Inscris la mai multe gradinite = RESPINS ?
Raspunsuri - Pagina 2
silviaelena spune:
Nu e adevarat. Nu re cum sa fie un ordin care sa nu fie publicat. In plus, DIRECTORII DE GRADINITE CUNOSC SI INTELEG SITUATIA: lipsa de locuri i-a facut pe parinti sa isi inscrie copiii la mai multe gradinite. Important este sa anuntati daca sunteti admisi la mai multe gradinite, la care renuntati!!
monaraus spune:
In disperare de cauza, eu mi-am inscris copilul la mai multe gradinite si am primit raspuns de la gradinita la care imi doream de fapt in sufletul meu sa fie inscris. Acum, in cazul in care copilul este inscris si la una din celelalte gradinite, merg frumusel si anunt personalul. Asa mi se pare corect sa faca toti parintii care si-au inscris copilul la mai multe gradinite. Si, credeti-ma, eram grupuri grupuri de parinti in dimineata aceea care mergeam la cele 4 gradinite din zona... Cred ca sunt putini parinti care nu au facut la fel. Corect?
Fenciuc spune:
Buna,
legat de acest subiect, sunt si eu in cauza.
Si eu mi-am inscris copilul la 2 gradinite. Am primit raspuns favorabil la amandoua, am ales-o pe acea care am crezut ca va corespunde nevoilor si aspiratiilor noastre. Am vorbit la cealalta gradi, frumos cu doamna directoare, am explicat care este situatia, si totul a fost ok.
Multi au procedat asa, iar metoda era aplicata si de alti parinti, pe care i-am intalnit la gradi, in ziua inscrierii.De aceea, este indicat ca cei care nu au reusit sa ocupe un loc la o gradinita, sa mai incerce si in toamna.
Vreau sa spun ca asa am reusit sa intram la cresa, baietelul meu acum merge la cresa. In toamna respectiva nu am reusit sa-l inscriem, dar am revenit dupa aproximativ 4 luni si am reusit.
Va urez o vara usoara, si sa auzim de bine.
Dariana2 spune:
Sa fim seriosi!
Credeti ca sunt asa de bine "informatizati"?
Oricum e corect ce am citit pana aici! Il inscrii la mai multe gradi si daca e acceptat la una te duci si anunti la celelalte!
Asa se intampla si la scoala! Am inscris-o pe fetita mea cea mare anul trecut la o scoala dupa care mi-am dat seama ca e prea mica si am facut cerere de retragere. Secretara m-a intrebat daca am inscris-o la alta scoala! Mi-a explicat ca e o practica in randul mamicilor! Lucrurile se clarifica in septembrie!
Si e foarte adevarat ca la gradi, la grupele mici, sunt multi care renunta dupa o saptamana sau o luna, asa se face ca poti gasi locuri in octombrie sau ianuarie. Eu vorbesc de gradinitele de stat!
Bafta multa!