Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada eu sincer cand am venit asteptam sa vad carieriste inraite, asa ca in filme, sunt inca uimita.

Nici eu nu ma vad casnica pentru mult timp dar o sa vedem cum merg lucrurile.

Fetelor haideti nu va mai enervati.

Madam Hook tocmai i-am trimis o scrisoare lui Mrs Hook care s-a decis sa faca deal-ul cu noi.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Mrs. Hook....mie imi era dor de umorul tau.. de ce lasi draga mea sa-ti strice minunatul tau simt al umorului.. si buna dispozitie afirmatii care nici macar nu merita discutate?

sunt mamicile noastre, au ales sa fie numai alaturi de noi si gheta a fost sparta din ziua marelui Constantin... fir-ar ea de gheata...

gata .. zambetul pe buze si mrs hook.. imi place carligutul tau ascutit... eu sunt peste si dau tarcoale....

pupici dragi la capat de karlig...

paticut 32+ cu printisor Rares

Mergi la inceput

Ioana da, eu am avantajul cumnatului, daca vrea sa intrebe ceva merge aici aproape nu prin vecini. Si acum rad cand imi amintesc, prima oara cand l-am cunoscut pe cumnatu' din vorba in vorba l-am intrebat daca mai vrea copii (are doi) la care el "nu, oricum nu mai pot ca am vasectomie!". Cand am ajuns acasa al meu cica "bine ca ti-a zis de prima data ca are vasectomie, ti-a zis si ce pozitie ii place in pat?"

Bai, la nervi prastie va iau si pe tine hook (daca ai) si pe Ily si pe olgutza si pe oricine. Tocmai m-am racait cu berbantul. Daca mai avea vreo sansa sa scape de vasectomie pana acum...acum nu mai are.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Fetelor totally off-topic cat timp se fierbe fasolea boabe??? Nu de alta dar am pus-o la fiert pe la 12 si acum aici e 17 si inca e tare!! Eu nu fac aprope deloc pt ca nu imi place cum imi iese, dar pentru ca moasa a inclus-o in alimentele ce trebuie sa le mananc...

MADA 29+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

In ceea ce priveste casnicele, aici majoritatea femeilor vor sa fie casnice. Majoritatea mamelor vor sa stea acasa cu copilul primi ani. Eu stau acasa, iar daca zic la cineva care lucreaza ca eu nu lucrez, de obicei primesc raspunsrui ca: "ce norocoasa esti", "asta e minunat". Aici nimeni nu se uita in jos la tine pt ca nu lucrezi.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

34+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Mada fasolea se fierbe...mult. Si se schimba apa de cel putin trei ori (asa facea mama cel putin) altfel s-ar putea sa-l axfisiezi pe al tau. Dar de ce nu cumperi Baked beans? Eu iau d'alea de la heinz, mmmm cele mai bune.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Tocmai m-am racait cu berbantul. Daca mai avea vreo sansa sa scape de vasectomie pana acum...acum nu mai are.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Home-made? cu dintii???Bestie!

Simona 32+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:
Originally posted by Luna1
Tocmai m-am racait cu berbantul. Daca mai avea vreo sansa sa scape de vasectomie pana acum...acum nu mai are.

Home-made? cu dintii???Bestie!

Simo, ce imaginatie ai.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Asa i-ar fi usor cu dintii, poate i-ar si placea, mai stii.

Cu cutitul de bucatarie ii fac acasa, ce sa mai dam banii.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Pey data viitore asa o sa fac!!! Deja de la atata fiert zici ca e sauna aici!!! E pentru ultima data!!!!

Cristina aici e la fel, casnicele sunt invidiate ca se pot ocupa de educatia copiilor!

MADA 29+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput