Cluj rulz! - 71

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Rolo tare dulce Ilenuca,lasa ca va aranjati si cu casutza.ciudata totusi atitudinea socrilor cu ciuciu ajutor

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sper si eu sa nu fie varicela.De azi a intrat in vacanta pana la toamna.

Cristiana si Razvan e agitat noaptea.Cred ca e de la caldura.O sa incerc in seara asta sa ii dau CalmaBaby ca ne-a mai ajutat odata.Eu am inceput deparazitarea de duminica.Eu periodic ii dau chestii din astea naturiste de deparazitare.De data asta vom lua si noi ,cu totii,zentel.

Mariana m-am interesat si e contagios cu o zi inainte de eruptie nu si in perioada de incubatie , in cazul in care are varicela.

Tocmai am vorbit cu Bogdan si dupamasa vrem sa mergem la Turda sa facem o baie la Tarzan sau la strand.Abia astept.
Daca mai e cineva interesat va asteptam.

A propos Svety ce mai faci?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutici fetelor!
Sunt ok cu moralul, dar atat de ocupata nu ma mai fost in viata mea. De fiecare data cand scriu aici, ma gandesc ca mai rau nu se poate, ei bine, iata ca da! Sunt varza!!!
Multumesc ca v-ati gandit la noi, de ziua lui Serban! Io mama denaturata nu am fost acasa, eram la Mamaia, iar prietena mea Luana, i-a facut lui Serban tort . Am avut parte si de distractie, a fost aproape bine, pe litoral. Am avut o saptamana zbuciumata, cu tradari si frustrari, dar spre surprinderea mea proprie le-am facut fata cu mult mai mult succes ca altadata, mi-am revenit cumva si cred ca mi-e mult mai bine psihic. Singura frustrare pe care o simt acum este din lipsa de timp de am-mi vedea prietenele si de a povesti cum se cade cu ele. De asemenea, cred ca-mi sacrific cumva relatia cu Serban si cu Victor, sper sa fie ok pana la urma...pitici pe creier tot mai am, dar macar nu ma mai chinuie rau.

Nu am timp sa va scriu detalii, poate reusim totusi sa ne vedem saptamana viitoare, sa pove mai mult ;-)

Va pup,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Stiti ceva de gradinita Milenium din Grigorescu?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, am si eu o intrebare de baraj: chef de ziua lui Serban cand faci????
Si eu vreau sa ne vedem neaparat saptamana viitoare!

Stanca, sa inteleg ca azi de aia nu mi-ai raspuns, ca erai la strand? ce fain; v-ati distrat/ ce a facut Razvan? sa inteleg ca incepeti sa simtiti gustul vacantei?!

Cristiana, imi pare rau de voi ca sunteti chinuiti noaptea; sa stii ca si noi am trecut prin momente teribile cu Stefan dupa nasterea lui Simon (nici nu vreau sa-mi amintesc); eu sunt convinsa ca si Thea are aceste cosmaruri si pe tema nasterii surioarei; si eu iti recomand sa ii dai Theiutei CalmaBaby; daca ai o parghie pt ai linisti somnul e bine sa o folosesti ca sa nu se agraveze situatia; mai multe pove cand ne vedem (daca vrei).

Eu mi-am gait un amant - jobul!!! Sunt pe zi ce trece tot mai prinsa cu treaba si mor ce imi place! Imi place sa ma duc de la 7; iar azi am plecat de acolo pe la 17.30
Saptamanile urmatoare (2) o sa dorm acolo ; pleaca contabila in concediu si trebuie sa tin eu casa pana se intoarce ; habar nu am cum se face treaba asta (o s-o invat!) si habar nu am cand o sa le fac pe toate, dar nu conteaza; bine ca in aceasta perioada imi sunt copiii in MM si nu trebuie sa ma stresez la ce ora ajung acasa. Asa ca .... santier e numele meu cel nou

tuturor!
Somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana, mersi de pont o sa iau ceiuc din ala...is tare necajita si azi noapte s-a sculat din ora in ora, a plans asa ca in transa ca nu puteam comunica cu ea.
dimineata e fresh si in restul zilei e linistita-cat poate fi ea de linistita- si cuminte, nu pricep ce poate fi...mai zi-mi voi cum ati gestionat criza?

Roxa, ma bucur ca esti ok.pitici avem toti stai linistita...da de ce zici ca-ti pereclitezi relatia cu piciul?din cauza jobului?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristiana, da, din cauza job-ului...sper sa imi vina mintea la cap si aici...

Stanca, Serban mi-e bolnav, cu febra, s-ar putea sa fi luat varicela, desi a fost un singur caz la gradi, micuta Emilia...nu-sh ce sa zic...

Mariana, nu fac chef de ziua lui Serban anul asta...din pacate, las' ca fac la anul in casa noua, ce zici? sau unul mic, asa de inaugurare, prin august...deocamdata suntem prastie cu banii, chiar nu pot...Duminica mergem la o nunta...si tot Duminica Rolo o boteaza pe Ileana...

Simo am fost ieri la 'prietenul nostru' si te-am pomenit...a zis ca trebuia sa-l mai suni...

hai ca poate pove saptamana viitoare, eu sunt absolut prastie, dar nu deprimata tineti-mi pumnii cu Serban sa-i treaca repede si sa nu faca febra mare...desi l-am lasat cu 39

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Roxana, pacat ca nu-i faci chef lui Serban!!! Sanatate piticului; cum stati? au aparut bube?
Si zici ca in august va mutati? era si cazul ; cred ca deabia astepti.

Cristiana, azi am vrut sa te sun ca sa mai pove, dar n-am apucat; sper ca maine.

Simona

Ai mei copii s-au trezit de dimineata (eu i-am vazut abia cand am venit de la servici) muscati de tantari pe fata; fiecare are cel putin 5 bube pe fata; intrebarea mea e urmatoare: de unde tantari??? ca nici unul nu avem in casa ; si mama zice ca lui Stefan i-au mai aparut intre timp + 2 bube pe fata s-au facut cu un fel de varf galben (discret). M-am intrebat: o fi varicela??? dar Stefan e vaccinat + nu au facut nici un pic de febra.
Sunt f nedumerita si necajita; mi-e frica sa nu faca ceva, mai ales ca duminica pleaca in MM. Asta ar mai lipsi.

Noapte buna!
Semnat: santier

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Simo am fost ieri la 'prietenul nostru' si te-am pomenit...a zis ca trebuia sa-l mai suni...

Ar fi fost dragut daca imi raspundea la telefon

Mergi la inceput