Casnicutze sexy (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutari sexoaselor!

DOINA,eu te sfatuiesc sa nu iei medicamente in bagajul de mana,poti lua la tine orice da baga in bagajele mari,nu in ceea ce iei tu in avion,ci cele care merg in cala...asa e mai sigur,ca in ultimul timp nu te mai lasa astia cu nimic,si depinde tare mult cu ce companie zbori...bafta multa,hai ca mai e putin si totul va fi bine,veti incepe o noua viata.. si pt DAN si pt tine,putere si curaj!

DANELUTZA,ma bucur ca e mai bine Isa!!!...nasol cu animalele de casa..si noi avem aici soparle,iguane,posumi(niste sobolani mari si urati,brrrrr) si alte din astea ,pe langa casa omului...si gandaci la greu...faza faina e ca la bloc nu prea au cum sa urce la etajele superioare...asa ca suntem ok acum,dar cand am stat pe la case a fost jalnic,eu urasc gandacii si vietatile astea mici prin casa.

MIHA si sanatate multa!...auzi da cum de sunt la voi gandaci??!!!...eu ma mir,in Brasov eu nu am vazut gandaci din aia mari in viata mea,si stau la casa de copil...aici am avut un soc cand am vazut gandaci imensi,in casa...nici la bucatarie nu aveam..sau poate ca era la munte?!!

GABITA si felicitari pt fetita!

GEORGI si LA MULTI ANI sotului!...sa-ti traiasca,scuze de intarziere!

IOANA si distractie faina!

MMIHA,bine ai revenit!...felicitari de piscina!

MIKI,bafta la cadou,da si eu is de acord cu Danelutza,cina romantica e cea mai buna idee...si apoi un bebe!!!

MONICA,felicitari pt serbare!

BANANA,felicitari de piscina!

Mai fetelor,CAMI nu mai intra cateva zile,vreo 10 adica,ca pleaca la Orlando,la Disney...am vorbit azi cu ea si a avut treaba multa...va povesteste ea la intoarcere...sunt bine toti si fericiti ca pleaca in vacanta!!!..oricum,vroiam sa va zic ,daca cumva nu stiati,,ca e o super fata,am vorbit azi la telefon de parca ma cunosteam de-o viata cu ea!!!

Noi mergem la plaja si prin parca,nimic deosebit...duminica avem un party...speram sa nu ploua ca se tine intr-un parc....si cam atata.

Va doresc un week end placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza...
cred ca am cazut din pat...nu am somn....si de data asta, nu m-a trezit stefi.
am pus poze de la serbare. din pacate nu sunt reusite ca le-am facut de departe....dar se intelege...
http://new.photos.yahoo.com/gaby_costescu/album/576460762404521793
stef e cel cu blugi 3/4 si cu camasa cu dungi bleu, albaste, albe...si respectiv cu tricou rosu...
abia astept sa plec la mare....mai am o saptamana.
georgi - felicitari si...vacanta placuta!
va pup....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Žneatza
pt. toata lumea
Va doresc WE placut

Miki

Mergi la inceput

am fost cu baietii la tuns....acum ne pregatim sa mancam si apoi directia parc!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza sexoaselor,pe toate, sa aveti o zi minunata
gabitzo...unde, unde...in ce parc?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

haideti in Herastrau ca-i nu stiu ce carnaval Minimax.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

la noi aici in rahova cam sta sa ploua, de-aia mi-e frica sa vin departe de casa ca pana ajung incepe furtuna...asa am patit alaltaieri seara in moghiorosh...poate maine dupa teatrul de papushi(este alba ca zapada la tzandarica lahovari...vine cineva?) daca e frumos venim in herastru...

monica

Mergi la inceput

noi mergem in tineretului...e o terasa faina langa sala polivalenta care are loc de joaca ingradit.eu stau la terasa si stef se joaca.

Mergi la inceput

super, distractie placuta... nu am stiut ca exista asa ceva in bucuresti in afara de mc

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetele,eu plec catre Herastrau.Gaby ,bine ca ne-ai spus de terasa. poate ne vedem intr-o dimineata pe acolo.Monica,eu daca te vad prin Herastrau te recunosc.
ieri m-am uitat lung la o tipa ,ca ma gandeam ca esti tu ,dar mi-am dat seama ca nu ies copii la nr. tipa avea doar un copilas de manuta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput