Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 23

liadorian spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Lia apropo de cursuri de nastere eu incep peste 2 saptamani daca vrei pot sa iti povestesc ce ne invata acolo dar cred ca tu o sa iti tii printesa in brate pana termin eu cursurile!
MADA29+, cu
Emily
Noi doi+1
Ar fi minunat sa-mi povestesti cate ceva!
 Iar de nascut n-am voie pana cel putin pe 15 iulie, cand mi se intoarce ginecologul din vacanta. Cred ca in seara asta ma apuc de sapat si netul in cautare de informatii, ca nu se mai poate!
 LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Ioana75 spune:
 Anto, Mada, cei 3 copii pentru care obtin reducere de impozit trebuie nascuti in tara respectiva sau pot sa vin cu ei la pachet din romanica
?
Mada, ma bucur ca ti-a iesit iahnia, pofta buna
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

valen spune:
ei, ce de schimbari gasesc pe aici.alina.a, te pupam dulce si-ti tinem pumniiLiadorian, pe mine m-a ajutat mult sa respir corect in timpul contractiilor; parca mai scadeau in intensitate sau cel putin asa aveam eu senzatia; de asemenea mi-a fost mai comod sa ma plimb sau sa stau in fund decat culcata; daca poate sta si sotul langa tine in timpul travaliului er fi minunat- ajuta mult si asta.Noi suntem bine, Ines a facut ieri o saptamana, mananca san (daca s-ar putea non-stop)doarme fara probleme inclusiv noaptea (se trezeste cam la 3 ore sa manance); si-a recuperat greutatea pierduta in spital, ba chiar a mai pus ceva si, evident, este o minune. sarah s-a acomodat si ea si e in faza in care vrea s-o pupe non stop; acum 2 zile vroia sa-i dea din bucata de ardei gras si sa faca lego impreuna.

liadorian spune:
quote:
Originally posted by valen
Liadorian, pe mine m-a ajutat mult sa respir corect in timpul contractiilor; parca mai scadeau in intensitate sau cel putin asa aveam eu senzatia; de asemenea mi-a fost mai comod sa ma plimb sau sa stau in fund decat culcata; daca poate sta si sotul langa tine in timpul travaliului er fi minunat- ajuta mult si asta.
Noi suntem bine, Ines a facut ieri o saptamana, mananca san (daca s-ar putea non-stop)doarme fara probleme inclusiv noaptea (se trezeste cam la 3 ore sa manance); si-a recuperat greutatea pierduta in spital, ba chiar a mai pus ceva si, evident, este o minune. sarah s-a acomodat si ea si e in faza in care vrea s-o pupe non stop; acum 2 zile vroia sa-i dea din bucata de ardei gras si sa faca lego impreuna.
Multumesc pentru sfaturi!
 Sa nu radeti de mine, dar eu o sa-mi fac o fitzuica pe care o sa notez toate lucurile astea, s-o am cu mine in spital! Felicitari pentru Ines si Sarah!
 LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

ilenutza spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Cand imi vine s-o iau pe campii ma gandesc la doua lucruri:
- zic mersi ca sunt acasa si nu in spital;
- nu as putea trai cu gandul si vinovatia ca din cauza nerabdarii sau a nervilor mei s-a nascut copilul inainte de termen (cu toate dificultatile care ar veni de aici).
Anto36 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
si eu gandesc tot ca tine.
Un copil il am pentru toata viata iar o sarcina tine 9 luni!
Ile
 34 si Victor 
 ( 22 dec 2005) AMR 06 sapt.

www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

brazuca25 spune:
 De doua zile ma doare burtik f jos. Nici nu pot sa ridic piciorul cat sa imi pun papucii...si nu mai pot dormi de dureri de spate.
Ma simt asa neajutorata si mi-e ciuda ca nu-mi dau seama daca am contractii sau nu. Oricum daca am sunt Braxton-Hicks, ca nu ma dor. 
Plus ca aseara cand faceam dus mi s-a parut ca aveam o curgere caldutza, care parca nu era apa de la dus. Dar din nou...nu sunt sigura! Offf..........parca nu ar fi corpul meu!!!
  Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

liadorian spune:
 brazuca, iubito, mai e putin! 
 Sigur e corpul tau si sigur o sa ajungeti, tu si Denisa, la linia de sosire!
 LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

ghinetz spune:
 Acum am ceva mai mult timp de scris.
Barbatii mei sunt la plimbare. (a inflorit teiul in Copou...e o nebunie) Eu am terminat referatele (ce trebuia sa mai predau 3) asa ca...
valen, sa traiasca Ines si sa pape, sa creasca mare si sanatoasa.
Of! Abia astept sa-mi tin si eu bb-ul in brate!
lia, eu zic sa memorezi tot si atunci sa incepi sa reciti. Ei! Glumesc. Imi da mana, eu o sa adorm si o sa ma trezesc mama.
mada, ne-ai terminat cu iahnia. Eu nu stiu sa fac...Dar dau comanda la mama. Cat de curand. Desi are planificat ardei umpluti, ca si de aia mi-e pofta, tot voi vorbeati pe aici
In rest...noi suntem bine. In fiecare zi multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Si admir fetele care au puterea sa lupte cu micile problemute (sigur ca trec toate si, asa cum spunea Nico, numai amintirile frumoase raman. Multumesc ca pot inca sa doooorm - si ce mai dorm!!! 
Simo, sa stii ca si mie mi-au dat lacrimile cand am vazut iedutii lui Gabi. Si tot doream eu sa mai fac un bb, acum chiar ca ma gandesc la asta. Abia astept sa-i arat si sotului pozele, in special cea in care toti trei dorm.
Oana 
 34+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Simo78 spune:
 Brazuca cum a spuis si Lia,mai e putin, nu te ineca pe ultima suta de metri...Pe toate incepe de-acum s ne doara si sa ne vina din ce in ce mai greu, dar avem exemple demne de urmat pe Anto si pe Lia care au stat aproape toata sarcina la pat, cu injectii si emotii....Si cand nu mai poti si nu mai poti, intra la Aspirante!, fete care ar da orice sa fie in locul nostru...si ai sa te simti privilegiata pentru ce porti in burtica.....Hai, curaj!
Simona 
 32+ 
 Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Antoanela23 spune:
 Olgutza, Stefania, bafta la examenele voastre fetelor, tin pumnii sa luati cu brio.
Mamii, sa fie intr-un ceas bun, cum se zice la noi in aviatie ai intrat pe finala scurta 
. Sa ne tii la curent cu evolutia "trebilor".
Ioana, poti veni cu ei gata facuti, reducerile se aplica pt toti lucratorii in sist belj, care platesc impozit la stat. 
Lunito, si pe mine ma apuca piticii pe sot uneori, fie de gelozie fie ca ma simt neglijata, singura, izolata, ca nu vorbeste destul cu mine, etc, am o colectie intreaga de fluturasi. El e obsit de nu mai stie cum il cheama dar eu sunt cu ochii si gura pe el ca un sergent german; macar acum pot da vina pe hormoni 
.
Valen, ma bucur sa ne scrii despre voi si ca sunteti bine. Pupam toate 3 fetele.
Lia, si aici se pune mare pret pe respiratie, dar e greu de explicat in scris cum sa procedezi. Nu poti gasi o kine sau o moasa care sa vina acasa sa te antreneze un pic inainte de nastere? Chiar si numai 2-3 sedinte te-ar ajuta, eventual dupa sapt 36 ca sa nu risti nimic.
Anto 
 36 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)