Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 21

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23quote:
Originally posted by Luna1
Asa i-ar fi usor cu dintii, poate i-ar si placea, mai stii.
Cu cutitul de bucatarie ii fac acasa, ce sa mai dam banii.
Luna31 sapt+
![]()
Adelise Raluca si CosminIs the final countdown!!!
pai daca tot te-a suparat, incearca cu o unghiera ruginta
Anto36 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Mai Anto...pe Luna o intelg, ca s-a certat cu el, da tie cu ce ti-a gresit bietul om?

Simona

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

liadorian spune:
quote:
Originally posted by Timi07
Lia io-s la mama naibii in Dublin si va invit eventual la un seafood chowder sau irish stew da tatonam si eu terenul poate se invoieste Mada sa-mi trimita un cassoulet si eu ii fac fasole cu ciolan afumat (organic,bio cum vrei sa-i zici ca-s de la bunica de acasa ambele).
Timi33+
Ei, nu face nimic! Eu pap tot ce-mi dati, nu-s mofturoasa!

mamii, am ramas fara cuvinte! E de bine, nu-i asa? Bafta multa si tie si lui bebe, asteptare usoara pana la momentul X si nastere usoara cand o veni vremea!

Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Antoanela23 spune:
Mada, Timi, sotul isi cumpara cassoulet la conserva de la supermarchet, e nostalgic dupa fasolea la conserva din Rom .
Pt fetele care nu cunosc, cassoulet e similarul franco-belj al iahniei de fasole uscata, dar spre deosebire de noi o fac cu rata sau cu bucati de porc si crenwursti, seamana cu a noastra dar nu e la fel de buna.
Am facut ce am facut si ne-am intors la mancare .
Anto 36 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)

Luna1 spune:
Anto pai nici cutitul nu-l dezinfectam sa stii. Dar buna si unghiera.
Acuma pe bune pe voi va mai apuca gelozia? Ca lui al meu i-a aparut azi brusc un training in program si intarzie acasa. In sinea mea sunt geloasa insa pt el am pretins ca m-am suparat ca mi-a promis ca mancam in familie.
Pe bune, eu din fire sunt ok, insa acum cam fierb asa nitel, de azi dimineatza imi vorbeste distant la tel (adica fara lulu luga, luga luga, vorbeste normal dar pt mine asta e distant
) plus ca a aparut un training asa...din senin.
Sa-i fac vasectomia aia, sau nu?
Mamii poti sa stai dilatata un cm pana la termen, e greu sa stii cand nasti exact, depinde de la organism la organism. Tot ce e posibil sa fie in 10 zile.
Timi te invit eu la un english breakfast, vii? Are si fasolica si outz tot ce e mai bun pt noi.
Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

Timi07 spune:
Fost MADA si venit cu cassoulet la conserva in fiecare an din Franta.
De 4 ani mergem tot in Franta in excursie.....da nu ma plang ca-mi place (ca turist cel putin)
Timi 33+

andicu spune:
Mamii, ce surpriza! tinem pumnii sa nasti usor si sa fiti sanatosi!
daca incep contractiile, da-ne de veste sa incepem si noi cu incrajarile si majoretele!
Noroc ca am mancat ciorba de fasole ieri , ca altfel eram acum..!
Cred ca discutiile despre mancare reprez. subiectul nostru preferat.
Andicu

AMR 14 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

ghinetz spune:
quote:
Bey, eu deja trag de al meu, plus ca visez seara de seara. Mai e cineva ca mine?
Da, Luna, eu!!! Doar ca mi-e in acelasi timp si frica sa nu facem rau la bb sau sa declansam cumva nasterea, desi suntem fff domoli acum. Si, ca tot se intreba pe aici: nu prea ma simt sexi, desi sotul spune ca m-am facut mai frrumoasa. Doamne! Ce dragut e...Cum asa? Cu 16 kg la activ?
Oana

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Simo78 spune:
Luna si al meu vorbeste mai distant (fara lugu...)cand e intr-un medu mai "oficial"...si mie mi se agita cuibu de pasarele atunci
Vine miercuri prietena mea din America sa facem Lamaze
Simona 32+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Timi07 spune:
Fetele eu zic ca daca mai vorbim de papa ne dam acus intalnire undeva si aducem fiecare ce-i specizic zonei sau tarii unde locuim. La mine deja fiecare obiect de pe birou arata a oala cu mancare iar eu la greu de o sa-i inund pe astia
Timi 33+

siminoc spune:
Buna frumoase burticutze!
NU cred ca am rabdare sa recuperez tot din urma. Prea multe capitole (vreo 10)! poate printre picaturile astora noi, mai rasfoiesc si cate unul vechi, da' nu promit!
Abia am reusit sa-l citesc pe asta!
credeam doar ca ma propag mai greu in spatiu acu'! da' se pare ca si ochii se misca la fel de greoi!
sau o fi neuronu' de vina?
Alina, iti tin pumnii! Poate se poate amana nasterea cu cateva saptamani. Daca nu, nastere usoara, refacere grabnica, sa fiti amandoua sanatoase si sa ne auzim cu bine! Ma bucur ca vestile de la tine sunt bune!
La multi ani pt sotul tau!
gabi mi-au placut la nebunie pozele cu iezii tai! m-am topit (ceea ce a ramas netopit de caldura )! ai cu ce te mandri! ma bucur ca sunteti bine cu totii!
pentru iezi si pentru tine!
nico felicitari pentru exam! ar trebui sa te linistesti. acu' bebe e mai important! examenele pot sa mai astepte. eu ar trebui sa ma spetesc sa-mi fac dizertatia, da' nu vreau sa ma obosesc sau sa stresez copilu'. preventiv. sper sa mai stea in burtica macar pana implinim 38 sapt, adica inca o sapt si cateva zile. io n-am avut probleme in timpul sarcinii. si citind aici ceea ce traiesc fetele ma consider o super norocoasa!
Multam fain de vestile de la Alina.
[b]Meli, gabrielafp bine ati venit!
Mychydutza e de inteles ca te panichezi. Si hormonii sunt de "ajutor". e o idee excelenta sa renunti la serviciu, mai ales daca ti se umfla picioarele. Io am renuntat la serviciu din acelasi motiv. Mi se umflau foarte tare. de cand stau acasa cu ele pe pereti, scaune, fotolii si tot ce se poate, macar la acelasi nivel cu popoul, arata mult mai bine si nu mai dor! cand nu stau asezata, incerc sa ma misc. daca ma plimb/misc nu se umfla prea tare!
ca nici nu pot sta toata ziua, ma doare popoul si nu e prea placut. in plus vreau nastere naturala si, deci, tr sa mai fac ceva miscare!
ralucapiotinem legatura si dupa ce nastem! ce daca s-a terminat sarcina, s-au terminat si subiectele de discutie? stai sa vezi dupa ce apar bebeii cate intrebari vor fi lansate pe aici! exemplul cel mai bun: gabi. a nascut, si e cu noi!
Lia exact asta simt si eu. Inainte de sarcina nu eram destul de multumita de cum arat. Vreo doua kile in minus n-ar fi stricat. Acu' am cu 20 in plus, la cei 158 cm ai mei, merg ca un pinguin, da' ma simt frumoasa, implinita. Bineinteles ca vreau sa dau jos tot surplusul.
stefania felicitari pt exam la lb. daneza!
mamii[/b] sa fie intr-un ceas bun! bafta!
Simona+36 mamica de
Miruna
MAI AVEM 4 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara