tiroidita cronica autoimuna
Raspunsuri - Pagina 5
athy spune:
buna seara fetelor sau buna noapte iti pot recomanda o dr f buna dr balmes elena la parhon ii super si ca medic si ca om merita sa o cunosti ( irinabobe)va doresc o noapte faina
athy spune:
buna ziua fetelor intradevar vitaminele sunt foarte bune pentru rezitenta corpului la infectii,pentru imunitate cat si pentru scaderea anticorpilor tiroidieni .....de tiroida nu se moare in schimb afecteza celelalte organe asa ca este important ca timp de cel; putin 6 luni pe an sa fortificam organismul printr-un aport de vitamine.ex seleniu si vitamina e sunt f bune in prob tiroidiene intrebati-va medicul.
irinabobe spune:
athy d-na dr are program si in alta parte de la parhon? cum se ajunge la ea se face programare? mersi mult pt raspuns.
4+
thea_m spune:
MadalinaM da,am continuat tratamentul homeopat si in timpul FIV respectand intervalul de 2 ore intre administrarea trat. homeopat si cel pentru FIV.
Teodora
30+
Tiberiu si
Daria
Aniversare 2006
Burtici
athy spune:
din nou servus fetelor ...da are program si la marinescu center nr tel 224.31.27 si la parhon nr tel 2300838/195 cred ca mai are si la alta clinica dar nu sunt sigura eu merg deobicei la parhon sper sa-ti fie de folos .Va pupic fetelor ....
Ciresica5 spune:
Buna fetelor
,
Imi poate recomanda si mie cineva un medic endocrinolog bun din Institutul Parhon???
Multa sanatate tuturor!!!
andriushca spune:
buna fetelor!
pana la urma am fost la dr. Corina Neamtu care mi-a recomandat sa fac urmatoarele analize, pe care le-am si facut, cu urmatoarele rezultate:
TSH 1.49 (0.27-4.2 pUI/ml)
FT4 (tiroxina libera) 17.01 (12-20.6 pmol/L)
Anti TPO <5.00 (<34 UI/ml)
Calciu total seric 9.50 (8.8-10.2 mg/dl)
Calciu ionic 3.96 (3.8-5.0 mg/dl)
Magneziu seric 1.88 (1.5-2.4 mg/dl)
Sodiu seric 144 (136-147 mmol/L)
Potasiu seric 4.73 (3.8-5.5 mmol/L)
ce puteti sa-mi spuneti depsre aceste rezultate? mie mi se pare Anti TPO cam micut, dar nu ma pricep deloc in domeniu. multumesc anticipat, pupici!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
athy spune:
buna seara fetelor .andriushca dupa valoarea analizelor arata ca sunt bune pot spune chiar foarte bune....dar vreau sa te intreb de ce le-ai facut ,ti-au fost recomandate ? o zi buna fetelor ....
athy spune:
scuze ...am citit din urma ...poate ca nu vazuse bine ecografic la cum ti-au iesit analizele nu cred ca ai prob tiroidiene ...o zi buna si sa auzim de bine