Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIHAELUTAT sarumana de raspuns. el are muuult sub 15 kg, (are 11,5!) si stateam in dubii.
dar i l-am dat azi dimineata ca incepuse sa tuseasca un picut mai cu spor.

LEEA deci se poate da si duphalac si debridat...bun de stiut. pe mine m-a dat peste cap faptul ca nu i-am dat fructe zilele astea. plus ca sezonul de fructe abia a inceput, dar la iarna?? de unde iau eu nectarine si piersici..ca restul se mai gasesc..
sper sa-si revina tudor.

si cu masajul de sus in jos...eu ii fac in sensul acelor de ceasornic dinspre ficat, suoden, stomac...ca cam asta este sensul tranzitului intestinal. plus ca asa il calmeaza cand are gaze si bolboroseli...

ANDA atat dispensarul cat si spitalul sunt aproape de mine. nu as avea ce RATB sa iau ca nu -i direct nimic, dar printre blocuri(-le gri) fac cam 15 minute pan la unul si pan la altul.
mai greu este la spital, ca are un parter inalt, adica urci direct la etajul 1 (doar ca ii spune parter) si apoi la etajul 1 la policlinica. nu exista lift, nu exista acces pt carucioare (nu-mi vine in creierul asta idiot cum ii zice....pantei aleia)
si de cateva ori s-a mai oferit unul altulsa ma ajute. dar de cele mai multe ori NU.

am urcat odata vai de capul meu scarile in conditiile in care jos, la 2 m de mine stateau batengarzii spitalului cu seful lor la seminte si taclale asa ca...

cu vlad pe jos nu pot merge (aceleasi problema ca si Orlando si Stefan) ca fac cred 2 ore...si deci sa-l urc pe el si apoi carutul...complicat ca el o rupe la fuga ca sa numia zic ca vrea sa coboare...sa urc mai intai carutul si apoi pe el...idem.
acum daca era grava rau situatiunea, ma duceam mancand nori, stiind ca ma primeste pe urgente si deci macar urcam doar un rand de scari.
DAR sigur ma trimite la plimbare...cristi nu se poate invoi deloc ca a ramas singur azi si maine...

poate ma duc totusi diseara pe camera de garda, dar trebuie sa ma duc dupa 19.00-20.00 cand se inchide policlinica.

ma duc sa intind rufele.

Joy 25+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si Victor are 11 kg dar nu ma ingrijorez.

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ILE ce scade AMR-ul tau...nici eu nu ma ingrijorez ca are doar atat ca greutate.
doar ca pe medicamentul ala scrie ca nu se da copiilor sub 15 kg...

vroiam sa mai zic de putza lui vlad. s-a lipit un picut de tot. cristi probabil nu i-a tras-o pana jos, adica pana unde trebuia. si este lipita cam ...mai putin de 1/3. foarte putin as zice eu.
mea ar fi: ii pot trage eu de ea mai cu tupeu sa o dezlipesc sau trebuie sa ma duc iara din nou la dr???

Joy 25+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

salut natiune!!!!!

mey, care va vedeti copii slabi???? al meu are 10.5 kg
ia sa va dau eu un mini-raport, k sotzu nu ma lasa prea mult la computer
deci: avem 6 dinti si al 7-lea iese stramb rau, nush, poate mi se pare mie desi nu cred, e vorba de un incisiv lateral stanga jos.
plus 4 masele.
fi-miu e din categoria aceea de copii care daca aud fosnind o punga in parc vin cu gura cascata, ii curg balale si-i lucesc ochii de pofta, dar nu primeste decat de la grupul de mamici cu care ne-am imprietenit. Sa va zic cata mancare car si eu dupa mine? parca sunt Armata Salvarii, ce sa fac daca ne-am afiliat la un grup de vreo 8 pofticiosi....
In rest toate bune, abia astept sa ne vedem, gata ca mi-o iau pe cocoasa de la sot!!!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Joy si la noi se cam lipise putzica dar am tras cu tupeu ,asa trebuie de fapt ,in fiecare zi la baie cind ii umplu cada ii trag pielicica si-i las caputzu afara ,cedeaza mai bine in apa .Sa auzim de bine despre Vladutz cat mai repede !

Eu tricou as vrea alb daca se poate si ca mesaj ,,colectia de toamna-iarna 2005'' sau ceva legat de colectie ,ar fi misto chiar si numele fiecaruia pe spate sau invers

Ile ,nici n-ai avea dc sa te ingrijorezi ,asta-i greutatea care trebuie sa o aiba la virsta asta.
Addya ,chiar daca are doar 10500 kg nu pare slab ,asta pentru ca-i falcos la fel ca fi'miu

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ginda mai ca ma speriase.Zic ia uite frate avem o mamica ce coase motive traditionale ori cum le-o fi zicind.
Chiar, ati cusut goblenuri cind erati mici? Ati tricotat?Io am facut neste bluze super faine.La toti iubitii.
Joy avind in vedere ca la T eu sint singura care a tras de puta - cu ceva succes as zice- cred ca poti face si tu acelasi lucru.Curaj sa ai.

Cu olita nici noi nu evoluam DELOC.L-am lasat in chiloti si s-a pisat in TOATA casa.Pe mobila,covoare,gresie,pat...etc.Nu intelege deloc rostul olitei.Cind il pun nu face nika,apoi isi da drumul in vreun colt.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noi am ,,evoluat'' cu olitza ,a stat azi 15 min pe ea dar n-a facut nimic ,cum s-a ridicat ,cum a tras un pishu ,eu am renuntat la unicul covor din sufragerie in ideea ca lasindu-l dezbracat poate va face la olita dar pina atunci poate pisha toata casa ,ca am numai gresie si parchet si anyway la anu ne mutam asa ca poate strica orice in voie:))
AAA ,sa nu uit ,a stat azi 15 min pt ca ieri dupa lungi dezbateri cu rezultat zero i-am tras o palma pe curu' gol ,l-a cam usturat ca mi-a miorlait cateva minute iar zi ca sa stea doar ii aratam palma ...,sincer alta solutie nu mai am

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Gandacel nu vreau sa ma apuce depresia

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor va rog mult pana luni seara incercati sa-mi trimiteti toate masurile ptr tricouri, marti dimineata ma duc sa le cumpar. Reiau lista cu participantele si cu cine mi-a trimis deja

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

1 Ina – ok
2 Lavi -
3 Joy -
4 Dordia –ok
5 Cami -
6 Noki -
7 Catutza -
8 Mada - ok
9 Meems -
10 Gandacica -
11 Ioana -
12 Roxi -
13 CristinaH -
14.Xandruta - ok
15.Feli -
16.Madutza - ok
17.Mimi dumy - ok
18 Mihaelutat -
19 Pitic -
20 Mirabilis -
21 Anda -
22 Ela -
23 Addya -
24 Corap - ok

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput