Papucii care te scapa de celulita

Papucii care te scapa de celulita | Autor: gabi_j

Link direct la acest mesaj

Ia cascati ochii www.bihon.ro/stiri/mapamond/articol/s-au-inventat-papucii-care-te-scapa-de-celulita/cn/aradon-news-editor2-20070611-123827" target="_blank">aici!

Cine sta in Anglia??? Vreau si eu!!!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Mie mi se pare cam abureala. Cind am vazut titlul subiectului m-am gindit ca papucii sint facuti in asa fel incit atunci cind calci sa maseze in talpa anumiti centri nervosi si sa aiba efect de drenaj sau ceva asemanator.

Dupa ce am citit articolul mi se pare mai mult publicitate fara o baza concreta. In plus, autorul spune ca: citez "Pot ajuta la reducerea celulitei si la slabit." ceea ce NU INSEAMNA ca o vor si face!

Oricum, ce nu am face noi femeile pt frumusete fara efort....stati linistite ca si eu intru in categoria asta, asa ca nu critic pe nimeni.

Off topic: Eu merg de pe 1 iunie la sala de 5 ori pe saptamina si deja celulita mea superficiala aproape ca nu se mai vede....asa ca poate sportul ar ramine totusi cea mai buna metoda de dat jos celulita. Eu cel putin m-am convins, desi lenea e destul de mare, dar tre sa tragem putin de noi ca sa reusim ce ne propunem.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Sunt de acord cu Printesa_roz ca doar sportul si regimul (combinate) pot reduce celulita. Nu exclud posibilitatea ca reflexoterapia sa aiba rezultate favorabile in lupta impotriva celulitei, dar parca acei papuci sunt...doar niste papuci. Nu ziceau nimic de branturi speciale.

Oricum, sunt curioasa daca exista utilizatori pe forum si daca au rezultate!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Bine, am postat aici sa ne mai amagim un pic (a se citi: sa facem haz de necaz). Sunt constienta ca sunculitele si slaninuta ies numai cu sport si dieta. Dar... in acelasi timp sunt in asteptarea pilulei-minune... daca auziti de ea, sa ma anuntati si pe mine.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mai, io i-as cam incerca.
...da' asta cand or aparea prin Ploiesti.

..si asa tre' sa-mi iau o pereche noua de papuci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

..m-am mai gandit si chiar ca mi-as lua.
Cat or fi costand?
Macar - daca nu costa o caruta de bani- nu au de ce ar putea sa strice ca alte alea pilule, prafuri si chiar ceaiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Eu nu cred ca au vreun efect, si nici nu i-asi incerca. Celulita se va diminua cand se reduce tesutul adipos (recomand sport), un regim echilibrat (multe lichide si putine grasimi) si masaj (eventual cu creme speciale).

31+

Christian

Mergi la inceput