Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 2
Ashera spune:
Alina, sa dea DD sa fie bine si sa veniti acasa sanatoase . Elisa e o luptatoare si daca ea crede ca e momentul sa va cunoasca, o sa fie bine
31+
Christian
brazuca25 spune:
Doamne ce emotii m-au apucat cand am citit ca Alina e la spital deja! Incepem deja cu bebeii! Eu cred ca o sa trag niste plansori pana la spital...si de emotii si de frica si de toate!
Ii tinem pumnii Alinei si asteptam vesti bune!
Denisa Maria
Mai sunt 6 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
nma spune:
mie mi-a fost tare rau in ultimele zile. nu am reusit sa merg azi la gine caci daca vede cum arat ma interneaza. sambata imi trimit copilul la socrii si asi vrea sa stau acasa pana atunci. am trecut iarasi pe ginypral. daca stau numai in pat parca e mai bine. am dat totusi o fuga la facultate si am sustinut examenul, daca tot am invatat. a fost oral asa ca am intrat prima si cum am luat biletul am si raspuns ca nu mai puteam sa stau. proful a vazut ca imi este destul de rau asa ca m-a lasat sa vorbesc foarte putin si mi-a dat 10 (am stiut subiectel bine). macar am scapat de un examen. la urmatoarele nu cred ca voi mai merge.
ma simteam ceva mai bine dar dupa ce am citit de alina au inceput sa-mi cam tremure iarasi mainile asa ca fug inapoi in pat. culmea coincidentei, cand veneam de la ex m-a intrebat sotul daca cred ca ajung la 34 de saptamani. poate citesc mai tarziu din urma.
nico30+ 21.07.2003
poze
lorinaoo1 spune:
Alina daca e sa se intample, nastere si refacere usoare Si cadou sotului tot ii faci, asa ca nu te mai gandi la asta Woooww, m-a apucat tremuriciul, si se mai aude si sirena unei salvari pe aici prin cartier
Meyyy, da' vad ca ne apuca pe toate tot felul de contractii si dureri Cred ca uterul nostru se antreneaza pt momentul cel mare Anya asa e?
Eu sper sa rezist pe baricade pana pe 1 iulie, pt ca dr mea e plecata la nu stiu ce conferinta de azi si sta vreo sapt Chiar voiam sa va intreb, pe voi v-a verificat dr si la "echipament" pe masa?
Lia eu te-as "remorca", dar nu e mai bine pt bebelina sa mai stea la mami a ei in burtica in siguranta?
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 36+
AMR 18 zile
Simo78 spune:
Gabi iezii tai sunt fantastici
Am vrut sa spun ca poza aia unde dorm toti trei e cea mai faina, dar dupa le-am vazut si pe celelalte....
Ma intreb daca nu o sa mor de fericire cand o sa il vad pe Matei, ca eu ma topesc de drag la pozele voastre (si nu spuneti la nimeni, mi se umezesc si ochii)!
Simona 32+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
mamii spune:
pozele cu iezishorii ma lasa fara cuvinte....sunt superbi toti 3 te umplu de fericire doar knd te uiti la ei... Sa iti traiasca !
nikole spune:
Doamne Alina, m-au trecut fiorii...parca mai ieri ne plangeam pe aici cu petele noastre, si acum....Maica Domnului sa iti fie alaturi!
Doamne eu nu vad nascand si pace...in nici un fel...si de ceva zile am si eu contractii dureroase cam 3-4 pe zi, de nu pot sta dreapta!!!
Si ceaiul ala de zmeur menit sa scurteze travaliul(teoretic) si sa grabeasca lucrurile nu-l gasesc pe nici unde...
va pup, merg sa mai citesc din urma
33+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
madabout2003 spune:
Gabi sa iti traiasca iezisorii!! Chiar ca poza cu toti trei dormind e de tablou!!!
MADA 29+, cu Emily
Noi doi+1