Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 17

Ioana75 spune:
paticut, nu ne deranja ca e un barbat cu noi la odisee, doar ca era cam ciudat.
Miillyy, asteptam vesti miine despre alina! Sa-i spui ca ne gindim la ea.
Gabi, am inteles, esti doxa in domeniul legarii trompelor, stiu pe cine intreb detalii dupa bb3.
Luna, sotul ce parere are de vasectomie? Eu nu stiu daca am curaj sa-i zic la al meu de asa ceva, daca el la legatul trompelor a zis ca ia copiii si pleaca in Germania de suparare.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Anya20 spune:
asa...intru si eu sa va povestesc ceea ce deja se stie .
aseara am fost la dr. si bebelusa e ok, a crescut in greutate, dar nu spectaculos, semn ca placenta a devenit insuficienta. are in jur de 2800g si este foarte miscacioasa.
am "programat" cezariana, exact ce nu-mi place mie, insa nu pot risca sa stau pana intru in travaliu, ca intra arina in suferinta pana atunci.este foarte bine si asa, ca pe 20 iunie inchei 38 de saptamani. sunt foarte optimista si parca mi-a dat cineva cu "praf de agitatie" , ca de ieri brusc nu ma mai doare nimic, am facut nu stiu cate drumuri cu masina...acum sper sa nu nasc de atata bine
.
marti merg sa-mi fac foaie de internare si sa-mi recolteze diverse "fluide" pentru analize si sa vorbesc cu d-na dr. anestezist, apoi miercuri...gata! mor de nerabdare sa o vad pe d-ra, desi regret ca se termina povestea "burticii".
irinusha, nu te supara prea tare, ca zau nu obisnuiesc sa ma bag in fata si sa trec peste rand, dar e o situatie "speciala" .si oricum, pana atunci s-ar putea sa ne faci vreo surpriza si sa iasa gogoasha ta.
citesc din urma si revin...
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana

Luna1 spune:
Ioana nu stiu ce parere are caci nu i-am pomenit. Insa a facut frate-su' si ma gandesc ca daca il vede pe frate-su' ok o sa accepte si el. Oricum nu acum, acum voi lua pastile cativa ani (max doi zic eu) insa daca ne hotaram ca gata ,stop de ce eu? Sa mai faca si barbatii ceva, nu? Mai ales ca vasectomia e reversibila si safe pe cand daca imi tai eu trompele e ireversibil iar legatul lor nu ma incanta ideea de surpriza.
Pastile nu o sa iau o viata, sterilet ma sperie ideea, deci ce mai ramane? Revenim la vasectimie.
Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

karligutza spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by gabiarama
Eu acum am vazut pe mess ca Anya mai are doar 6 zile
inseamna ca ieri a programat-o pt. cezariana pe 20...
acu chiar ca se sparge gheata la iulie-august!
si daca a programat-o alaltaieri tot pentru 20?

si te-as intreba acum olguttza cum se simt GABI si VALEN de aceasta afirmatie: "acu' chiar ca se sparge gheata la iulie-august"... poate n-ai citit, dar ele sunt primele 2 mamici din grupa noastra care au nascut deja! pe ele le ignoram sau le aruncam la cosul de gunoi si spargem gheata cu Anya, Jadi si Andicu? nu-i prea frumos... eu zic ca subiectul "mamici de iulie-august" include in expresia calendaristica un grup de gravide+mamici care anticipau o nastere in acest sezon, nu doar o perioada din an, caci asa numai cine naste pe 1 iulie sparge gheata aia inghetata!

karligutza

Luna1 spune:
Anya ce fericire. O sa o cunosti pe Arina in sfarsit. Nastere usoara iti zic de pe acum.
Luna 31 sapt+

madabout2003 spune:
Luna sunt de acord cu tine cu vasectomia! Mai ales dupa ce am vazutr o emisiune cu un cuplu ce dupa al 3-lea copil au decis ca el sa faca vasectomie, dupa cativa ani s-au razgandit, au facut operatiunea inversa si l-au conceput pe bb4! Pana atunci eu nu stiam ca e reversibila..
MADA 29+, cu
Emily
Noi doi+1

Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
Anto, imi dai voie sa ma bag iar? Poti sa zici "nu", ca eu tot o fac ...
Referitor la celulele stem: e mult mai bine de donat la o banca publica decat pastrate pentru uz personal. ...Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 ) [blue]
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Irinusha, normal ca poti sa-ti spui parerea.
Dar cum e "mult mai bine", ca multe alte subiecte, este o optiune personala, fiecare decide cum crede ca e bine pt ea/el.
Eu am raspuns pur si simplu la intrebarea "voi ce parere aveti?", am pus informatia la dispozitie, fiecare e libera s-o foloseasca sau nu.
Anto

olguttza spune:
quote:
Originally posted by karligutzaquote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by gabiarama
Eu acum am vazut pe mess ca Anya mai are doar 6 zile
inseamna ca ieri a programat-o pt. cezariana pe 20...
acu chiar ca se sparge gheata la iulie-august!
si daca a programat-o alaltaieri tot pentru 20?stii tu ceva...
si te-as intreba acum olguttza cum se simt GABI si VALEN de aceasta afirmatie: "acu' chiar ca se sparge gheata la iulie-august"... poate n-ai citit, dar ele sunt primele 2 mamici din grupa noastra care au nascut deja! pe ele le ignoram sau le aruncam la cosul de gunoi si spargem gheata cu Anya, Jadi si Andicu? nu-i prea frumos... eu zic ca subiectul "mamici de iulie-august" include in expresia calendaristica un grup de gravide+mamici care anticipau o nastere in acest sezon, nu doar o perioada din an, caci asa numai cine naste pe 1 iulie sparge gheata aia inghetata!
karligutzasapt.37 cu
la purtator
DECI: imi pare rau ca s-a perceput asa - am mai scris io ca e relativa treaba cu intelegerea a ceea ce se spune! si la fel cu simtu umorului!
in fine, undeva in capitolele trecute, atat Gabi, cat si Valen recunosteau ca ele, de fapt, fac parte, din "clubul" mai-iunie, dar ca au intrat la noi avand mai multe cunostinte. si atunci nu s-a suparat nimeni!
ma derajeaza ironia gratuita, dar poate te face sa te simti mai bine, nu? n-a fost nimic rautacios, dar poate ca unii chiar cauta nod in papura!
"exclamatia" mea a fost legata, mai ales, de faptul ca Alina, de exemplu, e programata la cezariana cu 2 sapt. inainte de DPN. nastem la acelasi spital. oricum, e prea complicat sa explic astfel incat sa ma fac inteleasa (cum trebuie!)
si n-am "aruncat" pe nimeni la "cosul de gunoi" (exprimarea ta e mult mai tendentioasa decat a mea!)! am spus ca Alina "sparge gheata", pt. ca ea naste peste mai putin de o saptamana, deci cel mai devreme! nu peste 2-3-4 sapt!
cred ca aveai nevoie de ceva ca sa explodezi...
chiar ma gandeam io ca era prea multa liniste...(dupa ce-a plecat Carla)
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...

Luna1 spune:
Caldura mare...
Fetelor hai ca ni se urca caldura la cap. Potoliti-va ca doar suntem niste duamne acilea ,nu?
Mada deci in concluzie ii ducem la taiere! (se vede ca suntem aceeasi zodie, iar ei fiind si ei aceeasi zodie trebuie sa accepte).
Luna 31 sapt+