Racusori, it's party time!(26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Ma bucur ca v-a placut tratatia mea.
Canne, sa porti sanatoasa si iubita rochita de mireasa. Sa ai o nunta de vis.
Mire, inca o data sa treaca durerea.
Am primit aprobare sa plec si eu mai devreme acasa. Yupyyyyyyy! Si am si wk liber, deci de doua ori Yupyyyyyyy!
racusoarele si wk placut.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Va pup din zbor, am fost foarte prinsa zilele astea, mult de lucru la birou.

un WE placut si sa ne auzim cu bine si chefuri multe next week, doar e zodia noastra, let's party!!!

26+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si eu prin zona, din nou.
Azi sunt SF PETRU si PAVEL!!! La Multi Ani tuturor celor ce isi serbeaza onomastica astazi!!!!
Cam plictisitor sa stai acasa. AM facut putina ordine, am dat cu mopul,am vrut sa spal, dar mi-am adus aminte ca este sarbatoare, am fost la coafor, sa imi pensez sprancenele si la piata. Si cam atat am facut pana acum.
Vicky, weekend placut si distractie placuta!!!!
Noi plecam maine in Mures. Sa nu ma dati disparuta...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Fetelor,eu ma chinui cu o durere de ceafa.Am anchilozat gatul pe partea stanga,nici nu pot sa ma intorc,ma intorc ca un robot.Nu stiu ce sa mai i-au de durere,am luat ketonal ieri si azi un midocalm si degeaba.
Eu plec maine la mare, 2 zile,sa nu ma da-ti si pe mine disparuta.
Sper sa imi treaca durerea asta in wek.

Asa ca dragele mele racusoare va doresc un WEK cat mai placut si sa ne auzim cu bine luni dimineata la o si ceva de sau chiar .

Asa ca va 'cesc dulce .

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna seara fetelor!
Am absentat motivat, din cauza de lipsa de net! De la furtunile astea a fost trasnit un fir si abia azi am reusit sa am net! Sper sa nu pice iarasi!
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor , sa va dea Dumnezeu santate si multa iubire!Si un pupic mare si grandios pentru toate cucuietele: Mirela, Mona, Bone ,Vicki si Geo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noi tocmai ne-am intors de la medic. Suntem bine, dar se pare ca nu vom respecta termenul! Mire, o sa te rog sa treci la noi si numele si eventual si zodia, ca sigur nu apuca sa iasa leoaica! Mai fetelor, eu constat aici sa, ca numa fetite facem de cand scriem la racusori! O fi ceva in atmosfera?
Ia restu fetelor sa faceti baietei! Sa mai echilibram balanta!
Va pup pe toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Las cafelutza pregatita pentru cine vrea.
Noi ne pregatim sa plecam la Bazna, in Sibiu, dupa cate am inteles.
July in caz ca nu apuc sa mai scriu pana luni , iti urez de pe acum LA MULTI ANI!!!! Multe realizari, impliniri si petrecere frumoasa!!!!!
Un weeekend minunat tuturor si sa petreceti frumos!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Va doresc un WE minunat.
Cristina distractie placuta si sa te intorci cu muuulte poze

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony-k spune:

Salutare racusoarelor!si eu sunt un racusor nascuta pe 20 07 cu o bebelusa mica taur 9 mai 2007 .Vreau si eu aici la voi.

fetelor care isi serbeaza astazi ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu am net acasa de vineri. tare aiurea fara "drog". scriu acum dar nush daca pana termin de scris mesajul nu pica iar...
sper k ati avut un week end minunat, zile linistite si frumoase. eu am reusit sa termin casa dupa curatenieeeeee si zugraveala
sambata plec la...galati cateva zile
cam cu asta ma laud. inchei repede sa nu pice netul iar
va pup..si va doresc o saptamana buna!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Pentru k este trecut de ora 12..vin prima pe ziua de azi sa cant la multi ani...multi ani traiasca..multi ani traiascaaaaa..la multiii aniiii..cine sa traiasca...cine sa traiasca...la multi aniii....Iulia sa traiasca si bebelina Liana sa vina pe lume sanatoasaaaaaa...la multi ani!!!!!
La multi ani draga mea, sa ai o zi superba, plina de bucurii, impliniri, neprevazut, ganduri bune, liniste sufleteasca, burtik cumintica si distractie placuta!
Cu speranta k am fost prima..dupa Ionut care iti ureaza la multi ani...ma retrag. nu k mi-ar fi somn..k acum am venit de pe afara si am la "bord" un frappe si 3 cola deci clar...noapte alba scrie pe mine. bine macar k merge netul. sper sa nu ma dezamageasca!!!!
nite nite all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput