a baut doar prin somn sau inainte sa adoarma, cand era f. flamand. Plus ca, dupa ce ma apucasem deja sa-i schimb laptele, citisem pe un site care e parerea unui medic despre Milumil. N-a zis omu` de rau...ii raspundea unei mamici care era intrigata de faptul ca i s-a recomandat sa treaca de la formula "veche" la Milumil, din mom. ce copilului ii placea laptele lui si manca f. bine. Asa am aflat ca mamicii respective i s-a recomandat Milumil pt. ca piticu` ei era sub greutatea normala corespunzatoare varstei...si ca noua formula exact asta face, "da" o crestere accelerata. Asta mi-a pus capac...ca deja redusesem cantitatea de cereale de teama sa n-o luam usor-usor spre obezitate.
E adevarat, asa cum scrie si pe cutie, Milumil regleaza scaunele, acestea fiind asemanatoare celor ale copilului alaptat. Dar, luand in consideratie celelalte aspecte, am luat urgent hotararea de a renunta la el. Asa ca, tot la NAN 2 am revenit. O sa incerc sa-i pun putin ceai de musetel in apa cu care prepar formula sau sa-i dau mai multe lichide in timpul zilei....poate s-o rezolva si cu constipatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Despre apa plata si criteriile dupa care ar trebui sa ne ghidam pt. a alege una potrivita nu pot sa zic mare lucru, cu atat mai putin sa dau sfaturi...ca eu n-am verificat compozitia tuturor marcilor de apa plata existente pe piata. Pot sa va zic doar ce mi-a zis medicul de familie...o fi ea sarita de pe fix, da` la faza asta cred ca are dreptate. Mi-a zis ca, decat sa-i prepar copilului formula cu apa fiarta si apoi racita, e de preferat sa folosesc apa plata. Mai exact, fierberea apei rezolva doar probl. microbilor...dar metalele grele raman! Cica, e de preferat apa bogata (sau mai putin bogata) in minerale decat apa de la robinet (cu metalele aferente). Mi-a zis ceva de genul : "doar daca va puneti filtru dintr-ala la 28 de milioane, atunci da, puteti folosi cu incredere apa de la robinet".
Acu` nu-sh` ce sa zic....inca n-am inceput cu apa plata, dar cred ca se va intampla cat de curand. Probl. e ca eu vreau sa-mi iau dozator si nu stiu ce apa se gaseste pt. ala....sper ca or fi aceleasi sortimente ca si cele la 2/5 litri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mai fac o pauza ca m-am saturat de impachetat; ne mutam sambata si trebuie sa termin pana atunci

azi dupa-amiaza mi-am incurcat fetele: le-am culcat cu bine, iar dupa o jumatate de ora a inceput una sa planga - am luat-o in brate
si pentru ca stiam ca nu a vrut sa manance la pranz, i-am dat sa suga;
cealalta se trezise si ea si se uita la noi fara sa zica nimic, stiind probabil ca e ora de somn (imi zambea din cand in cand); toate bune si frumoase, fetele au adormit la loc, iar dupa inca o ora s-au trezit si SURPRIZA - erau in paturi diferite decat le pusesem eu, sau cel putin asa credeam ca le-am pus: nu mi-am dat seama cand le-am adormit a doua oara care e care
bineinteles ca Stephanie care a beneficiat de 2 pranzuri a vomitat tot cand s-a trezit si s-a intors pe burta
e prima data cand le incurc asa de tare, sa ma uit la ele si sa fiu
convinsa ca sunt pe dos...

referitor la apa, eu am cumparat filtru 'brita' de pus la robinet si il folosesc pentru fete, dar tot fierb apa si o racesc

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Asiza, Dianarus, sa va traiasca voinicii! 9,100! Bravos!!!
Roxanica, foarte faine pozele! Ce dulce e puiul de morosan si ce super l-ai prins cu piciorusul in gura! Iar tu si sotul tau sunteti niste frumosi, meeey! Felicitari pentru vestile bune de la doctorita super!
Danutz, bafta la vaccin! Tin pumnii pentru prietena ta, Alina, sa fie totul ok la nastere si toti 3 bebeii sa fie sanatosi! Bagam si niste majorete pentru galerie!
Aelita, intr-adevar trebuie sa fim cu ochii in patru atunci cand mergem cu copilul in vizita sau la iarba verde cu alte persoane! Eu le-am spus celor apropiati punctul meu de vedere referitor la alimentatia copilului de n ori, ca sa le intre bine in cap! Cei cu care ne intalnim mai des nu cred ca ar fi in stare sa-mi iasa din cuvant in privinta asta, dar nu se stie niciodata. E mai bine sa fim atente. Cand vad cretine sau cretini care sug tetinele biberoanelor sau suzetele, ca sa le curete de praf, mi se urca stomacul in gat! Ce sa mai zic de dobitocii care mesteca mancarea copiilor! Scarbos, scarbos, scarbos! Stii ce ar merita aia? Sa li se bage si lor pe gat mancare mestecata de altii, sa vedem daca o inghit cu placere! Dar nu e acelasi lucru, totusi, ca bietii copilasi micuti nu stiu ca cei care ar trebui sa aiba grija de ei, de fapt isi bat joc de sanatatea lor!
Am prietene care au copii mici, pana in 5 ani, dar absolut de fiecare data cand am vrut sa le ofer copiilor ceva, am intrebat mama daca piticutul are voie sau nu. Nici macar nu mi-a trecut prin cap ca, daca mama a spus nu, eu sa-i dau vreunuia dintre copii ceva pe ascuns!
Laura, peisajul ca peisajul, dar voi sunteti tare frumosi! Daniel e scump foc, foc!
Alexandra, sa stapaniti sanatosi tarcul! Vad ca Mark e super incantat de el!
Bebinuta, multa sanatate Adei si tie bafta la examen! Ce bunica tampita si ce pariti idioti! Meritau sa-i dai pe toti cu capul de birou, cretinii naibii! Putea sa moara copilul!
Chinico, tare haioasa esti!
Lavinia, felicitari pentru ridicatul in 4 labute!
Laura, felicitari pentru deschiderea de capitol nou!
Dia, la multi ani fericiti de casatorie! Scumpa de Oana, cum il cauta ea pe tati!
Mamaana, ai fost tare de tot la faza cu incurcatul fetelor! Bafta multa cu mutarea!

Ma duc si eu la culcare, ca sunt franta!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sa creasca mari !:

Daniel
David William
Ana-Beatrice
Beatrice Maria
Christian Gabriel
Darius Cristian
Rares Andrei

bebinuta
,ce sa mai zici ca vine ALTUL si ii da ceva pe furis,cand propriile bunice zici ca sunt scapate de la Balamuc !
chinico,pai tu zici de vreo editie,noua,eu nu stiu,nene,ce editii,ce si cum,eu am vazut aici pe net multe tampenii si cica sunt spuse de el.acum,or minte cine scrie aici,ori ...
si eu nu zic ca nu e fin,dar daca are o greseala in carte,nu mi se mai pare fain.
AAAAAAA,ACU SPUI CA E DIN 74??
pai eu de ala inseamna ca vorbesc,din ec scriu fetele pe aici.
pai daca el a editat atunci,iar acum e actualizat(sa speram) atunci de vina e cine se ia dupa o carte din 70,na!
el o fi fin,dar daca e ca eminescu,parpalit de mult,ce sa-i fac eu?
sa scoata actualizari.
iaaaaaa-auzi si sanda marin aia din 56,pai ce-am frate sa citesc asa ceva cand stiu ca dau la greu ficat si "ousor" .

bai,tu esti experta in imitata animale,eu tot cu cantatul sunt sefa!! cant de rade fii-mea de trupe.nuuu,nu va ganditi ca eu chiar cand,defapt inventez niste versuri ca si cand ma pun eu pe ras,se opreste fii-mea din ras si se uita la mine!!!

dianocica
quote:
he, he...eu cred ca e aelita ca dat cu quote
ce ce?? unde-am dat??
ce-am facut?
donia ,a mea strange buzele cand nu mai vrea,si o fac sa rada,tot in versurile mele melodice si acum ,ca stie ca rade si ii var pe gat,rade si tine buzele lipite,si rade si rade,si le tine stranssss si se uita la mine ca stie ce vreau sa ii fac daca rade rau cu gura mare! si apoi se stramba la mine,tine buzele stranse si scoate bolboroci,ca sa nu ii mai dau.
lingurita? o bag la congelatgor,dar e din aia de silicon. asa e pe instructiuni.,se spala si la conge!
asiza
,explica-ne relatia cu soacra.va suferiti au ba? vorbiti au ba? tu cand treci pe sub balcon,daca o saluti,urci la ea,te invita,ea vine la tine?
ca daca stii ca are ceva clar cu tine,TAI-O.ca nu se poate sa aiba cu tine dar sa se opreasca sa vorbeasca cu copilul,ca ele daca au ceva cu mama au si cu copilul,e lege!
mai ales ca e mic,si nu are cum sa il intrebe pe el ce mai face,deci trece totul prin tine.
.
donia
quote:
Mai lasa-mi o speranta!
Oricum, multumesc de sugestii, ca mai departe de avion si albinuta nu ma gandisem, acum am de unde sa ma inspir.
Cum faci dom'le ca usa???
acaaaaaaaaaaaaaaaaaaartzzzzzzzzzzzz!
ete scartz!

beeeeey,NU am deschis eu capitol nou ! ma jur !
eu nu fac greseli .
hehe sa ma laud!
ha! cate capitole v-am deschis io pan-acu!cand eram gravida ciiine statea noaptea si va facea capitole?? si cine v-a facut primul capitol la scutece,la 3 noaptea si la 5 dimineata era in contractii si la 8.50 nastea? Aeliiita !

quote:
...cred totusi ca e ktrinel...
haha ati prins-o !!!

LAURA:
quote:
eu fusei!

ia uite-o cum a scris sfioasa,saraca,dca a vazut ca ati luat-o asa pe aelita,o fi zis sa vedeti ce ma ia pe minee!!
felicitari pt capitol nou! acum ai invatat!

mamaana
,esti asa simpatica povestind cum ai incurcat fetitele !!!!!mai zi-neeeeee! deci i-ai dat doar uneia sa manance de doua ori si cealalta se uita??
le-ai descurcat ??
tu cum stii pana la urma care e Stephanie si care e Isabell,sau s-au incurcat deja?

teutz
quote:
Ce sa mai zic de dobitocii care mesteca mancarea copiilor! Scarbos, scarbos, scarbos! Stii ce ar merita aia? Sa li se bage si lor pe gat mancare mestecata de altii, sa vedem daca o inghit cu placere!
asa le-ar trebui!!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!
La multi ani!sarbatoritilor de ieri si de azi.
zilele astea am cam absentat,dar motivat.incontinuare caut gradi pt Teo,in fiecare zi vizitez cam 2gradi.as avea multe de povestit,dar cred ca nu intereeaza pe nimeni,grad pt marea majoritate e undeva departe rau.oricum sunt franta,ca merg pe jos,noroc ca seba doarme in acest timp sau daca se trezeste e sociabil si zambeste candid la toata lumea.
apa plata-izvorul alb,are continutul de Na cel mai scazut.
la inceputul diversificarii si Teodora bea apa in timpul mesei si dupa manca mai bine.uneori faceam si pauza,adica manca sa zicem 50ml,pauza 10-15min si manca din nou inca pe atata sau mai mult.ea manca ff bine daca la tv erau posturi cu muzica romaneasca,gen atomic sau reclame.stiu ca la inceput stiam toate melodiile noi care apareau.cam asta ar fii experienta mea.
cu seba inca nu am inceput,ma terminat cu antibioticul,suntem mai binisor,datr tot trebuie sa scot cu batista bebelusului de doua ori pe zi ca altfel se ineaca.oricum pana nu gasesc gradi nu pot incepe,ca dimieata pana pe la 14 suntem pe strazi
mamaana am zambit la faza cu incurcatul fetelor.sa stii ca si mie mi s-a intamplat,si la mie e grav ca sunt diferiri rau.ii dadeam Teodorei sa manance si o lingurita inloc sa i-o bag ei in gura i-am indesat-o lui Seba.el deschide gura la lingurita desi nu a halit pana acum decat medicamente.cand am realizat nu stiam cun sa i-o scot mai repede ,imi era frica sa nu se inece ca erau bucatele.
? nu mai am timp sa caut cine,ca s-a sculat fimea.eu nu i-as da biscuiti dietetici,ca aceia nu au zahar dar au indulcitori tip zaharina.
pupici revin daca am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Gata, i-am dat drumul.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102280

Ma duc la culcare, arunc scutecul!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput