safl fundeni

safl fundeni | Autor: marua

Link direct la acest mesaj

despre safl... unde sa-mi mai fac analizele k sa fiu sigura k sunt corecte si sa nu ma indop cu medikmente de kre nu am nevoie si kre mi-ar face mai mult rau?am facut analize la fundeni,dr uscatescu mi-a dat rezultatul L.A.-pozitiv,ACL-negativ APTT mai mic decat normal,eu dupa ce m-am mai documentat,le-am refacut la medicover si...toate negative si in limite normale .despre paraziti ce sa mai spun?dr. Gogoase de le fundeni ma gasise plina de paraziti de kre nici nu auzisem.le-am refacut si pe alea in alte doua locuri si .........tot negative.Pt ele tb. sa iau o mie de ani antibiotice kre mai de kre mai toxice.(eram diagnostikta cu safl secundar in urma parazitologiei).eu nu sunt insarcinata dar am niste manifestari neurologice mai ciudate....si am fost trimisa sa fac aceste analize,ca aveam INR-ul 1,2.Acum pe kre sa le cred? atata iresponsabilitate exista in sistemul medical romanesc? urma apoi tratament a la long cu vessel due ....Astept vreo 2 luni si o sa le repet,dar unde sa am incredere in rezultate?stiu k e la fel de periculos sa iau tratam. dak nu am nevoie cat si sa nu-l iau dak am safl. oricum ciudat k majoritatea kre erau la fundeni aveau toxoplasma,de fapt vreo 6-7 persoane pe kre le-am intrebat .chiar toti avem ?ca se cerceteaza ...,ca parazitii dau safl in secundar.ca...asa mi s-a spus,dar de ce celelalte laboratoare mi-au dat rezultatul pt toxopl. negativ? cercetarea asta nu se face pe cazuri reale?dak chiar nu am de ce sa iau 21 de zile de rovamicina?ficatul meu cine il mai repara?revin:cata iresponsabilitate exista cand e vorba de sanatatea oamenilor?cum ramane cu juramantul doctorilor? stie cineva raspunsul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Draga mea, multe intrebari, putine raspunsuri. Ar fi bine sa repeti analizele la Institutul Cantacuzino, poate acolo vor iesi tot negative, caz in care cred eu, ar trebui sa stai linistita. Si incearca sa mergi la neurologie, s-ar putea ca simptomele tale sa aiba alta explicatie! Sanatate multa!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Pentru analizele de coagulare : Coltea, dr Avram. Au fost f multe discutii pe forum despre dr Uscatescu, asa ca da o cautare si ai sa vezi. Bafta multa.

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marua spune:

marilena,multumesc pt sfaturi.Am fost la neurologie la spitalul Sf.Pantelimon,de acolo m-a trimis sa fac analize la fundeni. dar doct. nu a acceptat ca fiind valabile decat analizele de la fundeni care aratau cum k as avea o mie de paraziti ,mie nu mi-a venit sa cred si am refacut analizele la alte 2 laboratoare kre mi-au dat rezultate negative.de ce as merge pe mana Fundeniului?neurologul de la Sf. Pantelimin nu accepta ca la fundeni fac greseli,eu observ k multi pacienti se plang de fundeni.nu mai am incredere...Am inteles ca sunt in cercetare cu aceasta problema...si kre e vina mea?dak as avea nervii tari m-as mai duce la alte 5 laborat. sa fac aceleasi analize.de curiozitate. sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da-l dracu si p-ala de la pantelimon daca e asa optuz. Adik in tot bucurestiul asta mare numai fundeniul face analize calumea??? mi-e rau!
Una peste alta eu nu cred ca am citit de cineva pe-aici pe forum sa fi facut analize la fundeni si sa fi iesit sanatoasa. Deci acolo oricine merge are ceva cu coagularea si musai face tratament cu aspenter sau clexane.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu am facut analizele de coagulare atat la Fundeni cat si la Coltea, cu acelasi rezultat LA pozitiv, restul indicilor de coagulare modificati. DAr astea le-am facut dupa ce-mi iesise anterior o coagulograma foarte proasta la un alt laborator. Pe mine nu m-au indopat cu nici un fel de medicamente (problema am descoperit-o cand eram insarcinata in 8 luni). Mi s-a spus ca atata vreme cat am ramas gravida, n-am avut probleme in sarcina legate de SAFL si valorile LA nu sunt foarte mari, nu e cazul de tratament. Sunt si eu cam ingrijorata cu unele probleme neurologice, dar sincer, acum fiind insarcinata cu al 2-lea copil, astept sa nasc si voi mai vedea. Tu de ce manifestari neurologice te plangi?
De paraziti, nu stiu ce sa-ti spun.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput