Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 24

mikiriki spune:
La multi ani Menna!!!! multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti sa primesti.
Miki

MirelaV spune:
hello miki. sunt pe fuga. am ajuns in bucuresti tarziu. maine va pun pozele on. sa vedeti ce ne-am distrat
canne-marie,
sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de ce e mai bun si sa nu lasi pe nimeni si nimik sa aduca nici macar o umbra de tristete peste ziua asta care pt tine e una superba! la multi ani!acum fug la somn
nite nite all.. MirelaV
pupicei pe burticei

Menna spune:
quote:
Originally posted by MirelaV![]()
![]()
![]()
![]()
La multi ani Dora, sa fii sanatoasa si voioasa si iubita si dorita si gandul cel mai frumos al tau sa devina real si parte din sufletelul tau!
Sa ai o zi minunata iti doresc si...sa vii sa-mi dai de baut!!!![]()
![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
mercii soro

multumesc miki

mikiriki spune:
cu placere
Mire noapte buna. Astept pozele. cand ai timp de ele.
Canne-Marie Annes La multi ani!!! multa sanatate si iti doresc sa treaca totul cu bine.
Miki

MirelaV spune:
www.dropshots.com/schatzi8080" target="_blank"> poze galati MirelaV
pupicei pe burticei

july_g spune:
LA MULTI ANI MENNA, LA MULTI ANI ANNE!
Sa fiti sanatoase si iubite, sa dea Domnul sa aveti parte numai de bucurii si fericire!
Ma duc fuguta sa vad si eu pozele si revin!
Va pup pe toate!

july_g spune:
Am revenit cu tot cu cafeluta!
Mire, suntem mumosi toti 3, asta e clar! Pardon, toti 4!
Anne, Missy nu va mai consumati cu socrii. E poveste veche de cand lumea. Voi incercati sa nu ii bagati in seama!Altfel, tot voi suferiti si pe ei ii doare la 10 metri departare. Credeti-ma ca stiu ce spun. Sa va povestesc reactia socroseniei cand a auzit ca avem fata? " Vai, se pierde numele!" Si asta nu e nimic, dar am invat in multiiiiiiii ani, pur si simplu sa ii ignor!
Anne, is mult mai in varsta ca noi. Pentru ei sticla pe masa este o obisnuinta a nuntilor. Asa au vazut ei toata viata. E aproape imposibil sa ii faci sa inteleaga ca s-a progresat, ca lumea se schimba! Mama mea, are hota de un an. Crezi ca am reusit sa o fac sa inteleaga ca trebuie folosita? Da, ii da drumul, cand a terminat mancarea de facut! I-am luat masina de spalat automatica! Vai de popoul meu pana a inteles cat e de utila! Astia sunt, cu ei defilam! Sunt in varsta, sunt ai nostri, ei ne-au facut, ne-au crescut! Buni, rai, sunt parintii nostri. SI pentru barbatii nostri tot asta reprezinta.
Missy, poate e mai bine ca nu ii intereseaza. Decat sa te sufoce cu sfaturi pe care nu le ceri, pe care nu le vrei, poate e mai bine ca nu ii intereseaza!
Cristina, m-ai amuzat rau de tot! Iarta-ma te rog, dar e haios sa vezi ca un medic este enervat de alt medic pentru ca habar nu are de medicina si mai e si mandru! Asta imi spune ca totusi se schimba ceva in Romanica noastra!
Va pup si o zi usoara!

canne-marie spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt.urari.
Astazi va astept cu cu multe praji
cu multa
sa curga rauri rauri,cu bomboane de ciocolata,cu saratele pt.cine doreste.
La multi ani MENNA,sa fi sanatoasa si fericita.'cesc racusoarele.
annes

Missy spune:
LA MULTI MENNA, LA MULTI ANNES! 28+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

M&M spune:
LA MULTI ANI MENNA!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos, multa fericire si multe realizari!!!!
LA MULTI ANI ANNE!!!! Sa ai parte de multe realizari, impliniri, dragoste si noroc si o nunta ca in povesti!!! Cu ce bunataturi ne rasfeti azi!!!
Mire, July, mi-au placut pozele!!! Mire, serioasa ca intotdeuna.July, esti o graviduta frumuscica foc. Sa stii ca nu deochi.
Miki, esti cam "tacuta" in ultima vreme!!! S_a intamplat ceva???
O seara buna tuturor si sa continue petrecerile.
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci