Secretul unui ten luminos

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by viorica avram
CRED CA BEAU UN PEPSI....

Viorica
poze

Ala sigur o sa-ti faca tenul luminos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele voi folositi buretei sau periuta sa va curatati fata?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Eu am ascultat sfatul unei cosmeticiene:pentru un ten frumos si luminos,intai trebuie curatata bine fata.Tipa mi-a zis ca nu e de acord cu demachiantul(lapte,crema),care de cele mai multe ori intind machiajul si nu curata in profunzime.Asa ca folosesc un gel de curatare,dimineata si seara,dupa care aplic un tonic(eventual),apoi crema.Dintre toate cremele pe care le-am folosit cea mai buna(pentru mine),este Vichy-Nutriologie 2(pentru ten foarte uscat).Atat de bine arata tenul,folosind aceasta crema,cat nici n-am sperat.De 2-3 ori pe saptamana,mai folosesc masti cu colagen(extraordinar de bune;tenul arata luminos si intinerit).Mastile astea le cumpar din Cora(sunt 5 intr-un pachet,pachetul cu portocaliu-formula in tensiv hidratanta).Pot sa spun ca fac minuni mastile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia03 spune:

tot pentru un ten frumos si nu numai,,fructele,legumele sunt o hrana vie,curata organismul de toxine.eu mananc dimineata QUAKER,cereale cu stafide,o fructa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Clar, contribuie mult alimentatia. Eu am mancat vara asta fructe si legume, in special crude, in cantitati industriale, si fata mea e intinerita, tenul curat si neted. Asa ca, la cat mai multe fructe si legume!

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Eu as recomanda folosirea Extrasului de frumusete pentru depigmentare de la Alqvimia pentru ca inhiba sinteza melaninei, si reduce pigmentarea pielii in prezenta soarelui. Este foarte bun si pentru pete pe fata dupa perioada de sarcina.

Mergi la inceput