Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Gabi, am vazut si eu pozele cu cei 3 ieduti. Doamne, ce copii frumosi ai! sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si fericiti alaturi de mami si tati lor! pt toti 3 !

Alina(Anya) , ce putin mai e! bine ca ti-au trecut toate si poti sta linistita pana pe 20! tu si bebelina sa fiti sanatoase! urarile si incurajarile le facem mai incolo!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 14 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, Mada, l-am testat si eu pe sotul sa vad ce parera are despre vasectomie. Prima data s-a strambat rau de tot, apoi a zis ca nu-l deranjeaza ideea in sine ci faptul ca nu stie ce sa poate intampla daca-i umbla cineva la "instalatie".
Am cazut de acord ca dupa nastere sa ne informam bine despre ambele proceduri, vasectomie si legatul trompelor si vom decide atunci cine ce-si taie.
Si eu m-am stresat cand am citit ca legatul trompelor nu e garantat 100%, dar cred ca depinde mult de procedura folosita.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Alina(Anya), iti doresc sa te simti excelent atat inainte de cezariana cat si dupa, sa te bucuri din plin de cat va mai sta Arina in burtica; pentru cand o vei tine in brate iti voi spune atunci, ca sa fie urarile proaspete .

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna, Anto eu inca nu i_am spus nimic despre ce ganduri negre...am cu privire la "instalatia lui" pe viitor!! Deocamdata trebuie sa imi mai faca si pe bb2 si ma mai gandesc daca bb3 poate fii o optiune... Apropo in Anglia si Belgia cam cati copii sunt pe familie? Pentru ca aici am vazut f multe familii cu 3 copii! Unde mai punem ca Frata a iesit anul asta campioana la capitolul natalitate in Europa: 2 copii pe familie!!!!

MADA 29+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi, ce vorbesti tu acolo de bb4? Eu inainte de bb2 vroiam 3 copii, dar acum mi-a ajuns cu gravidenia. Sper sa nu uit peste un an si ceva.
Luna, am inteles, tu ai avantajul cumnatului. O sa-l iau si eu pe al meu mai cu tact decit atunci cind i-am pomenit de trompe legate.
Tizo, nu te enerva ca se supara si Olguta; ignora mesajele cu posibile surse de nervi, eu asa fac.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Bravo... buna idee mi-ati dat cu vasectomia . Atata doar ca trebuie sa mai astept nitel sa se "liniteasca apele" pt ca la noi e primul copil (el il vrea si pe al doilea !!!) si in plus sotu e mai tanar ca mine cu 6 ani si nu cred sa-i surada ideea .
Dar merita tatonat terenul...

ily 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aici din cate vad eu Mada in medie sunt doi copii. Insa sunt familii cu 5 si de obicei acestia sunt mai saracuti si fac asa multi ca sa le dea statul case sociale.

Si eu la fel, iau in considerare bb3 (adica nu inca dar peste vreo doi ani reevaluez situatia) si apoi ii explic sotului care e treaba cu instalatia lui.

Pe mine ce m-a uimit aici cel mai mult este numarul de femei care isi dedica viata familiei (sau cel putin cativa ani buni din viata). Adica in Romania auzeam "vesticele sunt femei de cariera" iar cand am ajuns aici s-a dovedit a nu fi chiar asa. La voi cum e?

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Olgutza eu nu explodez... nici la propriu, nici la figurat... ba mai mult nervii tai sunt prashtie, astfel incat eu as reformula.

Si legat de Gabi si Valen, ele nu apar la mamici de mai-iunie, poate ar fi bine sa dai si tu un "search"... ele sunt doar aici... deci ele sunt primele mamici din acest grup "iulie-august"!

Carla probabil e mai fericita fara forum... si n-are nici o legatura tema pe care parasit ea forumul cu nodul din papura pe care zici ca il caut eu...

Eu nu intru pe forum ca sa caut nod in papura, ci ca sa ma binedispun. Insa cand vad unele aberatii scrise pe aici sau toata ziua numai dureri, mereu altele si mereu la cote maxime... e firesc sa mai reactioneze omul asa cum crede... unii exagereaza, altii ii mai corecteaza, etc... in cazul nostru tu ai facut o afirmatie, eu am contrazis-o deci poate unele fete te cred pe tine, poate altele pe mine; daca tot e relativa treaba asta cu parerea fiecaruia si cu simtul umorului, acum cine ne-a citit poate sa aibe 2 pareri din care sa-si aleaga una sau nici-una!

Asa ca intai incearca tu sa nu mai fii cu nervii prashtie!
Eu sigur nu o sa explodez, asta ca sa vezi cum involuntar te mai contrazic o data!

karligutza

sapt.37 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna aici e exact la fel! Si eu am fost uimita cnd am vazut cate femei sunt "femme au foyer" casnice ce mai! Nu mai tin mite exact procentul, cert e ca numarul crestea proportional in functie de numarul de copii! Si aici casnicele nu sunt privite asa de sus ca in Romania - cel putin asa am eu impresia! Oricum eu personal acum nu ma vad casnica in viitorul apropiat..

MADA 29+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Stiu ca pana acum am scris putin si... m-am gasit acu' karligutza sa ma bag ca musca-n lapte . Sper sa nu se supere nimeni dar sincera sa fiu am si eu cateva preferate pe care le-am citit permanent cu mare placere si tu esti una dintre ele. Asa ca sper sa nu te superi si sa nu mai scrii!!!!
Mie totul mi se pare o neintelegere.
Iar la capitolul de "nervi prashtie" cred ca putem incepe un concurs... dar atentie: aveti in mine o concurenta serioasa !

ily 31 saptamani

Mergi la inceput