Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 12
leea_cv spune:
Si io nici macar un mama nu am auzit...
Fire albe si Tudor are.Vreo 2.Io i le-oi fi scos.
Nu zau, ce v-ati fi facut daca intilnirea era in Brasov? Voi va plingeti ca nu ajungeti in diverse locatii din orasul de bastina,in timp ce noi,provincialalele ori adoptatele de alte state, n-avem a ne vaicari.Noi avem de facut drum de ore in sir de pe unde venim + inca alte ceasuri prin capitala draga,necunoscuta multora dintre noi - pentru a ajunge in cine stie ce colt.
Sa nu va suparati pe mine,cam asa vad io treaba.Iar Brasovul - ori alta localitate din zona ar fi chiar misto.Desigur pentru alta data.Ca sa nu zic de Baia Mare ![]()
![]()
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
leea_cv spune:
Da Ginda am citit articolul.Al meu se incadreaza perfect la 13-23 de luni.Se pare ca imi faceam griji degeaba.Pina la 2 ani nu socializeaza vizibil
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
ioana_77 spune:
CristinaH prefera IOR! Am vorbit cu ea pe mess, nu are timp de forum.
pup
Maria(29.11.2005) si Ioana
18+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07
joy04 spune:
DORDIUTA te bat daca te mai superi.....
eu am zis ca prefer IOR-ul ca H-ul il stiu. si vreau IOR. daca ar fi dup a mine, mai usor mi-ar fi in tineretului. dar eu am subliniat ca si H-ul are statie de metrou aproape....
si in IOR alta sansa nu am sa ajung decat sa fac un efort. si intalneala asta chiar merita tot efortul.
NOKI ce bantui pe aici in loc sa inveti??? sau esti in pauza??
spor la toceala.
FELI ce mai face Doru? a pus kg la loc pe el???
GANDACEL nu se prostea ca-l deranja clar. adica ma punea sa-i masez piciorul si daca de ex ma jucam cu el nu ma lasa ca piciorul drept sa-l indoi din sold...cum sa zic?? ca atunci cand se face controlul de ...moooama ce lapsus am de aia la care va duseraticand ne erau plozoo mai mici. "luxatie" de sold - nu-i luxatie dar nu stiu cum sa ii zic.
acum pare sa numai schiopateze asa rau, poate o fi fost de la incaltaminte sau cand a mai cazut in fundulet fara pampers...
ma duc sa ma dusuiesc ca plec la eco
Joy
25+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
madau spune:
Io-s la mare asa cum am vazut ca v-a spus si Felicia
, asa ca inainte de a pleca la plaja vreau sa mai zic si eu 2 vorbe.
Leea de ce zici ca nu mai vb cu tine?
Intalneala io una vad asa: cand s-a votat s-au exprimat multe pareri, s-a hotarat ca se da intaietate mamicilor cu 2 copii sau gravide asa ca lucrurile au fost foarte clare. S-a hotarat IOR si nimeni n-a comentat. Iar acum....io zau ca nu inteleg.
. Repet, nu vreau sa fiu rautacioasa, am sa incerc sa ajung oricunde, insa la mine problema e cam asa: tati nu e acasa la ora aia deci masina ciu-ciu. Cu Miruna in metrou, no way, ca urla de cum ajung pe scari, cred ca-i e teama sau ceva. Ca sa iau un taxi la ora 17..asta inseamna ca ajung in Herastrau pe la ora 18.30 (Noki nu-mi spune ca fac mai putin ca nu cred, am fost de zeci de ori la Elias la ora aia). Deci pot sta 1.5 ore si apoi tre sa plec
, plus ca ma costa taxiul de ma innebuneste. Si cam toate din zona asta suntem in aceeasi postura. Spuneti si voi ce ati face in locul meu
.
Si sa nu uit..avem inca un vot ptr IOR..de la Ank si bb![]()
Eu inchei aici subiectul..asteptam mamicile gravide si cu 2 copii sa se pronunte (Pitic, Cristinamh, Joy a zis deja, Corap).
Edit: daca votul nostru tot nu conteaza..DE CE AM MAI VOTAT?????
Ma duc la plaja..va pup
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
dordia2000 spune:
Si Cristinamh a zis deja!!! 
Eu vreau intalnire la brasov....si nu glumesc. daca va hotarati pt intalnire la BV intr-un weekend eu vin sigur ca tot 3 ore fac pana acolo cu trenul!!! ![]()
Gata mi-a trecut supararea...asa ca pace...pace ...intre....2 sau mai multe...mamici dulci!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
pischi2003 spune:
Salut
Nu stiu daca v-a fost dor de noi, sper ca da.
Ca mie mi-a fost dor de voi
Am fost la parintii mei 2 saptamani, prilej de alintaturi maxime pentru Alex, ca doar era in centrul atentiei.
Si 4 zile la mare, in Jupiter, la inceputul lunii iunie. Vremea a fost super, in schimb apa era bocna. Asa ca doar cat am "inmuiat-o" pe Alex in apa, ca mai mult n-am lasat-o.
Am mers cu masina, am facut 10 ore de drum, cu 2-3-4 opriri, pentru hranit/schimbat Alex sau adulti. AC-ul sa traiasca, altfel muream cu zile pe drum.
Am stat la un hotel de sub balconul caruia vedeam direct marea. Suuuperb. Aaaa, rasaritul il puteam vedea direct din pat.
Iar de curat, era curat, mobila era noua, cu frigider in camera. Ne-am intors mai relaxati acasa.
Alex a fost super incantata de nisip, l-a intors pe toate partile, mai ales cu manutzele. Ci lopatzelele, ocazional.
Am fost si noi ieri la doctoritza, ca ne-am temut de-un rosu in gat, noroc cu nu avea. Are 11 kg si 89 cm.Cred ca e numai bine, vioaie e, energie are, so....
Cami, deci tot vorbareatza nr. 1 e Dariuca.
Ioana, felicitari pentru flacaul miscacios.
Feli, cum sa-i dea carne copilului in parc, is nebune babetele astea????
Pup toate fetele si sanatate copilandrilor.
Oare am ratat tabloul pe luna asta? Ce stiti, se mai trimit poze?
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
madau spune:
Am uitat sa mai spun ceva... va rog din suflet nu-mi mai trimiteti masurile ptr tricouri pe mess, ca nu am mereu la indemana ceva de scris si se pierd
. Trimiteti ori pe PM ori pe mail madalina78@gmail.com.
Multumesc !!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
ela27oana spune:
buna si de la noi,
referitor la intalnire eu vin in orice locatie,din pacate nu o sa ma permis pana atunci dar vad cum isi schimba tati programul daca lucreaza si ne aduce,cu toate ac vb lui madau,sa traversezi buc la ora aia e criminal
am intrat sa va doresc numia bine in urmatoarele 10 zile,noi plecam maine noapte la azuga pt 10 zile,si apoi la ai mei inca vreo 3,asa ca nu o sa mai intru,daca etse cineva in perioada asta in sinaia predeal,busteni,azuga(roxialexia te sun sambata sa-ti zic ce am stabilit cu tine,si sper sa ne vedem in azuga)mi-ar afce placere sa ne vedem
raportez si una bucata copil bolnavior,cu mucozitati in gat si tratament sumetrolin si eurespal,mai treb si ketof dar abia am reusit sa le dau pe astea 2 asa ca la ketof am renuntat
va pupicesc dulce
lavi02 spune:
Hello gagici, nasol ca iar s-au incins spiritele.
Scopul e sa ne vedem cat mai multe. Si mai ales sa le facem o primire cum se cuvine fetelor care fac un efort foarte mare sa ne vedem, venind de departe, si cu care nu ne putem vedea in orice zi. 

pischi bine ati venit din vacanta! 
dordia sanatate multa lui Stefan!
joy nasol rau ca dupa tot efortul cu trimiteri, etc, n-ati lamurit-o cu ortopedul. 
Ela concediu placut si sanatate Dariucai!!! 
Noki Multumesc de raspuns cu Sevilla! Las' ca mai ajungi tu ptin zona! 
Multa sanatate mamei tale, ai grija de ea!
Noi suntem bine, Silvia are maine serbarea la gradi.