tiroidita cronica autoimuna
Raspunsuri - Pagina 4
athy spune:
buna ziua fetelor .THEA_M te rog sa-mi spui la ce medic homeopat mergi si de cat timp faci tratamentul,pentru ca si eu fac tratament homeopat la dr Chirila si intratdevar imi ajuta sa-mi scada anticorpii tiroidieni dar pe ovare nu prea vad inbunatatiri.IOANNA79 si eu sunt in aceeasi situatie imi doresc foarte mult un bebeu si mi-am intrebat medicul daca este vre-o problema faptul ca am tiroidita si a spus ca atata timp cat este tiroida in valori normale nu ai cum sa pierzi sarcina .Problema mea sunt ovarele ca se incapataneaza sa functioneze cred ca au intrat in vacanta sper sa nu fie mai rau ,azi am programare la MNL il voi intalni pe profu zburator (dr.RONEL)si apoi voi vedea daca voi putea face ceva in privinta dorintei mele de a devenii
ceea ce va doresc si voua celor interesate .Va pupic si va doresc o zi buna
andriushca spune:
buna fetelor!
in urma unei ecografii tiroidiene, facuta acum 1 si jumatate mi s-au descoperit noduli tiroidieni. am facut analizele TSH, T3, T4, cu rezultate bune. am fost la dr. endocrinolog care mi-a prescris tratament cu euthyrox 1/lunea, miercurea si vinerea, nu a spus cat timp. dar uitandu-se pe analize a spus ca sunt bune si ecografia ok, chiar daca sunt urme de noduli microcalcifiati, sau cam asa ceva.
acum va intreb, daca analizele si eco sunt ok, de ce mi-a mai dat acel tratament? mentionez ca am luat tratament cam 2-3 luni dupa care nu l-am mai luat.
ce alte analize as mai putea face, pt ca am inteles de la voi ca pot fi probleme si cu rezultate ok la TSH, T3 si T4?
eu nu mai stiu ce sa cred, oare chiar am probleme, atunci de ce nu apar la analize? cert e ca ma simt rau, am stari de sufocare sau momente cand cineva parca ma strange de gat, nod in gat, insomnie.
voi ce simtome aveti?
cunoasteti in Buc. vreun dr. endocrinolog bun?
multumesc anticipat si multa sanatate!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
athy spune:
buna ziua din nou fetelor Andrushca este bine sa faci aceleasi analize TSH T3 SI T4 SI O scintigrama sau ecografie pt noduli iar ca recomandare iti pot spune ca dr BALMES ELENA si DR CUCULESCU sunt medici cu experienta si poti comunica foarte bine cu ei sunt intelegatori si au timp sa-ti asculte ofurile ....
Lauraa spune:
Si eu am Hashimoto si am descoperit-o in acelasi timp cu sarcina. Adica azi am aflat de sarcina si maine de Hashi.Aveam la ora aceea un TSH de 37 (norm. 0,5-4) Am dus sarcina cu bine si am nascu o fetita de 3800 de grame si 54 cm. Este f. important sa luati tratamentul in timpul sarcinii. E o prostie (scuze) faptul ca nu se pot face copii cand ai Hashi,eu sunt un exemplu viu.Si multe alte fete pe care le cunosc de la grupul de suport pentru Hashi (aici in GErmania). Ca sa ramai gravida trebuie insa (dar nu e obligatoriu, vezi eu) sa ai un TSh in jur de valoare 1. Eu am ramas gravi cu TSH 37, deci nu e batut in cuie.Acum am un TSH de 0,01,adica e suprimat si trebuie sa injumatatesc doza (am luat pana acum Euthyrox 150). E o boala "comoda", nu o boala grea , o prefer altor boli in orice caz...
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
athy spune:
b ziua fetelor m-am intors de la dr zburator voi incepe tratamentul pentru fiv si voi urma poate un tratament si pentru tiroida daca este nevoie .lauraa tu esti un caz fericit felicitari inseamna ca ai stat bine cu fsh-ul adica iti functioneaza ovarele la capacitate maxima ,eu un astau prost la capitolul ovare la mine au adormit acum vreau sa le trezesc dar asta numa daca si ele sunt deacord si apoi voi trece la faza
sa fie totul k ...va pup fetelor
thea_m spune:
Athy merg la dr. Monica Radu de la Centrul National de Homeopatie si Acupunctura care, momentan, isi are sediul la Spitalul Colentina, clinica dermatologie, parter. Fac de un an tratament homeopat si am facut doua serii de sedinte de acupunctura. Daca doresti detalii trimite-mi un PM. Bafta la FIV. Eu sunt unul din exemplele ca se poate.
Teodora
30+
Tiberiu si
Daria
Aniversare 2006
Burtici
ioanna79 spune:
revin...
intre timp aam decis sa merg in paralel cu un tratament alopat cu novothyrol ( recomandat de medici endocrinologi!- am vazut vreo 3 si toti au confirmat diagnosticul si tratamantul: Sinescu- Universitar, Tabacaru- pol Washington, Barbu- Elias)
si un tratament homepoat recomandat de prof Dobrescu
sa vedem ce o fi.. in sept ar trebui sa repet analizele
.. dar!!!
citind ce ati scris voi aici, stau si ma intreb daca nu cumva am si eu acel sindrom fosfolipidic?
stiu ca la aceste ultime analize f amanuntite, fosforul iesise mult peste limite, calciul mult sub limite, aniti TPO >600; iar TSH-ul undva pe la 13
ce stiti si ce imi puteti spune despre asta? cum afli, cum se manifesta, care sunt analizele relevante?
astept cu maaare interes raspinsul vostru..
athy spune:
buna ziua fetelor....nu stiu cine este acel prof dobrescu homeopat dar sa sti ca si eu folosesc tratament homeopat si fsh-ul este in parametrii normali....din cate scrii tu tsh-ul tau este f marit cel putin asa stiu eu iar anticorpii(ATPO) poti sa-i reduci cu vitamine ..eu fol vitamine de la cali vita si am redus valoarea ATPO in jur de 100.....iar analizele fosfolipidice au si ele un rol important in sarcina ca si imunologia .Iti potzi ajuta organismul cu vitamine ....important este sa faci controale periodice ca tsh-ul sa fie in limite normale...va doresc multa sanatate si realizarea dorintelor .Va pupic
irinabobe spune:
ioanna SAFL nu sre legatura cu analizele de care zici tu. pt acest sindrom se fac niste analize pecifice la hematologie cum ar fi PT, AP, INR, APTT, FIBRINOGEN, PROTEINA C, FREE PS.
Fetelor va rog mult imi recomandati si mie un endocrinolog bun in bucuresti care sa te ajute sa pastrezi o sarcina in cazul in care ai probleme cu tiroida si sa nu spuna de la inceput sa iti iei gandul de la copii?
4+