Am 37 ani si ieri cind,in urma repetatelor stari de rau in care acuzam tot timpul lipsa aerului si tuse repetata seaca,am decis sa fac o vizita medicului de familie care mi-a spus ca sint crize de astm cauzate de ceva alergeni praf,polen etc.Mi s-a dat un tratament cu antistaminice si cu Salbutamol spray.Problema mea cea mare este ca fiica mea 2.4 ani este alergica la alimente si avind in vedere ca eu am deja astm ,cred ca sansele ei de a face astm sint foarte mari.
M-am documentat si am citit totul despre boala asta ...am scris aici in speranta ca cei care se confrunta cu boala asta sa-mi spuna din experientele lor si despre felul in care poti sa duci o viata normala avind aceasta boala.
Numai bine.
Ingrid amore di mama
Ma cam mir ca ti-a pus diagnosticul asa pur si simplu, fara niste probe ventilatorii. Nu poti sa ceri totusi un consult de specialitate la un pneumolog?
Inca nu mi-a pus diagnosticul ...a spus doar un pic de astm cauzat de ceva alergeni .Am facut anul trecut teste de spirometrie la pneumolog si totul era ok.Poate sint eu prea speriata de starile care le am si am tras prea repede concluzia ca am astm ....nu stiu ce sa zic .Rog informatii .
Ingrid amore di mama
Am facut tratament cu antistaminice si salbutamol....respir mai bine dar inca mai tusesc si cind ma apuca tusea am si o presiune in piept.
Luni cred ca o sa merg din nou la doctor sa vad ce zice si sa cer un consult de specialitate.
Ingrid amore di mama