Racusori, it's party time!(26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani IULIA!!! Multa sanatate, fericire si bucurii. Sarcina usoara in continuare

Miki

Mergi la inceput

Mirela io nu reusesc sa adorm. am baut o cafea pe seara si mai devreme o cola ( mi-era sete si m-am saturat de beau tot apa)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

miki, chiar vroiam sa scriu in mesajul de mai devreme "miki, dormi?" dar zic ehhhh...doar io-s cuc nauc...
imi iese frappeu' pe nas acu'. nici urma de somnnn

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata Fetelor!
Multumesc MIRE, asa sa dea Domnu! Si mai ales cu Liana!
Multumesc Miki, Cristina!
Mony, bine ai venit printre noi!
SI pentru ca zi m-am pricopsit cu al 31-lea an de viata, fac cinste de dimineata cu cafea, tortulet si ce vrea fiecare de baut!
Va pup si o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Iulia, LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa ai o nastere usoara si o bb-lusha sanatoasa, cuminte si mancacioasa.
Eu iau tort si cafea, poate mai tarziu un de sampanie.
O saptamana minunata racusoarelor!
Eu mai lucrez saptamana asta si de pe 9 iulie sunt in concediu! Lipsesc o luna, Mire - sa nu ma dai absent nemotivat! S-ar putea sa trag Internet si acasa, inca nu e sigur...
racusoarele petrecarete!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Bine ai venit Moni
La multi ani July si Anasebe, santate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor.

si o saptamana faina pentru toti racii si nu numai

26+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata racusoarelor.gata.
LA MUTLTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DE AZI SI PRINTRE ELE SI SOTUL MEU.Sa trai-ti,indeplinirea tuturor dorintelor,sanatate si numai bine.Dau un in cinstea voastra.

LA MULTI ANIIIIIIIIII ! ! !

'cesc rasusoarele si ne mai vedem azi pe aici.

annes

Mergi la inceput

Žneatza

La multi ani sot de Annes !!!
Mire dupa ce-am scris mesajul m-am prins somnul
Va doresc o saptamana usoara

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI JULY!!! Sa ai parte numai d elucruri minunate si frumoase !!! WOOWWWW ce ne resfeti!!! NU refuz nimic,
Annes, LA MULTI ANI si sotului tau!!! Multe realizari , impliniri si tot ce vreti voi!!!...
Fetelor, noi am ajuns asear din Bazna . Este un satul sasesc, unde exista si o baza de tratament cu nasol!!! Noi doar ne-am plimbat.

Mony, bine ai venit!!! Sedere cat mai placuta si indelungata alaturi de noi. NU te vei plictisi.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Sarut'mana fetelor.
Am o oboseala in mine.In wek am fost la mare,am ramas fff dezamagita.Nu prea era lume,am fost in Olimp,seara am luat-o pe jos pana in Neptun si nici tipenie de om pe strazi .In Neptun mai era ceva ,dar nu fff aglomerat,cum era o data seara de nu aveai loc sa mergi pe strada de masini si oameni,iar acum bate vantul.Cred si eu la ce preturi sunt la noi pe litoral ,mai bine pleci in strinatate,acolo mai vezi si altceva.Pai de la 1 iulie s-a scumpit cazarea cu 20%,pai in stilul asta unde mai ajungem domne? ? ?Ieri era o camera dubla 280,iar singal 230.Face-ti si voi o socoteala,cam cat zar fii cu totul pt.7 zile.

'cesc rocusoarele si mai vb.

annes

Mergi la inceput