Pe numele cui sa cumpar apartament?

Pe numele cui sa cumpar apartament? | Autor: marimar

Link direct la acest mesaj

Multumesc din start celor care imi vor raspunde !

Daca vom cumpara un apartament in RO, e necesar sa fie in numele amindorura sau e ok sa fie doar pe numele unuia dintre noi ?

Cam la ce pret in euro se ridica un apartament de 2 sau 3 camere in Balta alba de ex.
Apartamente noi se construiesc? ( nu ma intereseaza zonele de linga centru ). Cam la cit se ridica un apartament de 60-80 mp?

Daca aveti link-uri cu articole sau discutii asemanatoare va rog sa le postati sau trimiteti un mesaj.

Multumesc.

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bine ar fi ca apartamentul sa fie pe numele ambilor soti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Marimar, pt. apartamente noi te sfatuiesc sa dai o cautare pe google "apartamente noi". E cel mai bine, vezi si preturi si tot. Apoi daca vezi ceva ce-ti place si-ti convine si ca locatie, sa intrebi aici, poate cineva are aceleasi gusturi cu tine. Altfel, intrebarea ta e prea generala, e greu de raspuns.

Cit priveste prima intrebare si eu cred ca e mai bine sa fie pe numele amindorura.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu conteaza daca pe contract e numele ambilor soti sau numai al unuia, in act se face mentiunea de casatorit, de aici deducandu-se ca ambii sunt copropietari

Mergi la inceput