Casnicutze sexy (125)
Raspunsuri - Pagina 26

mariussimiuc spune:
Olga,bafta multa cu bona! Sa nu se razgandeasca! In rest,putere multa iti doresc.Sfaturi nu am si nici nu cred ca ai nevoie ,tu stii cel mai bine ce e mai bine pentru tine si mai ales cat si pana unde poti duce!
Miha si Robert

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by alexa si mami
miha, burticuta ce mai face? nu ne-ai pus si noua macar o poza:(
In curand...in curand...
Eu am vazut, dar acum vreo luna

Danelutza spune:
Monica cred ca deja ai plecat, calatorie placuta si sa dai semn imediat ce ajungi.
Mirela cica se poate face si cu brinza Philadelphia, eu pun ricotta ca se gaseste si seamana cu urda romaneasca.
Olga bafta multa cu bona. Cit despre musafiri, eu am avut acum doi ani, pe timp de trei luni si m-am lecuit, cel mai bine ca neamurile sa stea la caselele lor.
Liana ce mi-ai facut aseara cu pozele alea, m-ai omorit. Am notat reteta, se va face, asta peste vreo 5 saptamini.
Doina ai inceput sa faci bagajele ?
Restul tuculeti de la mine, ca-i cam linisteala pe aicilea

Danelutza spune:
Miki in cit timp ai slabit si cite kg ai dat jos, de ai ajuns la asemenea marime ?

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Miki in cit timp ai slabit si cite kg ai dat jos, de ai ajuns la asemenea marime ?Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
Din Decembrie si pana acum am slabit 12 kg ( la munca am scapat de 7-8 kg ). N-am facut cura de slabire, pur si simplu nu am pofta de mancare la lucru si beau vreo 2,5 l de apa plata pe zi. Mai am inca 5-6 kg de dat jos si ajung la greutatea cu care am parasit Ro
Miki

mariussimiuc spune:
quote:
Eu am vazut, dar acum vreo luna, asta din greseala cuscrei
Nu ai si poza salvata pe undeva prin calculator?

Miha

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Eu am vazut, dar acum vreo luna, asta din greseala cuscrei
Nu ai si poza salvata pe undeva prin calculator?![]()
Mihasi Robert
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Nu, ca daca mi-o trimiteai pe mess o salvam, dar asa... nu ma pricep

Danelutza spune:
Miki uitasem sa-ti spun, felicitari pentru telefonul din partea sefului . Eu am slabit in 10 zile vreo 3 kg si mai am de tinut regim patru saptamini, fara saptamina asta. Sper sa ajung si eu la greutatea care o aveam inainte de a ma casatori.