Donatii medicamente

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am cumparat de ceva vreme Augmentin pentru copii, pe care nu l-am administrat si care va expira in iunie. Daca este cineva interesat, va rog sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am cumparat de ceva vreme Augmentin pentru copii, pe care nu l-am administrat si care va expira in iunie. Daca este cineva interesat, va rog sa-mi spuneti.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Fiica-mea cea mare are amigdalita acuta acum,ne-a zis medicul ca are nevoie de augmentin,daca e ok,il vrem noi.Multumim mult,o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna Neli, acum am vazut postarea. Sigur ca se poate. Da-mi adresa unde sa trimit cutiile. Am sa le trimit prin curier. Sper sa ajunga in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Buna dimineata tuturor,
...desi numai dimineata nu mai e...,dar,sa zicem...Revin pe aici cu rugamintea mare catre voi,cine dispune sau poate procura(exclus sa cheltuiti banutii vostri),e mare nevoie de materiale sanitare si ceva medicamente de urgenta la cresa la noi,aparatul lor cu medicamente si materiale de urgenta pentru copii este gol-golut si nici nu primesc fonduri pentru astfel de achizitii,pe motiv ca bugetul nu acopera astfel de achizitii,cresele apartin de Protectia Copilului si Asistenta Sociala,departament aflat in subordinea primariei,unde bugetul este la pamant, pana acum au mai cumparat asistentele de la cresa cate ceva,pentru ca au fost cazuri cand au avut urgente si au trebuit administrate medicamente potrivite sau chiar pansamente de facut,asa ca , va rog mult,oricine poate sa ajute ,din ceea ce dispune sau poate procura, cu orice considerati necesar,este binevenit.In general sunt copii mici,maximum pana la 4 ani,asa ca , la capitolul medicamente,administreaza numai suspensii sau supozitoare,foarte rar injectabil,doar in caz de extrema urgenta,deci,antitermice sub forma de suspensii si supozitoare,eventual ceva sirop de tuse seaca/productiva(pentru cazuri cand vreun copil are acces de tuse persistenta,sa ii administreze pentru a-l ajuta sa se linisteasca pana vine parintele sa il ia acasa),pansamente sterile,role de fasha,leucoplast,dezinfectante(betadina,rivanol,fara apa oxigenta caci le-am dat eu , am avut acasa),plasturi pentru rani minore,spray pentru rani gen oximed,masti de fata ,manusi sterile,poate seringi sau orice altceva credeti ca ar fi necesar in scopul mai sus mentionat.S-a facut apel la parinti,dar cei mai multi sunt fara posibilitati finaciare,(iar cei care au ,nu vor sa dea),multi nici macar nu isi permit sa le aduca la cresa necesarul pentru consumul lunar al propriului copil,gen servetele umede,hartie igienica,sapun etc si mai sunt parinti care nici nu reusesc sa plateasca ratia lunara de mancare a copilului la cresa,asa ca,din nefericire,asistentele nu au reusit sa colaboreze cu parintii copiilor pentru a contribui la achizitionarea materialelor sanitare.Va multumesc tare mult ,sper sa ii putem ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Am de donat mai multe cutii de uscosin 10 mg - in total 27 bucati supozitoare- expira in martie 2014.
Tot de donat, utrogestan 200 - 9 capsule - expira in martie 2015.
Intru destul de rar pe forum dar ma puteti contacta pe messenger:ruxel999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

eu am nascut de curand si mi-au ramas din timpul sarcinii mai multe medicamente pe care le donez: 20 comprimate femibion 1, 3 folii utrogestan 200 mg, 1 cutie gynipral, 1 cutie acifol 5 mg.
Toate sunt in termen de garantie. Pentru cele interesate astept pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea06 spune:

Buna seara
Vand 10 fiole Menopur 75 UI valabile pana in septembrie 2013 ramase in urma unui tratament pentru fiv, nereusit din pacate.
Pret - 50 lei/buc.
Contactati-ma pe PM.

Mergi la inceput