Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Of, Doamne, bine ca se va face Ricu bine. Sanatate multa si multa putere! Si bine ca ati ajuns in Olanda.

Olivia, Dana nu a mai ajuns la intalnirea din Bucuresti cu mamicile pentru ca a intrat o masina in ei.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Doamne, Dana, ce veste! sanatate multa lui Ricu, ne rugam pentru el sa se faca bine repede!
Tie putere multa!

astea sunt adevaratele probleme in viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Tocmai am vorbit cu dana si am aflat amanunte...
Adela, la noi este lege..vrea nu vrea poate sa urle..poate sa se intimple orice..Luca de cind s-a nascut nu s-a dat jos din scaunul lui...

Robi lasa timpul...sa treaca..trece furtuna..si vezi ce ramine dupa..
Roxa merci mami dar lasa ca-mi ia socrela ..Nu stiam ca si tu ai avut probmleme..
Nici nu mai stiu ce vroiam sa spun...m-a blocat vestea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana, imi pare tare rau, dumnezeule! sanatate muulta lui ric

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Doamne, nu pot sa cred... M-i se parea mie ciudata lipsa Danei la intalnire, dar nici prin cap nu-mi trecea ca s-a intamplat ceva rau ...
Nu prea am inteles ce si cum s-a intamplat ... dar important e ca sunt cu toti in siguranta ...

Dana, iti doresc mult curaj si multa tarie, iar lui Ric multa, multa sanatate ... Sunt sigura ca ingerasii lui vor avea grija de el in continuare si totul va fi bine ...

Tu si Serban sunteti bine ? Sotul tau e OK ? ... Olivia da-ne si noua detalii despre ei ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Toti sint bine..sotul nu era cu ei...Ric este in spital...are 5 fracturi...una deschisa...Este sedat pt ca are dureri..
Dana sper ca nu te superi ...ca am dat amanunte in locul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Oliva multumesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dana-sanatate multa multa lui Ricu, sa se faca bine si fara urmari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multa sanatate lui Ricardo, Dana !!! Sper sa veti fi bine cu totii foarte repede !!!

Noi facuram febra 38,6, Giulia n-a papat nimic, insa a baut cred 1 l de suc de portocale si morcov. Toata noaptea a visat melci, asa ca a dormit calare pe mine, bine ca eu nu aveam melci. Haz de necaz. Nu stiu ce are, de la ce febra, am avea nshpe motive, maine o vizitam pe duoamna pediatra ... deja ma ia cu fras ...

O noapte linistita tuturor.
Inca o data multa sanatate lui Ricardo, Dana, asteptam vestile bune
Pupici schimbului 3.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Azi a fost ..way to much :( ..nepoata colegei mele a fost lovita de un sofer beat....este brain dead...of,of...

edit..avea doar 16 ani..

Mergi la inceput