Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 8

dordia2000 spune:
Buna colectie!!!
Noi...acum suntem bine dupa un episod de dimineatza cu un pic de febra si o voma...dupa care a adormit si de cand s-a trezit...e ok. Nu mai are febra...mananca la fel ca inainte, se joaca...e ok. Il urmaresc in continuare si dr. zice ca...se poate sa aiba o mica viroza...dar el fiind mai puternic sa o dovedeasca. Asa ca continuam cu nurofen si sunam si dam raportul zilnic la dr.
Despre realizari...fi'miu face la olita de muuulte ori pe zi, ieri chiar de la pranz si pana la culcare nu a facut nik in pampers. A inceput sa ceara olita iar azi...punctul culminant: olitza era langa canapea, el era in tricou si pampers, eu trageam ceva la masina de cusut. Tacticos si-a dat jos pampers-ul, a luat olitza si si-a asezat-o strategic printre jucarii si s-a asezat si a facut pipi si s-a ridicat si a inceput sa strige " gata". Deci...eram in al 9 lea cer. Nu imi venea sa cred.
Deci in ultimul timp folosim cam max 2 pampersi pe zi.
Alta realizare avem la vocabular. Vorbeste pe limba lui dar....spune si cuvinte si ne intelegem cat de cat. Asociaza 2 cuvinte "pa tito" (adica pa tati...seara la culcare) , azi a mai asociat 2 : "mama apa"...repetat de cateva ori pana m-am prins eu ca copilul cere de zor apa care se terminase din cana. Deci...pot spune ca am baiat mare...ce sa mai!
Despre greutate...fi'miu are 14 kg si e super ok. Si vreo 88 cm inaltime.
Gata ca m-am intins....
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

xandra28 spune:
am nevoie urgenta pentru niste informatii de e-mailul sau nr de telefon al lui bb_alinus!!!!
ma ajuta cineva?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut

felicia74 spune:
Dordia poate ar fi bine totusi sa-l vada un dr pe Stef. Chiar tine de multe zile, nu prea mai merge tratat prin telefon.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

meems spune:
Cine se ocupa de lista noastra de pe prima pagina... treceti un carucior roz la Ripley
Tricouri intalnire: sunt de acord sa se scrie ceva care sa mentioneze "colectia toamna-iarna"... nu prea am idei acum. Madau, dupa ce ajung acasa sper sa nu uit sa-ti trimit si eu marimile.

madau spune:
Aveti si poze de la mare - tura 2Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare

dordia2000 spune:
Felicia... dar...nu are ce vedea. L-a controlat o asistenta in gat...si nu e rosu, in rest...nu mai are nik. La 20.00 avea 36.8 febra si toata ziua a fost ok.
Sa speram ca a trecut!
Madau frumos concediu...si bine ca v-ati distrat!! Distractie placuta tura a doua!!!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

addya spune:
tricou: madau, razvan vrea tricou aceeasi masura ca miruna
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Madutza10 spune:
Fetele care stiti :treceti-mi si mie data nasterii in lista( 10 iunie 1979) si va rog modificati numele baiatului, e Andreas nu Andreeas,multumesc mult!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

camelia_daniela spune:
Seara buna!
Madau, suuuper si runda a 2-a de poze ! Miruniciu s-a "ciocolatit" putin ! Eu ma orientez acum de masuratori ... PM?
Joy, ca te-ai gandit la includerea mezinei! Ne incadram in titulatura de grup!
Dordia, sanatate in continuare! Sa fiti bine!
Greutate - Daria are 10.5 kg si x cm ! La olita sta fara probleme, mai uita ea sa anunte ... da' asta e! Aaaaa, sambata dimineata, fiind imbracata doar cu chilotei si pentru ca noi nu am auzit-o s-a asezat pe oala si a facut prin chiloti!
Si ca sa ma laud si eu cu mezina , stiti ce mi-a zis azi-dimineatza in timp ce o imbracam .... "pune mami otete, ae Daia pitzioaie eci!" = traducerea o banuiti, nu?
Apoi mi-a mai zis "chide mami geamu', cuent!"
Am fata mareeeee ...
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit