* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

alorea, eu am scapat gatutul Maiei de bubite, cu Peritol. In plus, a si papat mai bine de la el ... supces ;)

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, Peritolul asta cica da si somnolenta, bine nu l-as da doar pentriu asta, dar, de curiozitate..Maia a dormit mai mult/bine in perioada asta? Ce doza i-ai dat? Ti l-a recomandat un pediatru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutareeeeeeee!!!!Of, ce dor imi era de voi!!Nu mai am timp sa citesc, sa scriu.Sunt ffff obosita si cand doarme bebe incerc sa ma odihnesc si eu si de asta nu mai intru.
Sa va zic repede despre noi.Eu si sotul suntem in lucru la bb 2, pe la jum lunii iulie o sa vedem daca a iesit ceva.Edutu e super zapacit si zvapaiat, nu sta nici o clipa, e super curios, s-ar urca pe orice, cred ca alpinist se faceE super dintos, i-au iesit de curand 3 canini, are si 4 maselute si bineinteles si cei 8 incisivi.Noaptea doarme ceva mai bine de vreo saptamana, in sensul ca se trezeste de vreo 2 ori, papa si se culca la loc.O sa incerc iar sa nu-i mai dau sa manance noaptea, sa-i dau apa in loc de lapte, dar sa-mi mai revin un pic cu somnul si eu, ca banuiesc ca o sa faca urat de tot.MA gandesc ca ii face rau atata papat noaptea, stomacelul tre' sa se si odihneasca.
Acum 2 zile si-a spart rau buza, trebuia sa ma duc sa i-o coasa, dar nu m-am dus, de frica sa nu ramana traumatizat.Las' ca se vindeca si asa.Dar am tras o sperietura!!Copil neastamparat si impiedicat!
Mergem in fiecare dimineata la Caciulata la plaja, la un strand cu apa termala.Nu prea vrea in apa, mai mult la nisip, e disperat dupa nisip, nu am vazut asa ceva.De fapt e chiar bine ca sta mai mult la soare, are mare nevoie de soare, are o carenta de vit. D, cu toata ca Vigantol i-am dat o perioada si 8 picaturi.Asa ca soarele e prietenul nostru, sper sa ne ajute el.
Incerc sa citesc ceva din urma, sper ca sunteti cu totii bine.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

alinutza, mi l-a recomandat pediatrul, da! Ca eu nici nu stiam ca epsista! Nu a dormit mai mult, parca mai mult doarme de cand ii dau eurepal ... in schimb a papat mai bine si i-au disparut bubitele. Dr. mi-a zis sa-i dau 5 ml de 3 ori pe zi, ceea ce mie mi s-a parut .... FOARTEEEEEEEEEEEEE mult, asa ca i-am dat 2,5 ml de 2 ori pe zi la inceput, apoi, dupa vreo 3-4 zile am ramas la o singura data pe zi cu 2,5 ml.

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Rocsana, sunt ffffff fericita ca a iesit bine testul!M-am gandit mult la tine .Unde vii tu in Romania?Scuze, nu imi amintesc
Tili, felicitari pt Matei care a inceput sa mearga!Acum sa te tii dupa el!
Mamicute de baietei, cum stau ghioceii vostri la capitolul vorbit?Edutu nu vrea sa spuna nimic, nu mai zice nici ce zicea inainte, adica papa, baba, chestii de-astea.Rar zice mama si tata.E atent cand ii repet cuvinte, dar nu zice.Stiu ca nu ar trebui sa ma ingrijorez, stiu ca unii baieti pot vorbi tarziu, dar mi-e cam ciuda cand aud alti bebei vorbind cate ceva.Al meu ma tine tot intr-un "iiii".Ma bucur totusi ca ma inteleg cu el, isi cunoaste jucariile, mi le aduce daca i le cer.
Am fugit, ca s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare fetelor!

Am scris de doua ori mesajul si de doua ori a picat netu', ba colac peste pupaza in timp ce asteptam sa-si revina, ma suna una de la asigurari ca sa-mi fac asigurare in caz de accident, si cum plecam acum la drum ma cam dadu peste cap.

Fetelor, va multumesc pentru idei sunteti tare dragute!

Tili, cand era Darius mic ziceam ca abia astept sa creasca , ca o sa fie mai usor, da' de unde. Acum tre' sa fim dupa ei: sa nu bage pietre, cioburi in gurita, sa nu isi traga in cap diverse obiecte de pe rafurile pe care mai nou le escaladeaza si multe, multe altele, dar ce sa facem trebuie sa parcurgem si etapa asta.

Mari, acum ca esti la serviciu cu cine ai lasat-o pe Teodora? Si eu astept din moment in moment sa fiu anuntata ca trebuie sa merg la serviciu si nu stiu ce o sa fac cu Darius.

Catrinel,noi nu ratam nicio balta si nicio groapa cu noroi, face Dariusica "lipa-lipa" cu piciorusele.

Aloreea, spor la invatat!

Aalina,tare faza cu "bende", eu m-as fii gandit la banane.

Daca am uitat pe cineva imi cer scuze,dar revin mai tarziu ca am si eu o emisiunea preferata la Kanal, "Nora pentru mama".

Simona, sper ca nu esti suparata pe mine.

PS: Copii vostri se uita la desene animate? Darius in afara de muzica populara si cateva reclame nu e interesat de televizor.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Catrinel, Rocsana, rezectia cred ca e tot un fel de conizatie, dar mai la suprafata, adica eu asa inteleg, conizatia trebuie sa fie in profunzime mult(sub forma de con?), cred ca depinde si de rana, mie dr. mi-a spus ca nu ar fi nevoie de conizatie, dar ca trebuie trimis tesutul la biopsie, sunt obligati ca tot ce scot din organism sa trimita la laborator. Sper sa fie ok, multumesc de incurajari. Rocsana, pai daca ajungeti pe la munte, poate ne vedem daca pica in weekend, mai ales daca va fi pe Valea Prahovei, noi suntem la vreo 80 km de Sinaia.
Roxi, pe Teodora o las cu mama, se inteleg foarte bine, eu nu prea ma inteleg (cu mama), dar na, am vazut ca nu sunt singura...Cand eram acasa ma uitam si eu la Nora pt mama, ce fete mai sunt acum in casa? Chiar vroiam sa mai aflu cate ceva despre emisiune, dar nu stiam pe cine sa intreb. Si Teo intra prin balti, prin noroi, acum trebuie sa udam in curte dupa ce se culca ea, pt ca direct pe unde e noroi se duce (avem si o gradina mica de zarzavat, rosii, fasole, castraveti, etc). Mie imi place sa o vad cat se bucura cand intra cu piciorusele in apa si face "lipa, lipa"
Simona, bafta la bb2 ! Asteptam vesti bune in iulie ! Ce bine ca Edutu nu se mai trezeste asa des...si ce dintos este, bravo !Nu-ti face griji, o sa vorbeasca el cand va dori, daca zice mama, tata si a zis si alte cuvinte inainte, inseamna ca-i e lene, cand o sa inceapa sa turuie, o sa vrei sa-l opresti si n-ai sa mai poti. Crede-ma !
Alorea, succes la examenul pentru titularizare ! Buna ideea cu apa termala, o sa incercam si noi. Teodora culmea, face bubite mai mult pe unde nu are hainute, pe la gat, pe umeri, ea transpira si mult, dar si bea foarte multa apa.
Ciuf, capul sus ! Pai asa exemplu ne dai tu? Nu-ti mai face scenarii, ca nu ai de ce, ii faci analizele si o sa vezi ca vor iesi bine, dar tu stii asta deja, nu ? Iar cu durerea de cap sa stii ca ei imita mult, poate te-a auzit pe tine de curand ca te doare, i s-a parut "cool" ce ai zis si repeta si el.
aalina, ce scumpa trebuie sa fie Ana cu "bende, bende" Cred ca era si foarte serioasa cand iti spunea, nu ? Eu tot nu am descoperit ce vrea sa zica Teodora prin "tataaam" si "bibeiii". De vreo 3 saptamani, cand e foarte bine dispusa tot spune cuvintele astea. Cand o intreb ce inseamna, tot asa imi raspunde : tataaam, bibeiii . In rest ea zice multe cuvinte, corect pronuntate, dar astea, sa ma bati, dar nu stiu ce inseamna.
Ada, multumim pentru mesajul de la Diana !
Diana, fara cont pe DC nu poti sa scrii, dar de citit ne citesti, da? Vezi ca ne-a crescut iarba in curte (nu e super, dar e intr-un fel), stii ce vreau sa zic, nu?

V-am pupicit, ma retrag

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

De ce mi-a fost groaza n-am scapat ... ne-am internat in spital luni pentru ca Iulia a fost mai rau, am dus-o mai mult lesinata decat pe picioarele ei. Diagnosticul a fost gastro-enterita si colita neinfectioasa. A pus-o direct la perfuzii, 10 ore, si a trecut-o pe tratament injectabil cu ampicilina. Azi am venit acasa cu tratamentul dupa noi, adica cu branulica-n mana ca sa ne facem injectiile acasa ca acolo efectiv nu se mai putea sta. Toata noaptea pazeam fata sa nu se urce goangele pe ea pentru ca de indata ce inchideai lumina se napusteau din toate partile. Groaznic ... ce mai. Nu mai spun de grupurile sanitare, de lenjeria de pe pat ... nici macar patut pentru copil nu mi-au dat, am dormit ... vorba vine ... amandoua intr-un pat. Tot n-a fost rau tare pentru ca am aflat ca in urma cu 3 saptamani, cand incepuse epidemia de enterocolita, erau asa pline saloanele incat dormeau 2 mamici cu 2 copii intr-un pat de o singura persoana. Ca la noi in Romania niciunde .
Nu mai zic ca dupa ce si-a revenit Iulia si a apucat-o foamea ... primea cate-o felie de paine prajita dimineata (intotdeauna a fost asta meniul, nici o schimbare), morcov fiert la amiaza si seara ... nici nu-mi mai amintesc pentru ca dadeam cu ele si-i dadeam de la mine una alta. Asa ca azi m-am ofticat tare si am cerut externarea.
Suntem la regim deocamdata, are voie sa manance doar branza de vaci, orez, banana, mar copt si sa bea ceai de menta si lapte Nan fara lactoza. Saracuta mananca si astea ... mi-e mai mare mila de ea.
Acuma nu stiu ce sa fac pentru ca mi-au zis ca pot merge in colectivitate cu ea, ca nu mai transmite boala, dar totusi mi-e frica, mai bine stam prin jurul casei o perioada pentru ca as muri sa stiu ca alt copil s-a imbolnavit de la ea. E o boala tare urata pentru un copilas asa mic. Si ea a luat-o de la nishte copii din parc, mama lor n-a spus nimic si am aflat ulterior. Pacat, pentru ca se putea sa fim si fara asta.
Inchei aici, fug si eu la somnic pentru ca-s chiauna. si multa sanatate dorim la toti ghioceii nostri.

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Micaalsa imi pare tare rau sa aud Iulia a patit asa ceva. Cred ca ai trait niste clipe de cosmar. te pup dulce si sanatate multa , multa Iuliei

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor imi cer scuze ca azi noapte am scris o mare prostie.Apa termala este de la AVENE nu de la avent. Se gaseste la farmacie Eram prea obosita

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput