Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
zeririlouiza spune:
Fetelor nu va mai facetigriji pentru varsta voastra, eu fac 28 in noieambrie, cu ajutorul lui Dumnezeu bebe iese in ianuarie, iar ca sa va spun mama la varsta mea de acum ne avea deja pe toti 4, dar acum sau mai schimbat lucrurile, si nu vedeti ca altii au facut copii si la 60 daca nu ma insel in privinta doamnei aceea care a facut o fetita, asa ca voi stati bine ![]()
Louiza
8+
zeririlouiza spune:
pentru toate zuzele, sa aveti incredere in voi, si tie mav, Alegoria broscutelor
Lectia Nr. 1 pentru viata
A fost odata un grup de broscute...
... care voiau sa se ia la intrecere.
Telul lor era sa ajunga in virful unui turn foarte inalt.
Se adunasera deja multi spectatori,
pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute.
Cursa urma sa inceapa...
Totusi...
Dintre spectatori nu credea nici unul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in virful turnului.
Tot ce se auzea era u exclamatii de genul:
"Oh, ce obositor!!!
Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!"
sau:
"Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!"
Broscutele incepura se abandoneze
...Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe...
Spectatorii continuau sa strige:
"E mult prea obositor! Nu va putea nimeni sa ajunga sus!"
Tot mai multe broscute se resemnau si abandonau... ...Doar una singura se catara consecvent mai departe...
Nu voia cu nici un chip sa abandoneze!
In final renuntasera toate, cu exceptia acelei broscute, care cu o imensa ambitie si rezistenta reusi sa ajunga singura in virful turnului!
Dupa aceea, toate celelalte broscute si toti spectatorii au vrut sa afle cum a reusit broscuta sa ajunga totusi in virf, dupa ce toate celelalte se vazusera nevoite sa abandoneze cursa!
Unul din spectatori se duse la broscuta s-o intrebe cum de a reusit sa faca un efort atit de mare si sa ajunga in virful turnului.
Asa se afla ca...
Broscuta invingatoare era SURDA !!!
Morala?
Nu asculta niciodata de oamenii care au prostul obicei de a fi intotdeauna negativi si pesimisti...
...fiindca ei iti rapesc cele mai frumoase dorinte si sperante pe care le porti in suflet!
Gindeste-te mereu la puterea cuvintelor,
caci tot ceea ce auzi sau citesti te influenteaza in ceea ce faci!
Deci:
Fii MEREU ...
Louiza
8+
zeririlouiza spune:
scuze iata restul
Deci:
Fii MEREU ...
OPTIMIST!
Si mai ales
Fii pur si simplu SURD cind cineva iti spune
ca nu-ti poti realiza visurile!
Gindeste-te:
Poti reusi in viata daca vrei cu adevarat!
Trimite acest mesaj la 5 sau mai multe persoane care-ti sint dragi.
Le vei face si lor curaj!!!
Louiza
8+
adinag spune:
Buna fetelor,
se vede ca sunteti toate zuze, nu va mai faceti atatea griji! ![]()
Si eu am 32 de ani (ma rog, ii fac peste o luna). In Austria majoritatea femeilor fac copii abia peste 30 de ani, e ceva normal! La mine problema e ca din toate prietenele mele (sau cunoscute mai bune) nu mai este decat una cu copii, restul inca nu au si isi traiesc viata, se concentreaza inca pe cariera iar copiii vor veni dupa 34-35... Alta mentalitate, deh...
Ah, si inca ceva: mama m-a facut la 41 ani si 6 luni, si asta pe o vreme cand nu existau ecografe etc. A fost o singura data la dr.: cand i s-a confirmat sarcina pe la vreo 3 luni si au fixat si data cezarienei. Dupa asta s-a dus la spital si asta a fost... Mai vreau sa precizez ca sunt si singura la parinti!
Si ce-i mai interesant a fost ca bunica mea (de la mama) a nascut-o pe mama tot la 41 de ani.
Deci noi suntem tinerele tare si varsta noastra sigur nu-i motiv de ingrijorare!!!
Eu am fost ieri la spital si s-a masurat pliul nucal la bb. E ok (de 1.45mm). BB e bine, vioi si miscaret, cu vreo 3 zile mai mare , avea de la cap la poponeata 60mm.
Ati mai fost si voi la controlul asta?
Ioana, la primele mele 2 teste (facute cu 5 zile inainte de a-mi fi trebuit sa vina CM), insa pre-teste, se vedea chiar numai umbra unei umbre a unei posibile liniute, vazute la inceput numai de mine si numai in anumite conditii de luminozitate 
Deci eu te felicit de pe acum si ai incredere in liniute!
Va pup
Adina 12+2
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Gina M spune:
Fetelor, ce ma mai distrati cu varsta!Bunicul din partea tatalui si la 90 de ani se considera tanar iar cel din partea mamei, la 70+ ani inca mai avea chef sa-si guste "baba.
Sa va povestesc si voua:pe cand eram inca in tara, am fost la ei in vizita si am innoptat acolo.Am dormit langa camera alaturata lor.
Desi era tarziu, ei se tot foiau,sosoteau pe acolo etc.
In sinea mea mi-am spus:Doom'le mosnegii 'astia nu mai incap unul de altul nici la batranete"...Mai stau ce mai stau insa si la un moment dat aud:"Haaaai femeeeie ca mai merge o data".
![]()
No, mai spune ceva!Cand ii bateam pontul de batranete spunea:"batran e cel ce merge in baston nu eu".
Era tanar baiatul si a si dovedit!
Sunteti in floarea varstei si acum cred ca, este timpul cel mai frumos.![]()
Si sotul meu de curand a implinit 33 insa, este un timp mai frumos ca niciodata.
Eu sunt ceva mai mica insa. - La 22 ani m-am casatorit, la 23 am avut prima fetita, la 25 pe cea de-a 2-a iar acum cand voi avea 27 si/5 luni, vom avea al 3-lea puisor si cu aceasta, dorim sa incheiem capitolul.Ne rugam ca totul sa fie bine cu puiul din burtica pana la capat si, sa fie un copilas plin de sanatate.
Deocamdata, totul decurge normal si miscarile pe care a inceput sa le faca, ne linistesc tare mult.![]()
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
irlandeza spune:
Mai fetelor, am luat un no-spa, pe la ora 4, si acum asa m-a lua o greata, de nu mai pot. Intotdeauna mi-e rau dupa no-spa. Ce sa ma fac?
Si mai am o problema. Ma mananca........fesele.
Toata ziua dau cu spirt, dar degeaba. La primele doua sarcini ma manca burtica, dar acum........ O fi de la sarcina? Ca n-am avut niciodata probleme din astea.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Mai fetelor, am luat un no-spa, pe la ora 4, si acum asa m-a lua o greata, de nu mai pot. Intotdeauna mi-e rau dupa no-spa. Ce sa ma fac?
Si mai am o problema. Ma mananca........fesele.Toata ziua dau cu spirt, dar degeaba. La primele doua sarcini ma manca burtica, dar acum........ O fi de la sarcina? Ca n-am avut niciodata probleme din astea.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru10+
Irlandeza - uite www.drugstore.com/qxp17137_332828_sespider/sarna/anti_itch_lotion.htm" target="_blank">AICI o solutie.
Spune ca da rezultate bune insa, miroase uraaat si daca o mai folosesti si pentru fund, nu stiu ce-o iesi de acolo!
Acum, tot ce conteaza este sa gasesti si sa te lase mancarimile.Imi imaginez ca-i tare aiurea!
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
mav spune:
Gina
, esti extraordinara, asa frumos scrii, m-ai facut sa rad si aseara, cu peripetiile papagalului si in seara asta, cu bunicul, chiar si asa amarata cum sunt eu acum...
Dragele mele, imi pare tare rau ca v-am tinut in tensiune si ca nici acum nu pot veni cu vesti bune....
Am avut niste zile tare grele... incertitudine, rugaciuni... scurgeri portocalii, maronii si acum (de vreo 2-3 ore)... sange cu cheaguri.
Nu inteleg de ce mi se intampla iar asta, mai ales dupa ce am vazut de cateva ori ca-i batea inimioara embrionului si am avut si tratament de sustinere.
Nu vreau sa va intristez prea tare, asa ca nu mai zic si altceva.
Nu stiu ce/cum am sa fac maine..... dar e clar ca ies de pe lista...
Sper sa mai am puterea sa va scriu maine... sau poate am sa iau o pauza... dar va rog mult, sa nu va faceti griji pt mine!
Va pup si va rog sa aveti mare grija de voi, de puiutii din burtici si de cei dragi!!!
anca74 spune:
Mav, ma rog sa fie totul bine cu bebelusul tau.

Minunea nostra
io 
http://tac.families.com/ezb/874526.png
irlandeza spune:
Mav,
scumpo, putere multa, o sa ma rog
si eu pt. voi.
Gina, daca miroase urat , atunci nu cred ca o sa incerc, ca nu suport mirosurile, chiar si cele frumoase.
Nu-i f. suparator, doar ca ma apuca cateodata, si incep sa ma scarpin, apoi pun spirt si ma lasa. Dar e pe portiuni f. mici pe fese. M-am mai gandit ca poate o fi de la elasticul chilotului. Dar e asa lejer ca nici urme nu lasa. Ca i-am schimbat pe cei tanga de cand am ramas insarcinata. Acum am din cei pana la jumatatea feselor, adica nu sunt chiar "babesti".
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+