Cluj rulz! - 71
Raspunsuri - Pagina 13

mariana tache spune:
Lumi, bine ai venit! ma bucur ca ne-ai gasit; sa ne scrii des (desi la noi e cam liniste in perioada asta; dar ne trece ); si astept cu interes poze cu voi!
Cand Arleena isi va face aparitia o sa va treca si pe lista.
Stanca, noi facem dupa cum ne stii
Cristiana, muuuulta sanatate va doresc! si mai ales pt pitica; sper din sufelt sa nu ia de la voi!
Fetelor, dar ce ati patit chiar toate? Numai eu, Stanca si Cristiana tinem steagul???
Roxana, Simona, Arleena, Raluca, Corina si toate celelalte! Haide-ti la apel!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

carrie spune:
pozicile de la botez
http://family.webshots.com/album/559713607uYozpc
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

asi spune:
La multi ani Matei!
Sa ai o viata minunata plina de bucurii.Ioana sa iti traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

asi spune:
Gagici
Lumi bine ai venit!
Cristiana sanatate multa.Sper sa nu ia si Carina raceala de la voi.
Roxa da' de ce nu vii?
Simona (arlena) schimba te rog listuta cu sarbatoritii.
O seara faina la toate.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

carrie spune:
La multi ani fericiti Matei!!!!!!!Ioana sa-ti traiasca comoara si sa va bucurati de frumoasa voastra familie!!
eu nu merit bilutza ca ieri m-am indeletnicit pozele.
sunt in continuare racita cu niste migreneeee.nortoc ca dorm fetele bine noaptea!
nu am cum sa vin azi, sunt cu ambele fete , bunicile is ocupate poate se milostiveste tata sa ne duca sa ne cumparam de ale gurii da nu pot sa-l las pe el cu amandoua.as incerca maine dupa masa da e greu sa promit acuma, daca cumva nu va vedeti azi...
mai viu sa vad ce hotarati
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

ralucames spune:
nu ma puneti kiar nemotivata, dragele mele, ca abia am scapat
a fost cumplit de greu... si-au cam batut joc de noi, dar bine ca a trecut cu bine... ma dor cumplit ochii, ma simt inca tare incarcata psihic... sunt in concediu pana luni, asa ca profit de fiica-mea, care a suferit poate cel mai mult din lipsa ei de acasa si din bratele mele... asa ca o voi "rasfata" pana luni, ma voi ocupa de casa-ca fuge toata... de mancare-n-am mai facut ceva cu placere de un secol... etc.
V-am simtit lipsa, de fapt am simtit lipsa la tot ce-mi placea sa fac si nu am apucat... dar recuperez incet-incet.
Cu intarziere vreau s-o felicit din suflet pe Roxana, pt printzishorul ei, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
Romana, un gand bun primeste si de la noi pentru sarbatoritul zilei de ieri, sa va bucurati din plin Matei
apropo, cand vreti sa va intalniti mai precis?? azi sau maine??? (nu vreti totusi maine??? sa poci veni si eu si Criss.??)... daca nu va deranjeaza ca program...
va pup pe toate , mai vb de-amu incolo!!
minunea vietii mele

Lu_mi spune:
Multumim de primire
Si noi suntem raciti, a inceput Mihai si apoi am luat si restul familiei. Atita am asteptat vara sa se termine cu racelile... si uite ca vara a venit si noi nu mai terminam .
Si fix astazi, cind e asa vreme de kko, au venit la servici mesterii sa monteze aerul conditionat. Usi si geamuri deschise, curent, galagie... exact ce lipsea la raceala mea. In fine, trece si asta.
Cristiana, sanatate va doresc . Sper sa treaca repede.
Lumi si Mihai (21.11.2003)

roxana1974 spune:
Stanca, nu am venit fiindca nu eram in the right mood! Nici acum nu sunt si nici nu e momentul, am intrat doar sa vad rapid ce mai ziceti. Sunt la job, prastie...
Noi suntem ok...noutati, saptamana viitoare cand ma intorc eu din delegatie. Plec duminica si ma intorc vineri seara.
Cristiana, felicitari pentru eveniment. Sa va traiasca puiutele si sa fiti fericiti forever! Vai ce scumpa e si pisi mica, toata e Mihai!
pe curand,
Roxa

svety spune:
Salut fetele! Sunt foarte obosita, cu moralul la pamant rau de tot. Munca super grea, remuneratie mica mon cher. Cazuri nasoale, parinti bolunzi, copii amarati. VREAU CONCEDIU!!!! A lipsit directoarea sapt. asta si am venit pe la 3 fara acasa si am bagat niste soamne langa prunc...In concediu plec din 30 august, 15 zile.
Lumi, bine ai venit si de la noi!
Fetili, distractie faina la Liga
ps. mai gagici, nu-i gasiti voi lui Mihai niste clienti pt. termopane si plase de insecte?
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">