O sansa pentru Stefanel !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

AncaMaria -Multumesc mult ca sunteti alaturi de Stefanica si Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toti la nevoie si sa rasplateasca oamenii nostri cu suflet mare,ce ne sunt alaturi la greu.

http://craiustefan.3x.ro

Ma rog pentru micuta Diana si nadajduim ca,cu atatea suflete care se roaga pentru scumpa de ea,Dumnezeu este deja convins ca trebuie vindecata curand.Doamne ajuta!

RUGATI-VA pentru DIANA!!!

Mergi la inceput

Domna Catalina vreau sa va multumesc mult,atat dumneavoastra,doamnei Veronica si domnului Gabriel Carusi, cat si minunatilor dumneavoastra colegi.
Va multumesc pentru banuti,sunt...foarte multi,a fost o mare surpriza si mare bucurie sa vad ca am atat de mult ajutor.Stefanica stie ca oamenii cu suflet mare ne ajuta sa plecam sa ne vindecam,si este foarte incantat.Sa-l vedeti cum se bucura ca pleaca la operatie! Isi doreste cu disperare sa fie si el un copil sanatos sa poata sa se joace cu copii dupa care se uita cu mare regret .Speram ca va veni si ziua aceea, mult asteptata,cand Stefanica va fi fericit,alaturi de ceilalti copilasi de varsta lui.Doamne ajuta!
Va multumesc din tot sufletul meu,pentru ca ne sustineti atat de mult.
Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca efortul si inima buna cu care a-ti venit in ajutorul nostru.
Dumnezeu sa va binecuvanteze

Va imbratisam si va pupam
Cu multa recunostinta
Geta si Stefanica

Mergi la inceput

Buna ,Liana30 si Maurice

Multumim din suflet pentru banuti,cu oameni buni ca voi,Stefanica va fi salvat .
Multumim mult pentru ca va pasa , ne sunteti alaturi si va rugati pentru noi.
Bunul Dumnezeu sa-i ajute si sa-i ocroteasca pe cei in suferinta,cum este si Stefanica,cat si pe toti oamenii minunati cu suflet mare,cum sunteti si voi,care ne veniti in ajutor acum ,cand ne este atat de greu.
Va multumim mult
Fiti binecuvantati!

Va imbratisam si va pupamjavascript:insertsmilie('')
Geta si Stefanica

Mergi la inceput

Liana30 - Am ceva probleme la calculator,(blocheaza pagina uneori) nu stiu ce se intampla,sper sa rezolv curand problema
Imi pare foarte rau ca a aparut imaginea aceea neplacuta in mesaj.Va rog sa treceti cu vederea.

Numai bine
Geta

Mergi la inceput

Buna ziua,d-na miraklucker

Ma bucur nespus ca ati venit la noi pe pagina si doriti sa ne intindeti o mina de ajutor.Va multumesc pentru poze.Imi amintesc de copilasul meu,Stefanica,cand era mai mic putin si mult mai usor.Atunci,fiind mai scund,reuseam sa-l arunc in sus ca apoi sa-l prind si sa-l invartesc...si cate si mai cate metode de a-l face sa rada tare, si sa fie incantat de toate jucariile care le mai inventam eu...amintiri...din pacate,acum trecem printr-o perioada mai putin placuta.
Imi plac pozele,sunteti o familie frumoasa,cu trei copilasi scumpi,foarte frumosi, ca trei comori,sunt- superbi.Sa va traiasca copii,multa sanatate va doresc si Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si sa va lumineze viata. Doamne ajuta.

PS. Am probleme la calculator(nu este instalat bine un program si ma blocheaza cand intru pe forum ,cate o data)si nu pot intra la PM-uri
Va rog mult,daca vreti, sa-mi trimiteti un email,sa va dau adresa si poze cu noi - geta.craiu@yahoo.com sau un telefon,dar este mai scump. - 0236/437303

Cu mult drag,va pupam
Geta si Stefanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

geta stai linistita ca eu am luat'o ca pe un impuls..imi prinde bine asa..asa..iau bataie ca sa mai punglumesc desigur..dar nu va uit si voi mai pune ..va pup..si
Doamne ajuta!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Liana30 -multumesc pentru intelegere ... Si pentru toata sustinerea voastra,pentru Stefanica.Multumim mult si sa aveti parte de multa sanatate si numai bucurii. Doamne ajuta!
Toate cele bune.

Va imbratisam si va pupam
Geta si Stefanica

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela35 spune:

Buna ziua! Doamna Craiu, cati bani mai aveti de strans? Ati incercat la firme, sponsorizari? O sa incerc o colecta aici, sper din suflet sa reusesc si sa va ajut mai mult decat cu ce voi dona eu.
Multa sanatate dumneavoastra si lui Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela35 spune:

Mai e relativ putin timp pana pe 15 aug, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sunt sigura ca veti reusi!

Mergi la inceput

Buna ziua,doamna Ela
Va multumim mult ca a-ti venit alaturi de noi,ca ne sustineti cat si pentru gandurile bune .Am sa va povestes cum s-a intamplat cu sponsorizarile:
Pentru a strange suma necesara,fundatia -IKON -,din orasul nostru, ne sustine ,prin lansarea campaniei "O sansa pentru B.Stefan" ,care a inceput in primavara acestui an.Cu aceasta ocazie am reusit sa primim sponsorizari de la cateva societati private,(cu contracte scrise,intre societate si fundatie,care apoi a virat banutii in contul nostru)dar reusita noastra s-a datorat in mare parte, presedintei acestei fundatii, care cunostea personal patronii societatilor private care ne-au ajutat.Am incercat si cu ajutorul Consiliului Local ,trimitand cazul nostru la agenti economici din top ,dar nici macar unul nu a raspuns apelului nostru disperat.

In prezent avem stransi in contul umanitar 32.300 RON, din cei $30,000 -(transplant+transport+vize) de care avem nevoie.Imi este teama sa nu se repete necazul care l-am avut, cu programarea pierduta pentru 23 Aprilie 2007.Acum suntem reprogramati pentru August 2008,cu promisiunea lor,celor de la Clinica din Beijing,ca daca reusim sa strangem suma necesara,ne poate face o reprogramare pentru anul acesta.
Cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa reusim,sa fie bine si pentru Stefanica ,pentru care, fiecare zi este o mare suferinta,fiind imobilizat la pat,neputincios,in mare chin. El este un copil care intelege tot, stie ce i se intampla, vede in ce situatie se afla si sufera foarte mult,plange tot timpul ca el nu poate fi,ca ceilalti copii si m i se rupe sufletul pentru suferinta puiutului meu ,ingerasului meu nevinovat.
V-am scris cam... mult,sper sa nu va suparati...pentru raspunsurile mai amanuntite...

Va doresc multa sanatate si toate cele bune .Doamne ajuta!

Cu mult drag
Geta si Stefanica

Mergi la inceput