Casnicutze sexy (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

........am venit cat de repede am putut...ca-mi era dooor de voi

Gabiiiiiiiii felicitari pt bebelusa, sa fie sanatoasa si frumoasa, si felicitari pt serbare...io' am boooocit ca vaca
Pufymic.... multumesc de reprimireee

Alinuta...vreau si eu in concediuuu vreo lunaaa sa dorm ca o scroafa si sa ma bibilesc si sa ma balacesc in piscina...da ma oftic....ca daca m-am angajat de putin timp nu am dreptul laconcediu...deabia am reusit sa ma lipesc de o saptamana de mare....bineinteles neplatita.

Bai Bananoo te pup de nu te vezi....cum naiba sa te duc eu pe tine la serpi, sa te manance serpii?
Nooop , nici gand...o trimitem pe soacra-mea in recunoastere, mai intai....poate nu se mai intoarce

Tin sa va anunt oficial ca de azi am si piscina....si mi-a inaugurat-o Cleo...pechinezul vecinei....cu tot ce trebuie ...daca ma intelegeti ce vreu sa zic....il prind io' pe interval...ii rup picioarele....

Deci ...maine la serviciu, zi scurat pana la 1, o iau pe Maria cu mine, apoi in vizita pe la mama....si acasa la smotru' , daca-oi mai avea chef
Sefii mei au plecat azi in concediu la mareeee.....departare, in Egipt...asa ca eu sunt sefa

bazai pe aici, deci sunt pe voi

bai erao reclama la tv cu delta dunarii....d'aia am zis si io', nu dati cu rosii
mai vedem noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Camiiiiiiiiiii, zi ceva ca te vad pe messs

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow super cu piscina, sa o stapaniti sanatosi si sa aveti grija sa nu o mai "boteze" catelushul vecinei..abia astept si eu sa-mi reiau activitatea la piscina

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bananooooooooooo mai am.hai la minee sa manaci
gabitzoo felicitariii!!
va puppp sunt in zona

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Bai...nu pot intra in albumele noastrre....e schimbat ceva din ce stiam eu....zice ca se inchide nu stiu ce si nu mai pot accesa bozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor ce faceti?
eu am tras azi o caldura...am crezut ca mor...dar acu mi-a trecut.Am venit la ora 16 de la Alexandria, iar ai mei ma asteptau sa le fac pulpe prajite, stateau in casa la racoare...si nu am facut nimic, uite asa...mi-am facut un dus si m-am asezat in pat...si Gicu si fata azi au fost niste puturosi...ete na ca i-am parat!!!ca m-au enervat...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna...
georgi - am zis ca nu pun pariu...stiam eu ce stiam...hormonii sunt de vina!
azi am fost groghi toata ziua, nu stiu de ce....si acum sunt un pic ametita.
cred ca ma duc sa fac nani.
pupici si somn usor...

Mergi la inceput

noapte buna, somn pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mihaaaaaaaaaaaa,e pacat sa mearga soacra-ta singura. nu vrei sa mearga si a mea cu ea?
Lianaooooo,acu' viu! acu'!
fetele somn usor !
eu fug la Clona,ca-s mare fan!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Si la mine a fost o calduraaaaa....de-am crezut ca mor.deh daca nu mi-am luat masina cu AC
serbarea a iesit bine si am primit felicitari (hai ca ma laud singura ).Copiii frumosi si mandri de premiile lor.Am ajuns acasa pe la 15 si am fugit sa-mi iau maimutza.
Gabi sa-ti traiasca bebelina.Ai motive de beut deci.Ti-am zis io ca o sa plangi
Miha ai grija de tine
Cu Banana nu vorbesc ca are piscina
Nici cu Mmiha ca si ea are
Danelutza hai aici ca-i cald si bine.
Pufy disractie placuta la tara.
Maine ma duc la o prietena la tara sa culegem flori de tei.Si sa-mi dea o pisicuta pentru mama la tara.Sper sa nu o spanzure Stef pana ajungem cu ea la tara
In rest...nik nou.Neoficial sunt in vacanta...oficial trebuie sa mai dau si pe la scoala

Mergi la inceput