Secretul unui ten luminos

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

asta o stiu si yo
si chiar beau 2l de apa pe zi,poate si mai mult...
insa toxinele ce se acumuleaza in timpul noptii sunt eliminate cu ajuorul apei calde cu lamaie...
nu am spus-o eu,am citit undeva(nu mai stiu unde )...
si oricum,rau nu are ce sa faca....da' bine sigur(si numai daca ne gandim ca e un supliment de vit C)

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ce intelegeti voi prin 2l de apa??
...ca io stiam ca sunt 2 litrii de lichide, aici intra si ceaiul de ex.

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Minim 2 litri de apa, cind e canicula chiar mai mult. Apa ar fi ideala, pentru ca ajuta si la detoxifierea organismului, dar poti bea pentru hidratare si alte lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

dimineata, pe stomacul gol, se bea un pahar de apa ( la temperatura camerei) cu jumate de lamiie

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ah, mi-a mai revenit inima la loc. Si eu beau tot la temperatura camerei (si cu lamiie, cu tot tacimul). Doar cind e chiar canicula afara, in cursul zilei si de obicei in orele de prinz, cind chiar mori de cald, atunci beau lichide de la frigider (si nu in fiecare zi, foaaarte rar). Dar credeam ca "apa calduta" inseamna exact "apa calduta", adica yuck.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Fetelor...pun si eu o intrebare pentru cine se pricepe...eu am un stomac mai sensibil; in aceste conditii e sanatos sa beau in fiecare dimineata apa cu juma' de lamaie?
..si inca o chestie..care e secretul apei caldute in loc de rece ?(am icercat sa beau calda fara lamaie si e bleah..)..are vreo alta semnificatie in afara faptului ca te umple si nu iti mai e foame??

Thanks,

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

E de preferat apa calda celei reci pentru a evita socul pe cere ultima il produce stomacului, care are temperatura corpului. Lamaia are efec depurativ. In plus, lamaia e fructul cu cele mai multe proprietati curative, atat cu aplicare interna cat si externa, conform analizei pe care am vazut-o intr-o carte a lui Jean Valnet.

Apa rece are efect benefic asupra pielii corpului si nu numai. Asa ca, fiecare dus se termina cu apa rece, indiferent de sezon. Efectele pozitive se vad relativ repede: piele sanatoasa, buna circulatie a sangelui, mai putina celulita.
Temperatura jetului de apa trebuie sa fie scazuta in mod gradual pana la rece gheata. Foarte important pentru incepatori: a de respira incet si adanc si a re rezuma la dusuri reci doar pe picioare, gambe, coapse, fese.

In plus, se recomanda un consum ridicat de apa daca s-au consumat bauturi alcoolice. Ceaiurile, sucurile nu ar trebui sa fie incluse in cei minimul de APA pe care un om cu statura normala ar trebui sa-l consume. Consumul minim de apa se calculeaza in functie de greutate conforma formulei greutate x 0,03 l apa ; adica: am 55 kg x 0,03 = minim 1.65 l apa.

Asa ca, multa apa extern si intern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Eu beau apa calda (ca ceaiul, poate chiar mai fierbinte), dar fara lamaie (am sa incerc) inainte cu 10-15 minute de mese, pentru a slabi. Practicam asta si in liceu... Dar n-am stiut ca e o metoda de folosit pentru frumusetea pielii.
Pe langa crema nou aparuta pt. fata D'Oliva (care mie imi prieste si pe care o folosesc de juma' de an), mai aplic din cand in cand cate o zeama de castraveti cruzi zdrobiti in blender, ori o masca de juma' de ora cu miere de albine si galbenus crud de ou. Pielea devine mai elastica si mai luminoasa...

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Cred ca o sa incep sa beau si eu cite un pahar cu jumatate de lamiie stoarsa dimineata. M-ati convins. Si subscriu si eu pentru mierea de albine, care este foarte benefica tenului. Se intinde pe fata si pe git,se sta 20 de minute relaxata, apoi se elimina cu apa calduta. Si mai stiam ca face f bine tenului sa stai cu un prosop pe cap deasupra unei infuzii fierbinti de musetel, atit timp cit suporti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRIGHT spune:

Apa termala pentru fata

Mergi la inceput