Racusori, it's party time!(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

La multi ani tuturor racusorilor ce si-au aniversat sau urmeaza sa-si aniverseze ziua de nastere! Nu am mai scris demelt aici, iertat-ma, dar de acum sper sa fiu mai harnica.Concediu placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetelor!
Anne, La multi ani, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!
Multumesc fetelor pentru urari!
Sa dea Domnu ca micuta sa fie santoasa, e tot ce imi doresc!
Mire, AMR 4 zile!!!!!!!!!!!
Vicki, sa ai un concediu placut si sa nu ne uiti!
Anne,nu fi dezamagita de marea noastra! Eu as vrea sa merg la marea noastra si sa nu fie aglomerat! E adevarat, nu pt. preturile astea!
Eu am petrecut nitelus aseara! Nu mult, ca nu am facut mai nimic, dar a fost placut!
Va pup si dupa ce dau cafeluta, am sters-o la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
July, buna cafea! Incep si eu cu AMR-ul pana la concediu? Zilele astea trec cel mai greu.
Noi aveam posibilitatea sa luam bilete la mare, dar am preferat muntele, tocmai pt. faptul ca in Eforie e f. aglomerat, plaja e f.mica, preturile f. mari si mizerie idem si la fel. Anul trecut am fost foarte dezamagita. Asa ca anul asta mergem la Busteni.
Si promit sa nu va uit.
Mire, wk placut la Galati.
racusoarele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutari racushoare
Va doresc o zi minunata. Brrr....ploua si e frig
Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Tu mori de frig in Germania,iar noi nu stim cum sa mai ne ferim de soarele asta si de caldura asta insuportabila.Eu una mi-as dorii sa ploua si la noi cateva zile,sa mai racoreasca putin asfaltul asta incins si blocurile.

'cesc racusoarele.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Auzi-ti fetelor.

ATENTIONARE METEOROLOGICA

COD GALBEN

Din a doua parte a zilei de miercuri, 4 iulie, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toate regiunile, incepand din vestul tarii si se va manifesta prin intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, iar izolat ploi cu caracter torential si grindina. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 25 - 30 l/mp. Astfel de fenomene meteorologice vor fi mai frecvente, dupa cum urmeaza:

- miercuri dupa-amiaza si noaptea de miercuri spre joi in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia si in nordul si centrul Moldovei
- joi in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei.

Nota :
Miercuri, 4 iulie, vremea va fi calduroasa in toata tara, caniculara local in Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei, unde temperatura aerului va urca pana la 36 ... 37 de grade.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

la noi (ardeal) e asa o vreme apasatoare, parca sta sa ploua si totusi nici un strop. si asa resimt eu tensiunea asta in cap si oase, de n-am spor la munca si chef de nimic.
mai dar mult ne mai influenteaza vremea asta, sau suntem noi sacaiti si nu ne convine nimic?!

pupici

26+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deci iar ne asteapta furtuni, ploi , vijelii!!!!
Missy, sa stii ca vremea ne inluenteaza mai mult decat credem noi.
Mikki, vrem si noi putina racoare...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io-s inca la sv. o sa plec pe la 18 k am de platit niste facturi.
in rest...toate bune. doar cateva zile aglomerate. abia astept sa plec sambata k mi-e dor tare de burticile din galati!
viki, concediu placut!!!!
missy, tu din oradea esti? sau confund?
cristina, cum fu week end ul?
restul fetelor...ce invartiti? o zi buna in continuare va doresc!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

cristina, cum fu week end ul?
restul fetelor...ce invartiti? o zi buna in continuare va doresc!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mire, weekend-ul fu minunat!!! Liniste, racoare, plimbari. Din pacate nu am facut poze.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput