Racusori, it's party time!(26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Io-s prin zona.
Se pare ca ploaia si frigul meu au ajuns doar acasa la ai mei.
Pupici

Miki

Mergi la inceput

Ah... am uitat. N-o sa fiu activa deoarece e feciorul la noi.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Mirela a ajuns cu bine, am plimbat-o prin oras de am ametit-o, am fost pe faleza, apoi la o terasa. La 12 am cedat cu totii, iar acum doarme toata lumea mai putin eu. Organismul meu nu a realizat inca , dar pe cuvant ca sunt in concediu!
Si ca sa nu imi uit obiceiul, haideti la o cafeluta!
Va pupam si zile usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

July, multam de cafelutza!!! Concediu placut si salutaru Mirelei...

www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

July multzam de cafelutza. Distractzie placuta fetelor
Va doresc o duminica placuta

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Hei, nimeni in zona?
Ia poftiti la cafeluta sa incepem saptamana cu bine.
sau atiy plecat toate in concediu?

28+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Nop , eu sunt pe baricate,ma mananca serviciul pana la nunta.Asa ca nu pap concediu pana atunci.Fetelor eu nu prea intru in WEEKEND pentru ca sunt plecata mereu din Bucuresti cu rezolvatul treburilor pt.nunta,asa ca nu ma da-ti disparuta.Am avut un week de kakas,ne-am cu socu mare ,la greu.Fetelor am ajuns sa nu-l mai inghit,imi vine sa-i dau foc cand il vad.S-a gandit el mai bine sa nu mai vina la noi la nunta ,pentru ca vezi doamne nu l-am ascultat si nu l-am intrebat pe el ce si cum.Va zic noi ne facem nunta singurei din 2 salarii,fara ajutorul nimanui si suntem cam gata cu totul.Vroia sa ne impuna anumite lucruri,parca era el ginerica fara frica,ne obliga sa luam nasii lui de cununie si de botez ai sotului,care sotul nu avea nici in clin ,nici in maneca cu ei,nici nu vb.cu ei.Sa punem sticlele de tuiculita,de vin si de apa pe mese la nunta,ca la tara,ca ce asa se face,deci repet sticla de sticla,nu peturi.Doameeee imi vine sa urlu cate o data,am zis sa nu ma mai enervez,dar cateodata este ffffff absurd.Auziiii lumeee sa dea el lumea de la mese la o parte sa se aseze altii,pai cum vine asta,adica eu ii asez si vi tu sa-i dai la o parte?Mai bine ca nu vine si sper sa nu ma trezesc cu el la nunta,ca il dau afara asa cum a venit.Ce face asta din om ,domne.

Hai ca v-am inebunit cu problemele mele.Ne mai auzim noi azi.
Mai buna cafeau ta pisi.

'cesc rocusoarele.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si eu prin zona, azi ceva mai devreme ca de obicei. M-am enervat rau la serviciu pe un doctor care pe langa faptul ca este total paralel cu medicina, mai e si de o madrie prosteasca!!!
Annes, si noi am facut nunta din banii nostri, nu am lasat pe nimeni sa ne strice planurile. Ca am mai ascultat cate un sfat asta este partea a doua!!! Este nunta voastra, nu trebuie sa lasati pe nimeni s ava strice acea zi minunata.
Missy, multam de cafelutza!!!
Restul fetelor pe unde umblati???

www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

ioi mai anne, nu-l baga in seama. vorbesc oblu eu, care mi-a trebuit o gramada de ani sa ajung sa ma detasez de ei, in special el.
si daca e rost de barfit socrii, hop si io. ca nici eu nu-l suport pe al meu. soacra mai treaca mearga, dar socru, pfui ca nu-l pot inghiti. si mi-e ciuda ca e pe deasupra tot rac, el in 16 eu in 17, fir-ar ...
dar acum sunt mandra de mine, am reusit sa ma detasez, si le multumesc lor pt asta.
pe scurt, ca povestea e lunga. la prima sarcina, presupuneam noi dar inca nu era sigur, al meu om de fericire le-a zic: s-ar putea. nici o reactie din partea lor. doua saptamani mai tarziu ii chemam la noi si le dam vestea cea mare: I'm pregnant. reactie (el): asta stiam, am crezut ca ne-ati chemat sa ne ziceti ceva mai important. 2 zile am plans.
sarcina nr 2, adica in prezent. decide sotul ca datorita reactiei lor la prima sarcina, nu le spunem, sac, sa afle de la altii nu de la noi. buuun, afla de pe internet (precizez ca stam in acelas oras cu maxim 30.000 locuitori). reactia lor: nici una. sunt in luna a 7-a si nu m-a intrebat o data, o singura data cum ma simt, sau pe sot sa-l intrebe ceva, orice legat de sarcina. am stat de 2 ori in spital, nu trebuia sa vina cu supa si compot, doar sa dea un telefon. niente. sau cum ar zice sotul: macar sa ma fi injurat ca mai imi trebe un copil, sa ma fi batut ca nu le-am zis si lor si tot era o reactie.
concluzia mea: cutia de carton de la inghetata primeste mai multa atentie decat primesc eu ca ambalaj al urmasilor lor. asa ca, cei 7 ani de acasa ma obliga sa-i salut cand ii vad, dar atat. chiar ma gandesc, daca cumva or veni sa vada copilul dupa nastere, sa-i las sa-l vada? ma intreb cum poate un parinte sa fie asa indiferent la viata copilului lui? (asta e doar cea mai mare din indiferente, mai sunt nenumarate miniscule, de care mai bine nu-mi amintesc)
pfiu ce bine ma simt, ca mi-am spus of-ul.

pupici

PS: ce e saptamana asta de e asa liniste? parca suntem in rac si it's party time? care pe unde va chefuiti?

28+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

La multi ani Dora, sa fii sanatoasa si voioasa si iubita si dorita si gandul cel mai frumos al tau sa devina real si parte din sufletelul tau!
Sa ai o zi minunata iti doresc si...sa vii sa-mi dai de baut!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput