Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 24

ghinetz spune:
 Nu stiu daca as vrea sa fie ca un sondaj, dar intreb si eu: cate kg ati luat pana acum?
Eu...16. E mult, stiu. Si ma gandesc ca luna asta sigur mai iau ceva. 
(Ideea sa va intreb mi-a venit dupa ce tocmai am "ras" o cioco. Si am incercat sa ma gandesc la fetele din Japonia, ca ele n-au voie mai mult de 9 kg si cantaresc orice bucata de dulce, dar...n-a mers. Ca sa nu mai zic ca ma vin baietii mei cu o inghetata acusi. Plus ciresele zilnice.(astea mai merg, stiu)
Oana 
 34+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

brazuca25 spune:
 Fetelor nu ma intelegeti gresit, ca nu ma dau eu batuta asa usor. Doar ca ma enerveaza ca nu stiu ce se intampla cu corpul meu. Ma asteptam sa "simt" exact tot ce se schimba...cand am contractie, cand nu...sa stiu ce sa fac atunci cand ma doare intr-un loc sau altul. Se pare ca nu este asa, si asta ma supara. Nu e vorba ca imi pierd curajul. Nu am cum, la cat de razboinica e fiica=mea in burtik TREBUIE sa fie si mami curajoasa. 
Este incredibil cata energie are bebe, si ma astept la multe nopti albe daca asa o sa fie si cand o sa vina pe lume. Are o placere deosebita sa ma mute de pe o parte pe alta, si sa simta ca fac numai ce vrea ea. Macar e o finutza ca nu ma loveste prea tare, doar fff des. Se vede burtik plimbandu-se de colo colo indiferent ca sunt pe strada sau in pat sau pe scaun. Isi face simtita prezenta. SI imi place ca toata lumea ghiceste din prima ca e o printesik mik in burtik. ![]()
  Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

brazuca25 spune:
 ghinetz te "iau" la kg...18 si suntem in crestere. Si am avut si "norocul" sa trebuiasca sa imi schimb buletinul, si 10 ani de acum incolo o sa arat o poza cu o elefantik!!!!
  Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

ilenutza spune:
 Fetelor, daca va prinde nascatul cu iahnia la ghiozdan... 
Ile 
 34 si Victor 
 ( 22 dec 2005) 
AMR 06 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste  2007 

brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Ile34 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

La asta ma gandeam si eu aseara dupa vreo 2 kg de piersici! 

Denisa MariaMai sunt 5 saptamani!!!

ghinetz spune:

quote:
Da. Buna intrebare??? Deci...renunt. Desi constat cam aceleasi efecte si de la cirese.
Oana
 34+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
 Brazuca, de unde iei piersicile? Au vreu gust? Eu am luat caise, dar parca beam apa. Nu aveau nici o aroma, nimic. M-as incumeta la niste piersici sau nectarine, daca as sti ca-s bune.
Oana 
 34+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

brazuca25 spune:
 Le iau din piata...adik mi le ia sotul cam 4 kg la 2-3 zile.
 Am un spor de l-am speriat! Sunt fructele mele preferate de cand ma stiu si trebuie sa ii placa si fiica-mii. 
Am incercat si din supermarket piersici dar nu au nici un gust si sunt si tari. In piata iau din alea romanesti, zemoase. 
  Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

jeni71 spune:
 Hai buna seara gagici cu burtici !
Am avut o zi mai mult decat plina dar per ansamblu sunt f fericita-fetita mea a terminat clasa a IV a cu FOARTE BINE  pe linie. Sunt f mandra si multumita de ea, mai ales ca acest an scolar l-a facut la o scoala noua, cu colegi si invatatore noua si totusi a dovedit iarasi ca poate sa lupte. Sunt f mandra de ea.
Apoi am reusit in final sa obtin de la dr de medicina muncii actele (incomplete dealtfel) pt concediu de risc maternal (dar tot mai trebuie sa imi dea fisa de aptitudini, ca deh in 3 saptamani nu a avut vreme s-o faca...).
Merg sa va citesc din urma si revin.
Pupici, JEni
31+

jeni71 spune:
 Am uitat sa scriu ca nu am scapat de dr de familie si mi-a facut vaccinul antitetanos, si acum ma doare asa tare locul de mor. I-am spus dr de familie de durerile mele de noapte si mi-a dat sa iau cate 1 Diazepam seara si eventual cate 1 No Spa. Ce sa fac sa iau ? Ce ziceti ?
Mamii 
nastere usoara si bafta sa fie sanatos bebe si tu !!!!!!!!!!!
Ce s-a intamplat cu Carla? Ca eu cat am lipsit, mi-a scapat ...
Ghinetz apropo de kg, eu luasem la un moment dat 11 kg si acum cum ma feresc sa mananc seara din cauza arsurilor, si poate si din cauza nesomnului am slabit 3 kg, deci am pus in total 8 kg si sunt in saptamana 31. Dar asa a fost si la prima sarcina, am luat in primele luni, apoi am slabit ca in final in ultima luan sa explodez. Dar la 2-3 saptamani dupa nastere stiu ca am probat cu frica blugii pe care ii purtam inainte de a ramane gravida si am intrat la perfectie in ei. Sper sa fie la fel si acum, daca nu voi avea de luptat cu kg. Dar tot ce conteaza e ca bebe sa fie sanatos. Oricum si sotul si mama mi-au spus ca la prima sarcina (fetita) aveam burta mult mai mare si eram mult mai umflata.
Jeni
31+