Cum largesc pantofii de piele?
Miercuri trebuie sa ma incalt cu o pereche de pantofi care au ramas cam mici. Cred ca dupa sarcina am ramas cu talpile picioarelor mai mai late . Intelegeti voi. Inainte de sarcina erau ficsi, ei, acum insa ma strang. Stie cineva cum sa fac sa-i largesc???? Mai merg eu prin casa cu ei cu sosete, insa ma dor picioarele. Va rog, stie cineva???
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
Raspunsuri
daniella4 spune:
Mers prin casa cu sosete groase, eventual umezite in pantofi.
Sau dusi la cizmar sa ti-i intinda pe calapod.
anamaria spune:
nu mai stiu unde am citit ca dupa fiecare nastere ne creste numarul la pantofi cu 1/2 - 1 numar.
am fost sceptica, initzial... dar mi-am dat seama ca este adevarat: am 2 copii si daca acum 7 ani purtam 35, acum port 36!
du-i la cizmar, singura solutzie, ii pune pe calapod si poate-poate ii potzi purta... pe mine insa ma strangeau pantofii 35 si in lungime, nu doar pe latzime.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
mamica dulce spune:
Da-i pe dinauntru cu spirt si pe dinafara cu ulei de copii(gen baby johnson) si mergi cu ei prin casa.In mod normal se lasa si iau forma piciorului.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
anamaria spune:
eu ii dau cu crema pe interior, inainte sa-i incaltz. se mai lasa pe latzime, insa daca problema este si in lungime, n-ai ce le face... altzii!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
claudela spune:
Si eu stiam ca spirtul dat pe dinauntrul pantofilor ar ajuta la largirea lor...Incearca, si sa ne spui si noua rezultatul!
http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png
Oana_B spune:
Eu chiar am dus la cizmar saptamana trecuta niste sandale. Nu mi le-a largit cu mult ca a zis ca se pot rupe bretelutele dar orisicat nu ma mai strang ca inainte de-mi faceau basici.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
laura72 spune:
pe dinauntru cu otet sau crema de maini ,apoi ii incalti cu sosete de bumbac.dar cel mai sigur la cizmar.eu mi-am luat odata un pantof bun si unul mai mic cu 1/2 nr.asa iam putut purta ,iar cel de la cizmar era chiar mai comod.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
ainia spune:
Va multumesc frumos pt raspunsuri! Nu stiam de sosete umede si nici de crema pe dinauntru! Anamaria doar in latime, nu si in lungime. Ieri am mers incaltata cu ei si cu sosete umede . La inceput m-au durut picioarele, insa apoi ori m-am obisnuit , ori s-au mai lasat, ca nu m-au mai durut asa rau! Sa vedem azi! La cizmar nu-i mai pot duce ca maine imi trebuie pantofii si nu mai am timp. O sa va spun cum merge situatia!Va multumesc inca o data!
Lavinia
franturi din viata
ainia spune:
Fetelor, multumesc inca o data pt sfaturi! Am incaltat pantofii ieri si, exceptand o mica-mica jena la decupatura si alta la calcai, totul a fost ok. Va multumesc inca o data! Mi-ati fost de mare ajutor!
Lavinia
franturi din viata