* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 23
nshiro spune:
Aalina tare faza cu "bende"! De acu sa ne tinem
Adar de ce bubite pe gat vorbesti? Sunt cumva ca niste pete micute rosii care apar de la tanspiratie?
Simona ce bine ca ai dat un semn de viata! Chiar ma intrebam ce mai e cu tine. Foarte bine ca te odihnesti cand doarme Edutu! Mai ce de-a dintiti aveti voi!!! Cum au aparut caninii? Cu raceala, febra, nopti nedormite sau a fost ok? Vai saracutu cum a reusit sa-si sparga buza... Si Maria s-a livit de nu stiu cate ori si i-a curs sange. Innebunesc cand o vad cu gurita plina de sange... Succes la operatiunea bebe doi. da stiu ca ai curaj... Eu la Iasi vin.
Roxivan ce dreptate ai ca parca acum e cel mai greu. Ca tre sa stam numai dupa ei sa nu cada sa nu bage in gura porcarii... V-am spus ca Maria a mancat furnici?????????? Nu stiam eu de ce sta ea cumintica pe hol... imi intrasera de afar niste furnicute si ea le culegea si le manca.... sa stii ca ncii Maria nu are treaba cu televizorul. Nici 5 minute nu sta... ceea ce ma bucura intr-un fel.
Mari nu trebuie sa-ti faci nici o grija pentru biopsie daca pap ti-a iesit doi! De la 3 incolo se discuta. Cum am citit eu pe net 1 e normal, 2 sunt celule benigne, 3 in transformare dar nu se stie sigur, 4 maligne in numar redus si 5 maligne... Doct mea mi-a dat alta clasificare mai simpla, 1 si 2 normal, 3 sub semn de intrebare, 4 si 5 cancer.... eu nu stiu despre ce bubite vorbiti voi, dar daca sunt din acelea care ies de la transpiratie, ca niste pete micute si rosii aici nu se da nici un fel de medicament. Dusuri dese cu sapun si trec de la o zi la alta. Si se recomanda hainute f foarte subtiri si largute sa acopere cat mai mult din corp pentru a absorbi transpiratia si de asemenea sa fie schimbate de doua trei ori pe zi. Si Maria are una "chita baco" si nu stiu ce inseamna...
Micaalsa Doamne cat mai aveti si voi de tras... Noi si cu voi... parca se tin lant. Ce conditii in spitale... of... Si mie pe zi ce trece imi piere curajul de a ma apuca de bebe doi. La cel mai mic stranut, sau semn de tuse, de muci, ma ia cu greata de la stomac din cauza stresului. Acum ce-o mai urma... numai la asta ma gandesc. Si numai eu stiu in ce stres stau acum pana ma vad in Romania. Ca si soacra-mea ca soacra Claudiei nu e acord si parca face a rau...
Va pupic si multa sanatate!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
aalina2003 spune:
Micaalsa, si asta se ia din parc?..zau daca m-am ganddit vreodata. Acum cum e Iulia? E aciva? Doarme noaptea..sau cer prea mult de la bietul pui? Bine cqa ati ajuns acasa, o sa vezi ca merge mai usor vindecarea. Auzi? dar daca a fost "neinfectioasa"..de ce i-au dat ampicilina? Intreb si eu, poate ti-o fi zzis vreu dr ceva.
Ada, eurespalul asta e un antialergic? Ca peritolul asa e, si bubitele alea nu cred sa fi fost de la caldura, ca la a;lea nici aici nu se da nimic, eventual alcool mentolat sau pudra mentolata, daca bebe s-a scarpinat si zgarit deja, ca fiica-mea, de ex.
Rocsana, eu la gradi am avut o colega care manca furnici..acu'e doctor in fizica..eu personal am prefera lipiciul,. ca era mai dulce!!
Iar "bende"..cred ca inseamna mai multe lucuri in acelasi timp, ca ieri si o suzeta era tot "bende" si ceva fructe tot asa...parca japonezii aveau asa un cuvant care desemena mai multe lucuri in acelasi timp, depinzxand de contexrt (sau spun prostii, Rocsana?)
Simona Toma, bafta cu bebe2!!!
Alorea, bafta la titularizare!!
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Micaalsa, si asta se ia din parc?..zau daca m-am ganddit vreodata. Acum cum e Iulia? E aciva? Doarme noaptea..sau cer prea mult de la bietul pui? Bine cqa ati ajuns acasa, o sa vezi ca merge mai usor vindecarea. Auzi? dar daca a fost "neinfectioasa"..de ce i-au dat ampicilina? Intreb si eu, poate ti-o fi zzis vreu dr ceva.
Se pare ca da ca de altundeva zau ca nu-mi vine in minte. De obicei mergem in parc si se strang gramada copii de varsta ei si dupa aceea, am aflat de la o alta mamica cum ca 2 copilasi ar fi avut si erau pe tratament. Si chiar cu baietelul respectiv se pupacea a mea ... Asta e. Nu mai zic ca-si iau unul de la altul din gura pufuletii, pana ajung la ea l-o si inghitit. Si mie pediatra mi-a zis sa n-o scot in colectivitate inca, s-o mai tin 2 - 3 zile. De luat se ia cu siguranta.
Acum se simte bine, e tot o energie si o voie buna. Asa a fost din a doua zi de internare, imediat dupa perfuzie. A inceput sa si doarma, mai rau acasa decat in spital. Acolo cu toata galagia si urletele altor copii, dormea a mea dusa. Acasa face fite, nu stiu ce nu-i place.
Nu stiu sa-ti zic ce-i cu faza cu "neinfectioasa". Acasa am vazut pe biletul de externare ca a fost neinfectioasa ... pai daca e asa, ar trebui nici sa nu se ia, nu-i asa?
Bine c-am scapat de acolo, altceva zau ca nu ma intereseaza si sper curand sa nu mai vedem dr. in fata noastra.
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Salutare fetele!
Am supravietuit si noi furtunii...Am crezut ca o sa ne sparga geamurile la casa!!! A fost ingrozitor! Am inceput in seara aia sa-mi fac procese de constiinta ca nu am calcat pe la biserica de la botez.
Doina sa aveti parte de o viata plina de bucurii toti trei si Andreiutu sa va fie flacau sanatos si frumos multi ani de acum inainte!
Adibal sa va traiasca cele 3 comori si sa fiti fericiti! La multi ani!
Lumysti sa ai o viata lunga si fericita alaturi de cei dragi.
Micaalsa multa sanatate Iuliei! E nasoala rau enterocolita asta...stiu prin ce ati trecut! Vai ce aiurea e in spital...exact ce spunea si Delia...mai bine te chinui acasa decat sa iei o suta de boli noi acolo!
Ada ce faci? Mai esti la dieta? In carnetul nostru scrie ca ROR se face pana la 15 luni de aia l-am facut...de fapt am intrebat medicul de familie daca pot sa i-l fac in iulie si mi-a pus ca e tarziu. Si eu sunt suparata ca nu mai scrie Noe, dar cred ca a avut motive serioase.
Mariana nici eu nu cred ca o sa uit prin ce au trecut fetele sau Doina...Si eu ma bucur ca sunt din nou pe lista.
Despre Cristian pot sa-ti spun ca are capul un pic cam mare dar tot am indraznit sa-i fac freza asta ca murea de cald.
Stefanna si pe mine ma enerveaza medicii care trateaza superficial copiii, ipohondra cum sunt!...As fi facut la fel!
E bine ca Nicola e calita...Cristian tot are febra...eu cred ca de la masele ca i-au dat 2 jos si ii mai dau 2 sus...lucru pe care niciun medic nu il confirma, dar al meu face si diaree si febra de la masele....toti parintii spun ca au patit asa.
Rocsana stam 8 zile in Grecia...Am inceput deja sa-mi fac griji de concediu si ptr ca se pleaca de pe Otopeni, si ptr ca sunt incendii. Sper sa ne fereasca D-zeu de stat prin aeroport si de alte peripetii.
Ce tare e faza cu Maria! Cristian e innebunit dupa pisicute si caini...spre disperarea mea...ca pisicutele alea deja prind soricei si soparle, cainii sobolani deci sunt destul de infecti. Bine ca peste o saptamana plecam ptr ca trebuie sa nasca si cateaua si ar mai fi umblat si dupa catelusi.
Despre lista nu cred ca mai are sens sa ne polemicam...cate capete atatea parereri! Si eu zic sa o lasam asa si sa ne vedem de forumuiala. Oricum nu ne da nimeni nota!
Claudia imi pare rau ptr boala Vladutului...lasa ca o sa mai fie si alte concedii! Bie ca v-a decontat macar soacra din bani. Multa sanatate feciorului! Nici eu nu o sa iau copilul bolnav in concediu si oricum o sa iau toate medicamentele cu mine. Chiar oare in bagajul de mana pot sa le pun?
Tania cabana de la Plaiul Foii imi place la nebunie....am o gramada de amintiri de acolo!
Carmenpit ce pacat ca nu aveti libere! si noi tragem cu dintii de ale sotului! Pupici lui Ali cea cu personalitate!
Delia vacanta placuta tie si lui Rudy!
Mari multumesc din suflet. Am vazut comentariile si m-au surprins foarte placut...credeam ca ne-ati uitat! Va multumim frumos!
Ciuf ma bucur ca te apuci de studii...sa stii ca eu numai examene am in cap acum...in toamna am unul greu cu 7 materii ...daca il iau pe ala o sa ma doara la basca apoi vorba Alinei!
Am vazut pozele si Eva seamana bine cu o vecina de-a noastra Carla! E foarte draguta.
Roxi bine ai revenit...si pe mine ma mai bate Cristian!
Aalina si Cristian se joaca asa ...cu o sticla de Cappy Ice si cu o bila...Asta e jocul lui preferat ca face bila zgomot. Si ii place si sa puna dopul, se chinuie cu orele pana reuseste. Faza cu monedele a fost super!
Zici ca tu te bagi la racoare?
Tili multumim!
Felicitari ptr mers! Acum sa te tii nene! Mama ce intrecere in 4 labe ati organizat!
Catrinelu` cred ca afro i-ar veni foarte bine ca e negru ca un african de la soare! Ce mai face Onishca? Si noi ne-am acomodat cu lopata...sa vezi ce le sapam plaja la aia in Grecia la umbra unui pin!
Alinaalex sa ne povestesti cum a fost la Praid si la mare da????????? Astept pozele!
Simona mama ce dintosi sunteti! Ne-ati luat!
Alorea bafta maxima la examene!
Kim mama ce variatii de temperatura! Si pe Cristian e greu sa-l tii in casa! Insa in piscina nu vrea sa intre deloc, prefera ligheanul! Sunt curioasa daca o sa intre in mare.
Va pup si sper sa am net/electricitate pe viitor ca sa mai pot scrie!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
dea0277 spune:
Salutare fetelor, stiu ca nu am mai intrat de o buna bucata de vreme, dar zau ca nu am timp. Eu va admir din tot sufletul ca mai aveti timp sa intrati si pe forum.
Noi suntem bine, au fost ai mei parinti in vizita din canada si tare bine a fost, se pare ca se vor muta si ei in romania si abia atunci ne putem gandi la nr 2. mirel, sotul si-a deschis un website cu cartele de tel reincarcabile si le merge destul de bine, iar eu tot cu servicul meu. mia e bine merci, face tot felul de prostii ca de ex azi cand i-a trecut prin cap sa se suie pe o perna pentru a ajunge la iaurtul de pe dulap pe care l=a luat si l-a imprastiat pe peste tot in bucatarie, covor, dulapuri si canapea, normal ca si pe ea, si asta in decursul a 10 min cat n-a fos supravegheata .... asa ca ne da de lucru mult de tot si nu imi mai ajung orele din zi.
o sa pun cateva poze sa o mai vedeti si voi, e tare frumusica, bineinteles in ochii mei, e cea mai frumoasa.
am sa incerc sa recuperez din urma, ca de data asta m-am hotarat sa scriu intai si apoi sa citesc. sper ca de acum pot intra si eu mai des pe aici.
pupici
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
ANDREEA GEORGIANA spune:
...spasita!
Am un pic de timp liber,asa ca am mai citit cate ceva si incerc sa si scriu.
Ma simt ceva mai bine,cu toate ca nu am respectat ceea ce mi-a spus dr. si am facut efort(piata,bagaje,Bubu...).Mai fac uneori cate o miscare gresita si raman intepenita(mai stiti jocul cu statuile?).
Bubu este sanatoasa si foarte fericita,mai ales de sambata trecuta,de cand are loc de joaca.I-am amenajat in curte un coltisor cu 2 piscine(una f. mica si una mai maricica),o cutie cu nisip,in forma de broasca testoasa(cu capac,sa nu vina noaptea pisicile vecinilor!),o casuta si muuulte alte jucarii.Este topita dupa apa si,de cand am obisnuit-o in piscina nu mai plange nici la baita,mai ales la spalatul pe cap.N-am reusit sa-i fac inca poze cu noua atractie,intrucat aparatul foto a fost la Alina(caree a fost la Paris).Astazi sper sa reusesc.In rest,mananca binisor,in special carnita(puiul la gratar sau la tigaie este favorit),vrea sa pape singurica(si o incurajez,chiar daca ma lasa nervii...).Si...nicio masa fara ciorba,cat mai acra posibil.
Dimineata(7-7.30) papa 300 de ml laptic(Dorna rosu)+ 4 masuri cereale(cu cacao-Junior/Nestle),mai doarme pana pe la 9-9.30,in parc mesteca biscuiti,fructe,ceai,la 13-13-30 papa ciorbita+felul 2,la ora 18 un iaurt+nectarina/capsuni/visine/etc si prajiturele(de casa),pe la 20 un crenvursti(sau ciorbita),papanasi,budinca...iar la culcare 300 ml laptic + 3 masuri cereale(8 cereale).Meniul ei depinde insa si de al nostru,precum si de activitatile zilei.Uneori papa dimineata omleta cu rosiute,alteori piept de pui+branzica.
In perioada caniculara,dr. m-a sfatuit sa nu-i dau prea multa carne,preferand legumele.
Va spun si voua cateva retete care ii plac Theei mult de tot.
Copanel la tigaie
Fierb un copanel 10 minute si arunc apa.Pun intr-o tigaie(sau ceaunel) mai adanca ulei de masline(putin) si perpelesc bine copanelul,adaug apa+1/2 ardei taiat marunt,cateva felii de morcov,cateva bucatele de ceapa,2 catei de usturoi si le las sa fiarba la foc mic.Spre final adaug 3 rosii curatate de pielita si taiate felii.Pun un pic de sare(sau verdeturi italiene care se gasesc peste tot,intr-un recipient de sticla cu capac si rasnita si care contin si sare).
Semilune
4 oua
1 cana zahar
2 canu faina
1 cana ulei
coaja de lamaie,zahar vanilat,stafide,nuci macinate
Se bat bine ouale cu zaharul,se adauga uleiul,aromele,nuca si faina la sfarsit.Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si se presara deasupra stafidele(eu pun pe jumatate stafide,pe jumatate cacao amestecata cu cateva linguri din compozitie).Se pune la cuptor la foc mic cca 20 de minute(se incearca,sa fie moale).
Se taie fierbinte cu un pahar,in asa fel incat sa iasa sub forma de semilune.
*Cand eram mica o uram,avand in vedere ca mama o facea ori de cate ori se anuntau musafiri in ultima clipa.Bubu o adora...inca.
Revin,fug sa mai amestec tocanita de vita a lui Bubu.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Am revenit.
Alina!
Doina!
Adibal!
Lumysti!
Sa va merga toate din plin si sa aveti parte de o viata...ca-n filele frumoase!
Kim,sper ca v-ati facut bine.Cum ii scoti mucisorii Aliciei?Am mai vazut poze cu voi si Alicia incepe sa semene si cu tati.Si...e mai matura,dar tot frumusica foc!
Catrinel,Bubu a avut buza sparta 2 saptamani la rand si arata mereu ca proaspat venita din razboi.Cand credeam ca ii trece cadea iar,lovindu-se in acelasi loc.La varsta asta sunt putini copii care nu au cucuie,asa ca stai linistita.Poate trecem prin Germania spre final de august/inc. de septembrie.
Tili,greul abia acum incepe.Unde-s vremurile cand stateau in carucior sau oriunde-i puneam si ne vedeam linistite de treaba?Vazut&placut filmuletele,mai ales cel cu adunatura de bebei din parc.Demential!
Delia,vacanta placuta si odihna...cat se poate!
Nshiro,vezi ca D-zeu te iubeste?
Si noi!Poate ne vedem in iulie.Vii in Bucuresti?Si eu as putea scrie romane intregi despre copilaria mea si mai ales despre bunicii mei.De multe ori am discutii nesfarsite cu mama,careia ii spun ca niciodata n-am simtit-o atat de aproape ca pe mama Coca(bunica).Si ea sufera,dar stie ca am dreptate.Probabil asa simt toti copii care cresc in aceeasi casa cu parintii si bunicii.Si ai caror bunici sunt buni,ca am auzit si de situatii ciudate.Sunt convinsa ca amintirile noastre sunt minunate datorita bunicilor care,cu nesfarsita blandete si putere de sacrificiu faceau din fiecare minut,unul de neuitat.Simt si acum in nari mirosul rujului roz sidefat al bunicii sau al coloniei bunicului,mirosul de levantica din dulapuri si cel de tei si musetel din bucataria de vara.Sau cel de slanina afumata din camara unde,inainte de masa de pranz ma inchideam cu bunicul sa gustam cate ceva,fara sa stie nimeni.
Si atunci cand ma supar pe parintii nostri,din motive puerile poate,realizez ca Thea are dreptul sa aiba amintiri cu bunicii ei,asa cum sunt ei.Oricum ea nu va sti decat ca sunt buni,ca o iubesc nesfarsit si ca o rasfata.Ca sunt pisalogi si ca "le stiu pe toate" doar noi vedem si doar pe noi ne enerveaza.In fiecare zi promit sa fiu mai toleranta...
Claudia,imi pare rau ca Vlad s-a imbolnavit intr-un astfel de moment.Dar probabil acum e bine si voi sunteti la mare.Ha!Soacra mea a avut un atac de panica in momentul in care i-am spus ca mergem in Bulgaria cu Thea("care se poate imbolnavi oricand si n-avem asigurare medicala acolo")
Poli,siropelul mi l-a recomandat dr. .Ii dau in fiecare zi,timp de o luna,o lingurita de Liv 52 si una de Imunogrip(cu echinaceea),mai ales ca a fost racita un pic.Nu i-am dat in schim niciodata antibiotic si e drept,nici n-am avut nevoie.Mi s-a facut rau cand am citit despre bietul bebelus mort dar,povestindu-i dr. mele,am inteles ca motivele trebuie sa fie altele sau cazaturile extrem de puternice,combinate si cu ceva afectiuni necunoscute.Bebelusii cica sunt rezistenti la asa ceva.
Incepusem sa-mi amintesc de cate ori a cazut Bubu si simteam ca o iau razna,mai ales ca era intr-un moment de...cumintenie suspecta.Aveam sa constat in 2 minute ca pregatea un kk...
Nu stiu cum faceti fata caldurilor,mai ales ca sar bine de 40 de grade...
Mihaser,cum mai poti sa te gandesti la invatat?Cand mai vii in Bucuresti?Ce mutrita are Cristian!!!!!Noroc ca ii creste repede.
Julituri in genunchi?Veniti sa ne vedeti pe noi.
Micaalsa,imi pare tare rau ca iar ati avut probleme.Parerea mea este ca ar trebui sa ii dai si tu un siropel pt. imunitate sau sa incerci niste tratamente naturale.Prea usor recomanda unii medici antibioticele care,pe langa vindecarea imediata slabesc organismul pe termen lung.
Iulia cea draguta!
Stefanna,in locul tau cred ca ii si dadeam vreo doua dr..Si voi ce faceti in caz de forta majora,nu aveti un dr. de nadejde?
Aida,cat de dulce este Alex!are in unele poze o mutrita asa, resemnata,de-ti vine sa o mananci.Nu ti-e greu sa o lasi singura...ca pe un om mare?Mie mi-a fost greu sa o las cu bona si nu ma pot gandi cat voi suferi in momentul in care va incepe gradinita.Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca voi fi o mama atat de "closca" si de panicoasa.
Simona,bafta la bb2.Ai curaj!
Alorea,nasa mea(dermatolog) mi-a spus sa nu o dau pe Bubu pe bubite(ca si noi posedam) decat cu apa+bicarbonat.Cremele nu fac decat sa ii sensibilizeze si sa le schimbe PH-ul.Si i s-au uscat.
Ce predai?
Ada,ce figura esti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dea,bine ai revenit si te asteptam cu vesti si poze!
Ciuf,linistete-te!Tare greu trebuie sa-ti fie sa nu ai cu cine schimba o vorba,mai ales ca esti incredibil de sociabila.Si mai ales cand ai nevoie de un sfat,de o vorba buna,in momente de panica maxima.
Mariana,cum a fost sa ai si musafiri si atatea alte treburi de facut?Inca nu ti-a ridicat nimeni statuie?
Mari,cand mai mergi la Cezara?
Fetelor,ce mai stiti de Cat,MP,Serj,Tina,Catrinuta,Ile,Irina si multe altele?Ca de Diana am aflat si sper ca si apuc sa vorbesc cu ea.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Tina_Welsh spune:
Adar draga sa pentru informatia ta daca tot imi tii contul atat, am fost in vacanta de aceea nu am mai intrat. Nu stiam ca trebuie sa dau raportul.Am spus ca voi intra dar nu in fiecare zi.Si daca esti asa de suparata ca le-am sters pe fete(iar cu unele dintre ele am vb inainte de a face acest lucru si au fost de acord) puneti-le la loc.Nu voi cere sfatul nimanui si ma voi sterge pe mine.Te rog totusi sa iti aduci aminte cand pomenesti cele 9 luni de sarcina pe forum,cine s-a ocupat de listuta si de asemenea cine a sunat toate fetele.Nu cred ca a fost fata care a nascut si nu am sunat si am dat raportul in cateva minute.Ma trezeam la 3-4-5 dimineata si scriam pe forum ca sa va informez pe toate ceea ce se intampla.Cand eu am nascut nu a sunat aproape nimeni.Iar daca am sters aceste fete fara sa va intreb pe voi nu am facut-o de nebuna.AM avut un motiv si poate ca acest motiv am fost rugata sa fie tinut cat mai privat posibil.Si Noe nu cred ca s-a suparat din vina mea ca am sters fetele.Nu o stiu pe Noe asa de sensibila.Intotdeauna cand a avut ceva de spus a spus si asta a fost tot.Dar in fine....sincera sa fiu ceea ce a zis Ciuf este drept.Daca anumite fete au cine lasa pe cei mici si au mult timp de forum bravo lor.Eu sunt cu scoala,servici si singura cu David.De aceea nu imi permit sa intru pe internet in fiecare zi.De multe ori nu imi permit o ora nici macar pentru mine!Oricum am ramas foarte dezamagita de reactia anumitor persoane din acest grup.Si cu asta am spus ce am avut de spus.Nu are rost sa ne certam ca si-asa nu avem de ce.Pana la urma urmei marea majoritate dintre noi avem doar un singur lucru in comun si cred ca il stim cu toate.Va doresc un grup frumos in continuare si bebei sanatosi.Numai bine si succes mult tuturor!
kim spune:
Nu vreau sa intru in discutii, adevarul e ca m-am cam bosumflat citind anumite mesaje, dar am vrut doar sa impartasesc cu voi o bucurie personala. Am fost ieri la repartitia de posturi unde am obtinut un post vacant la o scoala buna, nu departe de mine, mai solicitant decat mi-as fi dorit pt anul asta dar ma rog, asta este, sper sa ma descurc (oricum ar mai fi posibilitatea unui transfer).
Alicia a implinit ieri 15 luni, printre altele mai nou zice tupitupi, oioi, ma striga mama mama cand vrea sa-i dau ceva... Se intampla sa mai si asculte ce ii spunem, de ex. duce lucrurile la locul lor (cum ar fi telefonul la incarcat).
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
adar spune:
Tina draga, daca atat ai reusit sa intelegi din tot ce s-a scris ...........
Asta e! Nu vreau sa ma enervez asa ca o sa-ti spun scurt parerea mea.
1. Noe e sensibila, sa nu uiti asta niciodata, chiar daca ea nu a plecat de aici din cauza ta! Ar fi fost chiar ridicol!
2. In cele 9 luni de sarcina, stiu ca TU ai fost cea care s-a ocupat de lista si de restul. Mai stiu si ca ai sunat toate fetele care ti-au fost dragi, nu si restul muritoarelor de rand. Nu-mi amintesc sa ma fi sunat CINEVA pe mine ... chiar pomeneam de curand (cand tu nu ne mai citeai) ca la nasterea Maiei ai citat pur si simplu sms-ul de la mine. Ca altfel ... dar nu asta conteaza. Ideea era sa nu te mai umfli in pene cu ce ai facut tu pentru forumul asta, ca pentru mine nu te-ai ostenit prea tare. Asta asa, ca fapt divers.
3. Daca tu ai senzatia ca toate celelalte mamici au menajere, bone si bucatarese si tu esti singura care lucreaza, are copil si face si activitati gospodaresti, te inseli. Pe mine personal, nu m-a ajutat nimeni niciodata cu copilul, m-am ocupat mereu si de casa, si de copil si de actele firmei ... si am avut timp si sa intru sa spun 2 vorbe pe forum. Uneori mai des, alteori mai rar ...
4. De raportul tau, chiar nu-i pasa nimanui ...
5. Fetele au fost trecute din nou pe lista!
6. Nici plecarea ta nu ma afecteaza in vreun fel. Ai lipsit prea mult ca sa-ti mai pot duce dorul!
7. Daca ai crezut ca ma vei da pe spate cu mesajul tau, n-ai reusit. Pentru ca tot ce am spus, a fost ca nu era corect. Nu aveai tu dreptul sa faci asta. Atat!
Dar daca ai vrut sa rascolim cenusa trecutului ... afla ca daca pe tine nu te-a sunat APROAPE nimeni cand ai nascut, pe mine nu m-a sunat NIMENI! Nici cand am nascut, nici dupa .. nici macar un sms nu mi-ai trimis. Si n-am murit din cauza asta. Si nici subiectul asta n-a murit daca n-ai mai facut tu lista, nu va muri nici daca pleci tu, nici daca voi pleca eu ....
Putin imi pasa ce crezi tu sau ce cred altii despre mine. Cine ma cunoaste stie cum sunt. Eu ma culc la 2-3-4 dimineata si ma trezesc in zori. Am timp si sa fac curatenie, si mancare si sa plimb copilul, si sa fac prajituri ... si uimitor, am timp si sa scriu pe forum. Si uite, in acest moment, in loc sa-mi vad de viata mea, pierd timp frumos de duminica, suparandu-ma si sciindu-ti tie!
Nu se merita!!!!!
Imi cer scuze fetelor care chiar nu merita sa asiste la o noua balacareala.
Duminica placuta!!!
= " = = " = = " =
Andrushka, de ce-s bre figura?
Vreau poze cu Bubu, si cu tine, ca nu te-am mai vazut de un car de vreme1 In fiecare dimineata merg la fizio, de la 9-11, eu si cele 3 noi prietene ale mele: una are 72 de ani, una 84 si alta 90!
Pupici!
A, am inceput sa-i dau Liv insa nu a aparut nicio schimbare. Mi s-a parut intr-o zi , dar ...
Kim, felicitari pentru posul obtinut!!! Si pupici domnisoarei de 15 luni ;)
Miha, nu mai sunt la dieta, nu la una anume, am doar grija ce pap, desi ... mi-e destul de greu!!! De luni ma apuc iar de sport, insa nu mai am voie sa fac Pilates din motive de spate beteag! N-am facut vaccinul, luni ma duc sa vad ce zice dereglata asta de doctorita!!! Pupici!
Alina, ne-au dat si mixtura, dar n-a vrut Maiu nicicum! Asa ca dam inainte cu Peritol, ca nici Eurespal nu mai vrea!
Fug la datorie (cu Adi Ilie
)! Pupici!
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''

Intinde-i o mana lui Andrei !!!