Secretul unui ten luminos
Raspunsuri - Pagina 3
Annie80 spune:
am incercat si eu sa beau apa cu lamaie stoarsa, si am observat ca mi sa ridicat apetitul si mancam aproape non-stop, probabil de la vit. C din lamaie
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
violeta69 spune:
poate e de la altceva......totusi...ma refer la apetit!!!![]()
mie din contra mi s-a taiat pofta de mancare!!!
o fi tot de la vit C ?! ![]()
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ile77 spune:
Incercati in apa pe care o beti sa puneti felii subtiri de castravete. Ii da un miros si un gust deosebit.
Si eu am folosit lamiie o perioada in timpul curei mele de slabire, insa m-am ales cu acid la stomac.Asa ca am inlocuit lamiia cu castravetele,ca sa reusesc sa beau 2 l apa pe zi.
Fara lamiie sau castravete nu reuseam sa beau decit 2-3 cani de apa pe zi.
In perioada curei de slabire, cind mincam multe fructe si legume si beam peste 2 l de apa pe zi, aveam un ten de invidiat. Niciodata nu am avut tenul mai luminos si mai curat ca atunci.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
Annie80 spune:
Am urmarit si inca urmaresc o emisiune "How to live longer" diferite persoane cer ajutor la dr si nutritionist sa manance sanatos si sa traiasca mai mult, acolo nutritionistul ia pus pe multi sa bea apa fiarta cu lamaie, (de baut fierbinte, sau suporbabil pt organism, presupun) are rol in detoxifierea organismului
...si am mai auzit de suc(zeama) de lamaie cu sare, tot pt detoxifiere, dar nu se bea cafea, alcool, si nu se fumeaza, fara carne rosie
------------------------
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by Annie80
Am urmarit si inca urmaresc o emisiune "How to live longer" diferite persoane cer ajutor la dr si nutritionist sa manance sanatos si sa traiasca mai mult, acolo nutritionistul ia pus pe multi sa bea apa fiarta cu lamaie, (de baut fierbinte, sau suporbabil pt organism, presupun) are rol in detoxifierea organismului
...si am mai auzit de suc(zeama) de lamaie cu sare, tot pt detoxifiere, dar nu se bea cafea, alcool, si nu se fumeaza, fara carne rosie
------------------------
lamaie cu sare?!trebuie sa fie groaznic!!!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Annie80 spune:
quote:
Originally posted by violeta69lamaie cu sare?!
trebuie sa fie groaznic!!!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*![]()
![]()
cred ca conteaza rezultatele, inainte de toate
e un o cura data de un prieten indian, rezultat garantat 100%
si PS nam obligat pe numeni sa incerce!
------------------------
Yasmari spune:
Buna ziua la toata lumea!
M-am urnit si eu si inca binem adica mi-am stabilit un ritual pe care-l aplic cam de-o saptamina.
Ma trezesc dimineata, imi rad limba de toxinele acumulate cu o coada de lingurita, tin si involbur o gura de ulei in gura pina se face un lichid pastos. Ca incheiere, beau si cana aia de apa calda in care storc o jumate de lamaie si atept sa vad miracole in oglinda.
Hm! Azi am renuntat la amaie, a inceput sa ma doara stomacul.....precizez c-am un stomac tare prietenos, nu m-a deranjat nicind. S-a mai intimplat cuiva? Aveti vreun sfat?
Cristina.C spune:
Eu, zilnic 1 Litru de Ceai verde cu lamaie: antioxidant, energizant,si multe alte calitati.
Si de multe ori, dimineata pe stomacul gol, 1 lingura de ulei de masline...nu e gustos, dar are proprietati extraordinare.
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by Yasmari
Hm! Azi am renuntat la amaie, a inceput sa ma doara stomacul.....precizez c-am un stomac tare prietenos, nu m-a deranjat nicind. S-a mai intimplat cuiva? Aveti vreun sfat?
Adesea omul se plange ca a vorbit; nu se va plange ca a tacut." (Plutarh
Da, mie, pe langa supra apetit, cred ca lamaia nu trebuie stoarsa, si trebuie lasata felii
parerea mea!
------------------------
viorica avram spune:
SI PANA LA URMA CARE-I SECRETUL UNUI TEN LUMINOS? CA EU DE AIA AM INTRAT LA VOI. ERAM CURIOASA DAR VOI O TOT TRAGETI CU CEA APA CU LAMAIE! E BUNA? NU E BUNA?
CRED CA BEAU UN PEPSI....![]()
Viorica
poze