Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

da BB ..ca stiam ca merge la dr luni si eram curioasa daca e bine..lasa ca o sun eu..

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Eu ma duc sapt. viitoare la eco morfofetala, si voi avea 20 sapt fara o zi.Daca doctorii zic ca se vede totul bine de pe la 18-19 sapt nu cred ca e vreo problema.

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Institutul de Hematologie:
Str. Caracas, tel 319.31.62,
Program:
recoltare: luni 8-15
marti, miercuri,joi 8-10

rezultate: vineri dimineata
(daca le faci in primele zile din saptaman ti le dau in ziua urmatoare..)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Cine stie melodia asta? Mie imi place super mult si am observat ca si bubu e de aceeasi parere

www.trilulilu.ro/qruella/262878aafde55f" target="_blank"> melodie

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

ANACAMI..multumesc din suflet raman datoare
DARLEENA...George al meu reactioneaza la Enigma..asa ca ii pun baiatului zilnic sa asculte si el misca cand aude melodia....e frumoasa melodia ta..iar daca lui bubu al tau ii place sa i-o pui mereu

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

e Tom si Jerry pe cartoon

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

e Tom si Jerry pe cartoon

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Fa-ne si noua un rezumat ca la serviciu nu prindem Cartoon.

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

n-am terminat borcanul, am mai lasat vreo doua degete in el, ca incepuse sa mi se faca greata de atata dulce... Dupa aia, n-am putut sa dorm de atata sete ce-mi era. Si cum adormeam, ma trezeam sa merg la toaleta, ca apa aia trebuie sa si iasa!!! Ei, asa-i cu poftele, bine ca nu-i mai des!
Erika, tu cu slanina, eu cu dulceata, Anca cu supa de rosii (sa stii ca si mie mi s-a facut deja de cateva ori pofta de supa de rosii, si am mancat muuult!). Mai bine ne intalneam si mancam din toate cate ceva, acuma mi-ati dat idei noi!

BB, esti o frumoasa, si burtica la fel! Dar cum ai rezistat draga 5 ore, ca eu n-am rabdare deloc! Oricum, iti doresc un concediu de vis! Dar unde mergi, ca eu n-am retinut?

Valentina felicitari pentru fetita!

Roxana, pai e si el insarcinat, lasal si tu!!! Si e si solidar, de ce sa faci numai tu burta si sa pui slaninuta?

Pe mine tot ieri m-am apucat o durere imensa de cap, ca am impresi aca explodeaza indata, gen migrena. Pe mine niciodata nu ma doare capul, doar cand luam anticonceptionale faceam migrena... In rest, niciodata! Nici nu stiu ce sa mai fac, deja mi-a fost si rau de la durere si am si vomat (n-am vomat in rest in sarcina, o fac acuma...). Nu stiu ce sa iau, parca n-as vrea sa droghez bb.

Va pup si va urez o zi buna, azi avem si noi picknick cu gradinita Jasminei, trebuie sa pregatesc si pentru asta ceva, va fi la ora 18. Ei vor si canta si dansa ceva pentru noi, abia astept. Deci ma duc sa-mi pun aparatul la incarcat!

Adina 12+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

ADINA..si eu patesc la fel de la caldura cu durerile de cap..poti sa iei paracetamol..dar nu mai mult de 3 pe zi..pupici

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

helloo
am intrat si eu scurt sa va spun noapte buna!
PUSSI AM PUS POZE CU PARUL VOPSIT!!!! (la semnatura mea sunt pozele) ,CINE VREA POATE SA LE VADA!!

PUSICI

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

imi place

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput