* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Eu mai sunt suparata, dar mai am 250 de mesaje pana la a 3-a steluta si nu pot renunta la forum ...

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Adar imi pare bine sa aud ca Noe nu este suparata dar imi pare si mai bine sa te vad ca zambesti din nou

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Adar lasa supararile Sanatosi sa fim ca le-om duce pe toate si ... la mai multe stelute

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ALOREA, cat mai stai, zi si mie cum ai scapat de bubitele de caldura!!!

Pupici

ADAR, ce sa mai zic... nebuna mica ce esti

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Catrinel am incercat cu diferite creme inclusiv cu mixtura mentolata si alcool mentolat .Dar medicul de familie mi-a zis sa-l las mai mult dezbracat, cat mai multe dusuri si sa-i dau cu apa termala de la avent . Iar afara sa poarte numai lucruri din bumbac.

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fusei cu Luca azi la medic pentru evaluarea fizica ca ne trebuie la gradinita. Ne dadu pediatra sa refacem analizele de sange (singurele care i le-am facut au fost cand avea el febra mare si nu se stia de la ce) si sa fac si o analiza de tiroida. Si stau si fierb in mine de nu se poate. Ca cica acea analiza i-a iesit lui Luca un pic mica cand am facut-o prima data. Si sunt ca leul in cusca. Clocotesc. Cica sa fie sanatos, nu muci, nu tuse, cand i se va lua sangele.
Ca sa nu mai spun ca luni si azi l-am auzit ca il doare capul. Alte scenarii. Acum stiu ca la varsta asta ii doare si unghia, dar nici nu vreau sa fiu nepasatoare si prefer sa il cred, decat sa nu il bag in seama si apoi Doamne fereste de ceva rau .
Asa ca sunt vai de capul meu. Musai sa vina sotul acasa sa imi dea niste palme peste fata sa ma trezesc.
Adar, ROR este cumva rubeola, oreion si rujeola? Ca aici se face intre 12-18 luni. Iar eu am optat sa il fac la 13 luni pentru ca Eva intrand in comunitate, la gradi, sa nu fie expusa cumva. Asa ca am vaccinat-o.
Ma duc la ale mele ca n-am chef de scris.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Inainte de a pleca la culcare as vrea sa le urez " LA MULTI ANI " fetelor care au mai adaugat o floare la buchetul vietii .Cam tarziu cei drept dar sper sa ma iertati AIDA O,LADY HAWK,CAT,CATRINEL 17,STEFANNA,AMELUTA,ALINAALEX,DOINA CEL,ADIBAL

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Buna dimineata!

alinaalex, asa e, nu prea e concediu cu un copil mic, dar ce concediu ar fi ala, daca nu il ai langa tine, nu? Abia asteptam pozicile!
Kim, multumim pentru felicitari!
alorea, ce bine ca ati scapat de bubite. Noi inca ne mai luptam cu ele. Mai mult, cred eu de la fructele acide, e facut un eritem urat la fundulet. Abia am reusit sa il aducem la linia de plutire, ca il ustura, mititelul, incat nu ne lasa sa punem mana. Ce sa facem daca mancam patru fructe diferite pe zi, din care grefa si visine. Ce vreti, ne place cat mai acru!
adar, e bine ca Noe nu e suparata, cel putin nu pe DC. Si e bine ca te vedem din nou vesela.
Noe, chiar asa, ia-ti alt nume, dar numai intoarce-te. Uite, iti fac galerie ...
Ciuf, si eu am aceeasi problema cu Mihaita: ba il doare degetul, ba il doare burtica (mai ales cand trebuie sa manance, dar daca ii dai dulciuri le baga cu amandoua mainile in gurita) si sincer nici eu nu mai stiu cum sa reactionez. Mi-e teama sa fie adevarat ce zice el, iar eu sa nu il cred.
Si noi am scapat cu bine de toate vaccinarile.

_
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Stefana cum e posibil sa nu aveti medic de familie acolo? Si daca se imbolnaveste bebe ce faci? La urgente sau cum? La asistenta? Eu nu prea inteleg sistemul... E asa de mic Brantordul ala? Si aici se recomanda sa-i tinem pe bebeloi cat mai golasi. Ce bine ca Nicola e sanatoasa tun! Tre sa fii o mamica tare fericita! Da ai dreptate cu Maria... cam ne face si pe mine si pe taica-sau.....

Carmenpit bravo pentru progresele lui Ali! Ai fetita mare ce mai! te-am mai intrebat de poze da nu mi-ai raspuns. Nu ne-o arati si noua?

Roxivan distractie placuta in Italia sa ajungeti si sa va intoarceti cu bine! Asa e cu cazaturile si mie imi vine sa-mi dau pumni cand Maria e pe langa mine si cade si se loveste rau....

Mari pai de ce mai faci biopsie daca pap-ul a iesit doi? Rezectia ce e? Si mie mi se pare ca moacele noastre seamana. De intatalnit vreau sa ne intalnim cat mai multe dupa cum ziceam dar in Bucuresti nu stiu daca e posibil, de preferat ar fi undeva la munte...

Aalina ce frumos v-ati distrat si voi la Vaideni! Abia astept sa ajung si eu la tara la bunica....

Catrinel a plecat cumva musonul din japonia si a ajuns in Germania? Ca cica ar trebui sa ploiua pe aici.. zi de zi.. da ioc! Ce fain ca Oana se joaca in noroi... tre sa-i placa tare mult! tin minte ce mult imi mai placea si mie sa ma joc afara dupa ploaie... in toate baltile ma bagam. Tare faza cu Oana ca a inceput sa zica "mama" la toata lumea.... Maria desi stie o gramada de cuvinte nu stie ca mama-s io! Uneori ma striga si Maria... Si eu am slabit exact ca si tine. A rams "brandul" si burtoiu.

Alinaalex ce bine ca v-ati intors de la mare fara a avea peripetii... Cu Catrinutza si Mariucu v-ati intalnit?

Aloreea spor la invatat si bafta!

Ciuf tin pumnii sa iasa bine analizele lui Luk. Cum fuse Eva la gradi?

Noe Ada are dreptate!!!!!! Vino inapoi!!!!!!!!!!! Chiar asta era ultima solutie?

Referitor la lista mie mi-e egal... Deja e demult depasita... E mult prea stufoasa si oricum nu cred ca se uita nimeni prin ea... deja a trecut mai bine de un an si cred ca multe date de acolo nu mai au relevanta. Spitalul sau doct cu care ai nascut de ex.... Plus ca subiectul se cheama acum "ghiocei de martie aprilie" si nu mamici, ori lista incepe cu numele mamicii si apoi ghiocelul aferent.... Poate ca la asta s-a gandit si Tina cand le-a sters pe cele 3 mamici. Da e adevarat, au fost alaturi de noi la odisee, dar nu si la ghiocei, ori capitolul odiseea e incheiat tot de un an.... Pe de alta parte si ei sunt tot ghiocei ingerasi in ceruri care au grija de ghioceii nostri de aici.... Ce nu-mi place mie sunt litere alea negre.... Atat. Deci ori faceti schimbari drastice ori o lasati asa cum e...

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mey, Ada, mey..tu ai ochiu'vigilent, asa e , scuze pentru greseala..e intre 12-15 luni, da'eu cred ca nu-i nici un bai daca -l faci mai tarziu un pic, de fapt, asta e varsat recomandata pentru vaccinare, dar daca bebe e bolnavior , se amana pana cand e sanatos..si mai stiu ca la prematuri, de ex, e alta schema, cu varste mai mari, cred ca s-au gandit mai degraba la ce varsta sunt copii mai expusi, asta ca sa ma mai scuz o data..
Noe, ce spui de redie..sau Noelino?..poti sa alegi ce vrei tu..ca nu ne suparam, altfel cine ne mai povesteste noua cum se dezgheata untul la cuptorul cu microunde?
Roxivan, mi-am mai amintit una pentru ca bebe sa stea linistit in scaunul lui, dar cred ca merge la varste mai mari, cica exista minidvd-uri portabile, cu baterii, care se agata de scaunul din fata si copilasul se uita la desne zi de vara pana-n seara..da'acu' Ana mai mult de 10 minute nu se uita, poate la anul.
Ana merge la piata cu bunicul. Mama:"ce-ai facut Ana la piata, ce ai cumparat?"Ana:"bende"..si asa o tine de ieri de cate ori o intreb, fireste. Mama:ce-s alea bende, Ana?":bende, bende!"..pana cand azi a gasit copilul niste bende pe un raft si vine cu ei triumfatoare la mine..erau niste biete monede..adica bani, da de la bende la bani e cale lunga.Cand am corectat-o a spus si bani, da'daca nu-i gasea ramaneam eu cu intrebarea..

Mergi la inceput