nasterea la euroclinic
Raspunsuri - Pagina 21
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Am inteles ca fuziunea efectiva a serviciilor medicale va avea loc incepand cu anul viitor. Deci cred ca pana atunci nu vor aparea modificari de pret. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 34+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Doamne ajuta!!! Doamne ajuta!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 23+
dalailana spune:
De la cine ati inteles ca nu se modifica decat de anul viitor? CMU a dat pana acum doar un comunicat de presa unde nu scria asa ceva, presupun ca este o informatie recenta.
La fel zic si eu Doamne Ajuta sa se modifice abia de anul viitor. Chiar daca se modifica important este sa aflam ca sa ne putem reorienta spre un alt spital daca este cazul.
Mickey_Pooh spune:
Eu am nascut prin cezariana in august, serviciile sunt bune, nu extraordinare, dar clar mult mai bune ca la stat.
Pe bebelina mi-au adus-o cam la 2-3 ore de la nastere si mi-au mufat-o, lapte nu prea am avut deci i-au dat completare cu nan1 (si nu, nu a refuzat sanul dupa, deci clar nu mai cred in nici un "nipple confusion"), profilactic din cauza unei infectii de-ale mele i s-au dat si ei antibiotice iar in final, cu reducerea de 2800, am platit cam 7000 ron.
La urmatorul bebe, tot Euroclinic aleg
Lorich spune:
Mickey mutumim de info. si sa-ti traiasca bebelina!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+
BraveGirl spune:
Da, vin cu vesti excelente Fiecare medic are acum plafon pt reducerea de 2800 lei. Cam 3 nasteri maxim am inteles. Al meu deja si-a consumat plafonul Si in plus acum costa 800 lei recoltarea celulelor stem. SUPER!!!!
Poate dupa ce nasc ma pun sa platesc ca la CMU
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2