Donatii medicamente
Raspunsuri - Pagina 36
adimos spune:
honeys mi-am activat mp. Daca vrei poti sa-mi lasi nr. tau de telefon sa te sun sa vorbim
adimos spune:
honeys nu am primit inca adresa ta sa-ti pot trimite coletul. Cand ai timp astept mesaj de la tine. O seara frumoasa.
aimeea spune:
Donez pentru cine are nevoie vigantol(colecalciferol 0,5mg{20000UI}/ml=10 ml-exp in 01/2016.Vit D3-exp 01.12.2012.Ferrum Hausmann:concentratie:fer(III)50mg sub forma de hidroxid de fer(III)-polimaltoza 178,6 mg.1 mg=50 mg fer=20 picaturi.exp in 10.2015.Ceclor-cefaclor 250 mg/5 ml,exp in 09 2012.
aimeea spune:
Mai am si robitusin jr. inceput,exp in 12.2014,si ulei jonson time oil inceput dar care nu-mi mai trebuie.
davimih spune:
fetelor am si eu urmatoarele:
-DOSTINEX de 0,5mg gabergolina, flacon de 8 comprimate- doar 4 comprimate mai am, expira 01.2012 asa ca grabitiva pt ca ar fi pacat sa le pierdeti deoarece sunt f scumpe.
-PRENATAL-supliment alimentar de vitamine-desfacut, expira 06.2013
am sa mai uit zilele astea sa vad daca mai gasesc ceva prin cutia de medicamente si va anunt.
davimih spune:
aimeea poti sa mi le dai mie am un baietel de 7 saptamani si sigur imi vor fi de ajutor?
davimih spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aimeea Cum putem lua legatura? Eu sunt din calafat,dolj. |
si poti trimite prin posta? las id de mess maziluandreea88
davimih spune:
fetelor chiar nu ii trebuie nimanui DOSTINEX-ul pt ca in curand vor expira si stiu ca sunt scumpe 130 lei cu tia cu 8 pastilute, si e pacat totusi mai e jumate din tratament.
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_msna Am 600 UI Gonal-F (dintr-un pen de 900UI), impreuna cu 10 ace. Valabillitate pana in 01.2013 (am si bonul pt el). Daca exista doamne interesate, astept un mesaj privat. sanatate! |
Vad ca nu ai PM, mai este valabil anuntul? multam