Casnicutze sexy (125)
Raspunsuri - Pagina 25

mikiriki spune:
Doina, Danelutza n-am stiut ca daca mut mobila nu se prind pipii. nah... nu mai mut nici o mobila
Miki

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Miki ce-ai patit de vrei sa-ti revii ? Poate te simti mai bineasa
Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
mi-a facut soacra capul calendar. dupa ce-a plecat imi trebuia ceva tare sa-mi revin.
Liana multam de tarie si...moooooama ce mancare buna ai gatit.o execut si eu in WE.
Doina acum vreau soare. e iarasi innorat si 27 de grade

Monicutza iti mai spun inca o data drum bun si sa ajungeti cu bine.
Georgi ai de invatat si in vacanta? aha...pt post. moama ce gospodina esti tu. cum se fac acordeoanele? greu?
Miha cat timp mai mergi la munca? si eu vreau sa vad pozici cu burticutza
Danutza si eu sunt la cura de slabire. mananc doar verdeata si cateodata peste. mai nou am inceput sa mananc spanac si sparanghel. Sa-ti spun ceva? mai am putin si ajung la marimea 36 ( deocamdata am ajuns la 38). sunt super fericita. anul trecut de Craciun purtam marimea 42

Dau niste tel. ( programari la gine, dentist ) si revin.
Pupici
Miki

georgi75 spune:
N-o mai muta.Eventual pune-l pe sot s-o mute.
Miha recunosc ca s-au rupt vreo 2 cartofi dar i-am invelit in folie si a fost OK.Gustosi... si rapizi
Io am papat si acum ma bag la nani cu Stef ca sa pot rezista la noapte pana la 2-3.
Va

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Ce placere sa te sune shefuŽ ( al mare) si sa-ti spuna ca azi ai liber!!!!

Miha

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mikiriki
Ce placere sa te sune shefuŽ ( al mare) si sa-ti spuna ca azi ai liber!!!!![]()
![]()
Mihasi Robert
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
beyyy n-a fost cu rautate. am ramas si eu uimita. cica am multe ore suplimentare
Miki

Liana30 spune:
beyyyy mai am o luna si fac 3 ani de cand aberez pe'aci tei ani doamneee ce copil sunt
va pupp pe toatee..
nu avema ce sa va scriu si ma gandii ca poate va intereseaza
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Liana30
beyyyy mai am o luna si fac 3 ani de cand aberez pe'acitei ani doamneee ce copil sunt
va pupp pe toatee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

ce gatesti azi?
Miki

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Liana30

Miha

OlgaTarziu spune:
Salut fetele. merci...
Cu bona sper ca am rezolvat... Sper. Doamne ce mizerii am putut sa vad! Sunt socata ca cineva isi lasa copilul in unele case in care am intrat.
Am gasit o tanti care mi-a fost recomandata. Mai are grija de alti 3 copii, e canadianca si casa e absolut impecabila. Curata, curte mare, etc. Am avut emotii mari. Acu sper sa iasa sa nu se razgandeasca.
In rest obosita, stresata la serviciu, lucrez ca o dobitoaca, am avut socrii "musafiri" o luna. Ca si cum nu aveam destul de spalat si curatat si umblat dupa 2 am umblat dupa 4. Eu nu am mai contat bineneteles. Sotul e mai mult prin delegatii, Tony inca nu doarme toata noaptea... Am intrat in "teribilii 2" si normal au inceput crizele de isterie, etc.
Va pup.