Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
antoni spune:
UM 04.10.2006, DPN 10.07.2007, dar dupa ce am citit de Alina, m-au apucat emotiile,poate si bebelina mea va hotara sa vina mai repede. eu abia aspet s-o vad.Alina iti tin pumnii sa fie toate bine, sa treci usor peste si sa-ti tii bebitul in brate
pupici la burtici
Meli 36+ Timea-Larisa
nma spune:
gabi esti o mamica fericita. tare frumosi iezisorii. eu am zis ca ma opresc la doi, dar acum ca i-am vazut pe ai tai cred ca ma mai gandesc.
mi-am adaptat calculatorul la statul in pat, dar pot sa scriu doar cu o mana.
acum merg sa citesc din urma.
nico30+ 21.07.2003
poze
Antoanela23 spune:
ce se intampla aici, fratilor, adica surorilor?
am papat, a venit kine, am dormit si acum cand intru nu numai ca e capitol nou dar vorbiti de nastere?
ma duc sa citesc repede din urma.
Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)
Ashera spune:
Fetele, eu m-am cam speriat. Am sunat la clinica si mi-am facut o programare vineri la gineco si eco. Parca nu sunt pregatita. Vreau sa vad cum e Chris, daca s-a intors, cat cantareste. Sper din suflet sa tin sarcina pana la 37 saptamani...
31+
Christian
Ashera spune:
Fetele, eu m-am cam speriat. Am sunat la clinica si mi-am facut o programare vineri la gineco si eco. Parca nu sunt pregatita. Vreau sa vad cum e Chris, daca s-a intors, cat cantareste. Sper din suflet sa tin sarcina pana la 37 saptamani...
31+
Christian
Antoanela23 spune:
am citit... si am transpirat...
Alina, bafta multa, facem galerie sa fie totul bine. Asteptam vesti, cand poti tu sa ne dai. Doamne ajuta!
Miillyy, bafta si tie la control, cine stie poate te intalnesti cu Alina acolo.
Anya20, ziceai ca mergi la dr azi, ce ne povestesti?
Antoanela23 spune:
Ashera de ce te-ai speriat? E bine ca mergi la dr, dar stai linstita pana atunci .
Lavi, si pe mine cel mai des noaptea ma apuca contr, adica dupa ora 10pm. Pe mine ma controleaza "acolo" la fiecare vizita. O sa rezisti pana la 1 iulie, nu vezi ce repede trece timpul aici pe DC?
Antoni, bine ai venit, avem acelasi DPN .
Mamii, si eu simt miscarile lui bb cand in vezica f jos, cand in coaste, e normal, nu! te ingrijora.
Nico, felicitari pt examen, sper ca de acum o sa stai cumintica la pat, sa vezi ca o sa te simti mai bine.
Gabi, tu esti superba, iar baietii sunt adorabili, m-am topit cand am vazut pozele.
Cristina26, ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine cu totii.
antoni spune:
Antoanela23, bine v-am gasit.daaaa?la mine medicul mi-a spus ca s-ar putea sa vina mai repede ca tare neastamparata e. numai sa mai aiba rabdare macar 2 saptamani sa mai creasca un picut.
Meli36+
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by antoni
Antoanela23, bine v-am gasit.daaaa?la mine medicul mi-a spus ca s-ar putea sa vina mai repede ca tare neastamparata e. numai sa mai aiba rabdare macar 2 saptamani sa mai creasca un picut.
Meli36+
E-he, Meli, la mine e poveste lunga, sarcina cu risc, internare si cerclaj la 21 de sapt, repaus strict la pat si un pumn de medicam pe zi; asa am ajuns pana aici, imi scoate cerclajul sapt viitoare iar apoi se poate intampla orice, oricand.
Andicu, ce frumos ca ai fost la plaja cu Jadi, ati facut poze?
Copilul meu nu e pupacios, uneori ma mangaie pe burta, dar asta e tot. In schimb s-a invatat sa-l mangai pe gat cand isi bea laptele, daca ma opresc imi arata el cu mana .
catralu spune:
Buna fetelor!
Nu am mai fost de multa vreme pe forum,dar am citit din urma cateva capitole.
Alina,iti tin pumnii!!!
M-a scos din sarite medicul meu astazi;astia in Canada parca sunt turbati!L-am intrebat cand imi face urmatoarea ecografie si cand imi mai vad puiul si mi-a zis " cand il vei naste!",apoi mi-a explicat ca ei nu mai fac alta ecografie daca nu e ceva wrong cu copilul.Cu toate astea trebuie sa merg la spital din 2 in 2 saptamani de acum,si asta ca sa stau 2 minute cu medicul,sa imi ia o tensiune,sa imi masoare burtica si sa il asculte pe bebe!Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca nu voi naste cu el,ci cu medicul care se nimereste de garda in ziua aia!Urascccccc sistemul asta medical!Mai bine dau un ban si simt ca sunt bagata in seama,nu tratata in 2 minute!
Voi de cate ori ati facut ecografie?Mai faceti si dupa 30 de saptamani?eu ultima am avut-o la 20 de sapt cand mi-a spus sexul.Acum am 30 de sapt si simt ca o sa imi fie foarte greu sa nu imi vad puiul timp de 10 sapt!
Va pupic pe burtici!