Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Te intrebam ptr ca mi-a zis o mamica de sept-oct ca nu o sa se vada mare lucru cand sunt eu programata,ca o sa am 20 de sapt si 4 zile si este prea devreme,dar mie asa mi-a zis Iosup sa ma programez...la 20 -21 de saptamani.
anca 19+
Maria
poze
RGE spune:
ANACAMI...tare mersi mult....ha ha ..bine al meu nu ar recunoaste in ruptul capului "ca are probleme"..il urmaresc acum la cantar..ca se cantareste zilnic la fel ca mine ...Daomne a luat-o razna cu cat ma gandesc mai mult ce face cu atat ma sperie mai tare..el a luat toate simptomele mele de sarcina si eu nu am nimic...
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
Ancutza cum sa nu se vada mama..eu am facut si la 18 saptamani si s-au vazut toate organele lui bebe..de fapt ecografia i-a fost lui facuta..i-au masurat creierul, capul, picioarele, mainile, organele daca sunt formate bine, etc...bebe deja e foarte mare ...Maria de acum incolo doar ia in greutate..in rest e un puiutz mic .un pui de om cu tot ce-i trebuie..noua ne-au facut poza si la inimioara lui George ca sa ne arate ca are 4 camere formate ..avem o poza cu inimioara lui...stai linistita ca Iosup o sa aibe multe de masurat
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
bb_yasmi spune:
ancutz, roxana are dreptate!! si eu stiu la fel!! eu merg la 20 de sapt si 1 zi!! stiu ca cel mai bine e de facut la 20,21 de sapt, dar se vede bine si la 18 sapt!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
RGE spune:
fetele eu ma bag la mancarica ca ii e fomika lu' asta mic , apoi ne bagam la baica si la coafor cu George....va mai scriu si eu printre picaturi ..
BB sti ceva de Ramona?
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
alfa_anca spune:
Neatza, burtici!
andra_bell sa va traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa si sa aibe o viata frumoasa.
vali_delide sa va traiasca si voua fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa. Ma bucur mult ca sunteti bine. Acuma se pare ca tati nu va avea cu cine sa se duca mai tarziu la femei .
Ancutz, si eu voi face eco morfo la Iosup la 20s6z, asa mi-a zis si mie Iosup, 20-21 de sapt. Ma gandesc dc nu s-ar vedea mare lucru nu ne-ar chema. Eu merg fix peste o sapt, deja mi se pare o vesnicie. Abia astept sa imi mai vad printzesa care ieri a invatat unde e vezica lu mami si ce bine e sa dea cu piciorusul in ea . Cumplita senzatie, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi mai tarziu, dar asta e, cate nu induram noi pt bebe, dar vede ea cand se naste.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca 19+ Elena
bb_yasmi spune:
roxana, de ramona din TM vorbesti??? nu nu am mai vb cu ea, nici pe mess nu am vazut-o, ultima oara zicea ca merge la mare, ca e nasica acolo!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Anca mersi mult si eu ma gandeam la fel dece m-a chemat la 21 de sapt daca nu vede mare lucru.
Si a mea a descoperit vezica si splina ca ma seaca cu capatana(cred) la splina.
anca 19+
Maria
poze
RGE spune:
ALFA_ANCA...cunosc senzatia ..a fost mai greu la inceput dar m-am obisnuit si acum chiar imi place cand ma "loveste" pt ca stiu ca e bine...al meu are treaba cu rinichiul drept unde am si pietre si cand joaca fotbal cu ele mor de durere ..dar imi place ..misca bebe...lasa ca le aratam noi lor cand or "parasi" garsoniera...
fetelor...intrebare..care dintre voi ati fost la institutul de hematologie stiti cumva programul de recoltari???
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!