Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

MADA - in Franta se merge in oras la un cassoulet nu se face acasa fasole, sau mai bine se face o excursie la Carcassonne sus in cetate sau Castelnaudary.....vai ca mor de pofta.

Timi
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Anto, exact! M-am bagat sa-mi spun si eu parerea proprie si personala .... si cum sunt aici cu "ofticatul" ma oftic ca io nu mai pot dona ... si ca nu o fac multi, ca sa creasca "baza de date"... In Germania firma cunoscuta e vita34.de

Nici o grija fetelor, stiu cum merge treaba ... doar am mai trecut printr-o odisee. Si ar fi chiar culmea sa ne suparam, la nasteri nu se tine seama de "rand"! ... tinem pumnii si la primele si la ultimele nasteri ... si asteptam si pe cel mai intarziat bb-lus!
Doar ca mi-ar place sa-mi vad gogoasa si sa scap de "balon" ... io-s barem acum la "termen" ... asa ca Luna, cand faci 37+ sa te vedem si pe tine ;)

Anya, ce fain, doar 6 zile! ... Mi-ar da si mie "putere"! :)
Doar daca nu mai creste copilul se verifica placenta? Ca eu nu am mai vazut eco (calumea barem) de la 32-33 sapt..... Maine am progr. la dr. si sigur ma baga doar la CTG si "facem bine" copilului nestresandu-l cu ecografie ... grrr!

Mai fetelor, apropos de legarea trompelor, mie dr. mi-a spus ca-i sigur 99%, la fel ca anticonceptionalelor ... fara riscuri sau alte probleme.... iar metoda 100 % n-ar exista.
Pupici pe burtici! Ma dedic inghetatei mele acum :)

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Vad ca ne apropiem de un subiect fierbinte: casnice vs carieriste! Zic fierbinte fiindca e aici pe forum, la Cariera sau viata de la 8 la 17 o discutie pe tema asta, poate unele dintre voi au urmarit-o. Mi s-a parut super interesanta la inceput, mai ales ca dupa nasterea lui bebe voi sta pentru prima oara in viata acasa (adica fara scoala, un loc de munca - lucruri de astea). Mai nou respectiva discutie a degenerat intr-o paruiala pe tema "eu stiu mai bine decat tine ce e bine pentru tine" si n-am mai indraznit sa-mi bag coditza. Ma tot intre cum o sa ma descurc acasa, eu eram cam ulitzarnica de felul meu si asa de mult imi mai placea la scoala, ca am fost propusa pentru ridicare de statuie in fatza scolii. Noroc cu sotul intelegator si destul de priceput prin bucatarie. Pana sa raman insarcinata mereu imi spunea ca noi traim ca studentii, ca ar trebui sa punem de-un copil macar asa, de ochii lumii, sa par si eu fumeie respectabila. Acuma, cine stie ce va urma? De-abia astept, oricum...

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Timi07

MADA - in Franta se merge in oras la un cassoulet nu se face acasa fasole, sau mai bine se face o excursie la Carcassonne sus in cetate sau Castelnaudary.....vai ca mor de pofta.

Timi
33+

Timi, o sa spui tu ca-s nesimtita, da' mie una asta mi-a sunat a invitatie!! Deci la ce ora ne vedem?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mada, nu stiu media nationala dar in Blegia foarte multe familii au minim trei copii pt ca...au reduceri fff mari de impozit de la al treilea copil.
In schimb, din ce am observat in jurul meu, majoritatea mamelor lucreaza, copiii merg la cresa de la 3-4 luni. Si culmea e ca nu am intalnit multe mame la fel de scandalizate ca si mine ca e scurt concediul de maternitate, li se pare normal atat cat e.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by Timi07

Timi
33+

Chiar ca ai dreptate Timi Mai ales ca nici Carcassonne, nici Castelnaudary nu sunt departe ! Asta e acuma daca m_am apucat de iahnie...
Tu ai fost pe aici nu_i asa?

MADA 29+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Asa i-ar fi usor cu dintii, poate i-ar si placea, mai stii.

Cu cutitul de bucatarie ii fac acasa, ce sa mai dam banii.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

pai daca tot te-a suparat, incearca cu o unghiera ruginta

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetele am intrat sa va anuntz Ca azi am fost la gineeee si a lu mami e gata de venire pe lume .Sunt deja dilatata 1 cm si cam in 10 zile maxim nasc . are deja 37 de saptamani si 4 zile si cantareshte 3150gr.

p.s o zi buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Lia io-s la mama naibii in Dublin si va invit eventual la un seafood chowder sau irish stew da tatonam si eu terenul poate se invoieste Mada sa-mi trimita un cassoulet si eu ii fac fasole cu ciolan afumat (organic,bio cum vrei sa-i zici ca-s de la bunica de acasa ambele).

Timi
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ah, Lia, nu eu una nu discut ce e mai bine caci e aberant, fiecare stie ce e mai bine pt el/ea normal. Adica faptul ca eu nu sunt casnica (inca) si lucrez nu inseamna ca sunt mai desteapta precum nici cand voi fi caznica (in 2 sapt) nu voi considera ca sunt mai cu mot. Doar ma bucur de faptul ca imi pot permite sa stau cu copii acasa pt cat timp nu stiu.

Eu doar sunt uimita de cum e pe aici versus ce auzisem inainte sa vin. Stii cum e vezi filme la tv si afli ca femeile din vest le fac pe toate (sunt si mame, si neveste, si amante, miros si frumos si mai au si super cariera) iar cand am ajuns aici am vazut ca nu e chiar asa. Adica majoritatea femeilor cu copii pana in trei ani sunt casnice.

Lia si eu sunt plimbareata din fire asa ca am hotarat ca fac un copil numai dupa ce conduc, am masina si posibilitatea sa ies si singurica (adica cu copiii doar) din casa, altfel o luam razna.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput