Vacante

Vacante | Autor: XIO

Link direct la acest mesaj

Vara asta as vrea sa merg impreuna cu prietenul meu intr-o vacanta mai .. exotica sa spunem. Tenerife , Ibiza,Palma de Malorca , ceva cu multa apa limpede , caldura si nisip.
Imi puteti da detalii daca ati fost prin locurile acelea, e mai rentabil sa apelez la o agentie de turism sau sa fac singura rezervarile,daca se poate sta acolo in chirie la cineva ,care sunt preturile in general la terase ,in cluburi, samd.

Daca ati fost intr-un loc frumos , nu scump , care merita vazut , astept idei si sugestii.
Ms. mult!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

XIO,eu am ceva rude la Tenerife ,nu stiu daca au ceva de ìnchiriat dar pot sa-i ìntreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mersi mult de raspuns...din pacate dupa niste scurte calcule am ajuns la concluzia ca nu avem bani destui.
In tenerife erau ok preturile la hotel , dar drumul costa vreo 250 de euro :(((((
Poate peste vreo 2 ani....ne-am gandit si la italia si la Grecia, dar na...prea mult costa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Xio, eu te-as sfatui sa alegi Grecia daca iti doresti apa limpede, caldura si nisip si chiar peisaje fff frumoase. Nu am fost decat o data dar m-as intoarce mereu acolo. E foarte relaxant si ar trebui sa alegi o insula. Si nici nu e asa de scump ca in Tenerife.
Sper sa ai vacanta pe care ti-o doresti.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Daca vrei ieftin si cu plaja cu nisip fin , apa curata si mancare pentru toate bugetele,Paralia Katerini este locul!Aici e un fel de Mamaie si in functie de buget poate sa fie si o excursie scumpa sau ieftina!M-a costat anul trecut cam 100 de euro de persoana transport cu autocarul si cazare mai mult decat ok.Acolo poti sa inchiriezi masina ,atv cam cu 10 euro/zi,excursiile pentru cei comozi.Tinand cont cat m-a costat excursia,raportul pret/distractii a fost unul excelent.Anul acesta am fost in Madeira si m-a costat cam 2200 euro 2 persoane cu toate fitele,mancare specifica zonei,inchiriat de masina,etc.Calitatea excursiei a fost bineinteles superioara dar pentru un buget redus iti recomand cu caldura Grecia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pentru Tenerife pot sa-ti dau un pont cu cazare gratuita. Vei mai avea de achitat drumul si bineinteles mancarea. E plin de terease si supermarket-uri, deci e usor. Vad ca nu ai PM-ul activat.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Monica - daca e vorba de cazare gratis in Tenerife, vreau si eu!!!

te rog frumos, daca poti sa-mi dai ceva detalii. am PM activat!
Multumesc.

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput